Ο Αστρολογικός Ουρανός του Μαρτίου

surreal_chess_world-1280×720

Ο Αστρολογικός Ουρανός του Μαρτίου

Πολλά τα ιδιαίτερα αστρολογικά γεγονότα του νέου μήνα, που θα προβληματίσουν θετικά όλον τον ζωδιακό κόσμο. Δύο Πανσέληνοι (02/03 και 31/03) στην αρχή και στο τέλος, θα δώσουν το στίγμα τους για να κυλήσει το τροχός της ζωής, κάθε ζωδίου….και προς την κατεύθυνση που επιθυμεί.

Προβλέψεις για όλους:

 

ΚΡΙΟΣ : Ο μήνας αυτός , θα κλείσει τον ζωδιακό κύκλο και θα δώσει σε εσάς την σκυτάλη για μια νέα αρχή. Είστε οι ευνοημένοι του σύμπαντος σε ότι και να θέλετε να κάνετε, άρα σκεφτείτε από τώρα, και πιο σοβαρά τι θέλετε να πετύχετε στα οικονομικά σας, αλλά και πως θα ισορροπήσετε τα ερωτικά σας θέματα.
Αστρολογική Τύχη: 9/10

zodia-taro-45

ΤΑΥΡΟΣ : Εσείς που δηλώνετε κουρασμένοι, με όλα αυτά που σας έχουν τύχει, από την αρχή του έτους, να είστε βέβαιοι, ότι η Άνοιξη θα σας δώσει ευκαιρίες, για να διώξετε από πάνω σας την οικονομική ανέχεια, αλλά και να κάνετε τα προγράμματα σας, στον αισθηματικό σας τομέα.
Αστρολογική Τύχη: 9/10

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ζητάτε την ποιότητα και θα την έχετε νωρίς την Άνοιξη, και σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ζωής σας. Ο άνθρωπος σας επίσης, έχει να σας φέρει και μια ευχάριστη είδηση που θα ανοίγει τις πόρτες για να πάτε την σχέση σας, σε ένα πιο επίσημο στάδιο.
Αστρολογική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Υπάρχουν πολλά θέματα, που σας απασχολούν και που πρέπει μέσα στην καινούργια σεζόν να βρουν την λύση τους. Τουλάχιστον στα οικονομικά σας, θα καταφέρετε να ορθοποδήσετε και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις, για να κάνετε και κάποια βήματα στον αισθηματικό σας δεσμό.
Αστρολογική Τύχη: 9/10

ΛΕΩΝ : Με τόσα καλά που θα σας τύχουν νωρίς, τον καινούργιο μήνα, εσείς δεν θα έχετε πια κανένα παράπονο από την ζωή σας, ούτε στα εργασιακά ούτε στα ερωτικά σας. Πολλοί από το ζώδιο σας, αυτό το επόμενο διάστημα, θα έχουν και εύκολες επανασυνδέσεις, που ούτε καν πάει το μυαλό τους.
Αστρολογική Τύχη: 8/10

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Τα σταθερά σας θέλω, είναι και αυτά, που θα φέρουν τις αλλαγές μέσα στον δεσμό σας. Ο άνθρωπος σας, θα καλωσορίσει την Άνοιξη, και θα σας φέρει αντιμέτωπους με προτάσεις δεσμεύεις ακόμη και μετοίκησης. Τα οικονομικά σας, θα είναι σαφώς καλύτερα.
Αστρολογική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ : Αλλάζει ο τρόπος που ζείτε την καθημερινότητα σας, προς το πολύ καλύτερο. Χρήματα και οικονομική άνεση πλησιάζουν, ακόμη και νέες προτάσεις για εργασία. Ευκολίες θα βρείτε και στο πλησίασμα ενός ατόμου πλέον, που τόσο καιρό σας δυσκολεύει…επίτηδες.
Αστρολογική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Μην δίνετε το πράσινο φως σε άτομα, που δεν τα ξέρετε και τόσο καλά. Αφήστε αυτούς να κάνουν τα δικά τους βήματα προς εσάς. Εσείς από το πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου, θα έχετε πολλές και ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, που θα σας αποδώσουν χρήμα και φήμη.
Αστρολογική Τύχη: 9/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : Με όλα αυτά που έχετε πια σας στιβαρές εμπειρίες, μόνο καλύτερα τα πράματα μπορούν να είναι μέσα στην σχέση σας αλλά και στα εργασιακά σας δεδομένα. Ευκαιρίες για νέο δεσμό θα έχουν και οι μόνοι, που πια έχουν βαρεθεί τις περιπέτειες και τα ανούσια φλερτ.
Αστρολογική Τύχη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Αυτά που σκέφτεστε και που κάνετε ήδη, μέσα στον νέο μήνα, και πριν την αλλαγή του ζωδίου, θα φέρουν αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ο σύντροφος σας, θα φύγει από τις ΄παλιές ΄του συνήθειες, και θα εστιάσει πια στο 100% μόνο πάνω σε εσάς.
Αστρολογική Τύχη: 9/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Είσαστε σε μια αγωνία, για αν θα προλάβετε όλα αυτά που έχετε υποσχεθεί σε σύντροφο και συνεργάτες. Η νέα σεζόν σας στρώνει τα κόκκινα χαλιά και με την ανεβασμένη ψυχολογία που θα έχετε, όλα μπορείτε να τα φέρετε εις πέρας. Ακόμη και εκείνο το άτομο που θέλετε και σας θέλει….κρυφά!
Αστρολογική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ : Φυσικά και έχετε τον πρώτο λόγο σε ότι θα συμβεί τον Μάρτιο. Είστε το επίκεντρο για νέους έρωτες που πιθανόν και κάτι τελικά να σας κερδίσει. Στα θετικά είναι και η οικονομική σας άνοδος, που θα κλείσει οριστικά τις πόρτες που μέχρι τώρα σας πίεζαν.
Αστρολογική Τύχη: 9/10

chartomanteia-44