ερωτικη σεληνη 15-16/12. Καλύτερα μαζί σου και τρελός

stress-996×497

ερωτικη σεληνη 15-16/12. Καλύτερα μαζί σου και τρελός

Η σεληνη περνάει στον Καρκίνο από 15 Δεκεμβρίου
Μεγάλη εύνοια σε ζώδια της Γης

σεληνη – Κριός: Οι πράξεις σας είναι αυτές, που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα μέσα στην σχέση σας. Σκεφτείτε, και μην τραβήξετε τις καταστάσεις στα άκρα.
You and Me = Καινούργιες προτεραιότητες

 

σεληνη – Ταύρος: Όταν κάνετε λάθος το γνωρίζετε. Αυτό που πρέπει σίγουρα και άμεσα όμως να κάνετε, είναι να το διορθώσετε. Ο ανάδρομος Ερμής είναι σχεδόν παρόν.
You and Me = Σκέψεις για δώρα

zodia-taro-45

σεληνη – Δίδυμοι: Αν τελικά, δεν θέλετε να είσαστε άλλο μέσα στην τωρινή σας σχέση, το μόνο ηθικό και σωστό που πρέπει να κάνετε είναι να το ανακοινώσετε… εκεί που πρέπει. Μετά κάντε ότι θέλετε.
You and Me = Ετοιμασίες εορτών

σεληνη – Καρκίνος: Αν μείνετε μόνοι στις σκέψεις, τότε σίγουρα θα υπάρξει πρόβλημα. Το ταίρι σας καρτερεί από εσάς κάτι περισσότερο. Αποδείξτε τι πραγματικά είστε.
You and Me = Εντυπωσιασμός

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

σεληνη – Λέων: Είσαστε αρκετά μπερδεμένοι με την ερωτική σας ζωή. Σε αυτό ευθύνεστε εσείς. Καλύτερα μιλήστε και αφήστε τους άλλους, να σας πλησιάσουν.
You and Me = Παρουσίαση των προβλημάτων

σεληνη – Παρθένος: Έχετε δημιουργήσει ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από το άτομο σας. Αυτό μέσα στο επόμενο διάστημα θα σας φέρουν κοντά σας, νέες γνωριμίες.
You and Me = Οικονομική επιβάρυνση

σεληνη – Ζυγός: Θα δείτε τον άνθρωπο σας να έρχεται πιο κοντά σας. Αυτό σίγουρα είναι μια δική σας επιτυχία που ίσως και μέσα στους επόμενους μήνες
You and Me = Τελικές αποφάσεις

σεληνη – Σκορπιός: Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα, για να μιλήσετε στον άνθρωπο που το τελευταίο χρονικό διάστημα, αισθάνεται, ότι κάτι έχετε να του πείτε.
You and Me = Ανασκόπηση του παρελθόντος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

σεληνη – Τοξότης: Αν δεν είστε έτοιμοι για δεσμεύσεις και επισημότητες, καλύτερο θα ήταν να το πείτε στο έτερον σας ήμισυ. Θα ήταν ότι πιο έντιμο.
You and Me = Δεκτικές συμπεριφορές

σεληνη – Αιγόκερως: Όπου και να είστε, μην ξεχνάτε ότι υπάρχει μια καρδιά που χτυπάει για εσάς. Λίαν συντόμως θα έχετε και τα νεότερα που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
You and Me = Αδιάσειστη αλήθεια

σεληνη -Υδροχόος: Εσείς και οι κινήσεις που κάνετε οι διπλωματικές, σίγουρα θα φέρουν μια κόντρα με το ταίρι σας. Καλύτερα ότι έχετε να πείτε. Δηλώστε το ευθέως.
You and Me = Ερωτική κινητικότητα

σεληνη – Ιχθείς: Έχετε στο μυαλό σας ένα σωρό πράματα, που πρέπει μέχρι το τέλος του έτους να τα τακτοποιήσετε. Ξεκινήστε από την προσωπική σας ζωή.
You and Me = Επιθυμίες ολοκληρώνονται

ερωτικη σεληνη 15-16/12. Καλύτερα μαζί σου και τρελός