31/08 αστρολογικες προβλεψεις μόνο για Δύο

αστρολογικες προβλεψεις μόνο για Δύο – Δευτέρα 31 Αυγουστου

Ανατολή Ηλίου 06:54– Δύση Ηλίου 19:57

 

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκοπο σας.

 

ζωδια – Κριός: Πολλές οι  περίεργες πληροφορίες και η λαθεμένη τους ανακύκλωση από τα περιβάλλοντα σας. Αν αφορούν άμεσα τον άνθρωπο σας και την ερωτική σας ζωή, καλύτερα μιλήσετε απευθείας στον ίδιο. Πολύ και το παρασκήνιο για τους χωρισμένους που θα ανακαλύψουν τρίτα πρόσωπα.

zodia-taro-45

SEX LIFE: Άσχημη

 

ζωδια – Ταύρος: Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης της προδοσίας είναι η απομάκρυνση και χωρίς λεκτικές  εντάσεις. Οι αστρολογικές  όψεις των ημερών απέναντι σας, δημιουργούν ένα κλίμα ασάφειας μέσα στα ζευγάρια … που είτε έχουν βρει αλλού ταίρι… είτε είναι ήδη το τρίτο πρόσωπο.

SEX LIFE: Καλή

 

ζωδια – Δίδυμοι: Θα χρειαστεί να ανταποδώσετε στον αγαπημένο σας εμπράκτως,  καθώς είναι και ο μοναδικός που σας υποστηρίζει τόσο πολύ. Οι όψεις του κυβερνήτη σας, δίνουν την ευκαιρία για ποιοτικό διάλογο και μετακινήσεις που θα σας ανανεώσουν ποικιλοτρόπως.

SEX LIFE: Μέτρια

 

ζωδια – Καρκίνος: Σταδιακά το κλίμα αλλάζει – βελτιώνεται στην προσωπική σας ζωή, και μαζί με αυτό και η μεταξύ σας ερωτική σχέση. Η συντροφικότητα από πλευράς σας θα πολλαπλασιαστεί και θα καλύψει και τις ανάγκες του ταιριού σας, που θα ανταποκριθεί θετικά… και ιδίως μετά τις αρχές του Σεπτεμβρίου

SEX LIFE: Άριστη

ζωδια – Λέων: Οι αλλαγές είναι αναμενόμενες. Ο Ήλιος και οι όψεις του από την Παρθένο θα σας βάλουν σε σκέψεις για καλύτερη συμπόρευση.  Ο έρωτας και η αγάπη για τους Λέοντες  που έχουν ταλαιπωρηθεί …θα ξαναπροβάλουν και θα αποδώσουν λύσεις για όλους.

SEX LIFE:  Άσχημη

 

ζωδια – Παρθένος: Πολλά τα απρόοπτα και οι εκπλήξεις που θα προστεθούν στον μακρύ κατάλογο των καθυστερήσεων και των αναβολών που σας έχουν τύχει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι πολλοί πλανήτες που είναι συγκεντρωμένοι επάνω σας, θα σας οδηγήσουν και πάλι στον προγραμματισμό της ερωτικής σας ζωής.

SEX LIFE: Καλή

 

ζωδια – Ζυγός: Θα περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σας και αυτό θα συμβεί λόγω της αστείρευτης υπομονής – θετικότητας που έχετε εκ ζωδιου. Βιώνετε και οι δύο ‘ώριμα’ και αληθινά συναισθήματα που μέσα στους επόμενους μήνες θα σας οδηγήσουν σε δέσμευση ζωής.

SEX LIFE: Μέτρια

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια – Σκορπιός: Είσαστε μονίμως πολυάσχολοι με τις δουλειές σας και τον άπειρο κόσμο που σας περιβάλλει. Αυτό αδικεί το συντροφικό σας ταίρι που δεν έχει την ευκαιρία να σας μιλήσει, για τα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί μέσα στην σχέση σας. Οι μέρες μέχρι τις αρχές του Σεπτεμβρίου είναι κατάλληλες για λύσεις.

SEX LIFE: Άριστη

 

ζωδια – Τοξότης: Έχετε να αποφύγετε πολλές παγίδες. Μπορεί αυτές να τις έχει δημιουργήσει και το ταίρι σας, προκειμένου να σας πάρει υπογείως τα ένοχα σας μυστικά. Τοξότες γαρ είσαστε.. σαφώς και έχετε. Προσπαθήστε να δείτε τι λείπει από την σχέση σας, και προσθέσετε το προκαταβολικά.

SEX LIFE: Μέτρια

 

ζωδια – Αιγόκερως: Δεν παίρνετε εύκολα – γοργά αποφάσεις… και αυτό στεναχωρεί τον σύντροφο σας… ιδίως αν έχετε μακροχρόνια σχέση! Οι δραστηριότητες και των δύο έχουν αρχίσει και ενοχλούν την καθημερινότητα του άλλου. Και αυτό που θα χρειαστεί άμεσα είναι η δική σας προσπάθεια για αναθέρμανση του δεσμού σας.

SEX LIFE: Καλή

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια – Υδροχόος: Γόνιμες οι μέρες για όλους τους συντρόφους που έχουν στην ζωή τους έναν νέο έρωτα. Οι μέρες που θα κυλήσουν μέχρι τις 09 του ερχόμενου μήνα, θα βελτιώσουν την επικοινωνία και θα φωτίσουν επιλύοντας τις όποιες μικροδιαφορές και κόντρες.

SEX LIFE: Άριστη

 

ζωδια – Ιχθύς: Ευνοούνται οι διαπροσωπικές σχέσεις όλων των Ιχθύων και όλων των δεκαημέρων. Έχετε καταφέρει να φέρετε την ισορροπία μέσα στον ερωτικό  δεσμό σας και αυτό σας χαροποιεί… θα δείτε θετικές αντιδράσεις που θα σας δικαιώσουν λίαν συντόμως

SEX LIFE: Άριστη