ζώδια σαββατοκύριακο 05-06/05 Β

gynaika-sorpios-rantevoy-antas-karkinos

ζώδια σαββατοκύριακο 05-06/05 Β

ζώδια Ζυγός

Προτεραιότητες παρακαλώ! Μπορεί να έχετε ένα γεμάτο πρόγραμμα, αλλά κάτω από την συναισθηματικά κατεργασμένη σύνδεση Σελήνης –Ποσειδώνα, κάποιος από τον εσώτατο κύκλο σας μπορεί να χρειάζεται υποστήριξη. Ακούστε συμπονετικά και αντισταθείτε στην παρόρμηση να μοιράσετε συμβουλές. Η επικύρωση των συναισθημάτων τους –είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε μαζί τους– είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να περάσουν τα σύννεφα της καταιγίδας.

Θα είναι δύσκολο να αποφύγετε τα βέλη του Έρωτα την Κυριακή, όταν η Σελήνη ζωντανεύει στον Υδροχόο και στον ερωτικό, λαμπερό πέμπτο Οίκο σας. Εάν η ανοιξιάτικη αφύπνιση έχει αργήσει, αυτό θα ξεσηκώσει λίγο τα πράγματα! Μόνοι; Απελευθερώστε την παιχνιδιάρικη πλευρά της προσωπικότητάς σας και δείτε ποιος θα τσιμπήσει. Μια χαλαρή σύνδεση μπορεί να γίνει βαθιά. Σε σχέση; Αναβαθμίστε το πάθος με μια μέρα που χτίζει την αγωνία. Μην προγραμματίσετε το τι και το πού: απλώς ακολουθήστε τη διάθεσή σας και όπου σας βγάλει.

zodia-taro-45

 

ζώδια Σκορπιός

Πάρα πολλά, πολύ γρήγορα; Να είστε επιφυλακτικοί με τους γλυκομίλητους αυτό το Σάββατο –ή με όποιον προσπαθεί να βρεθεί γρήγορα κοντά σας. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι οι απόλυτοι συναισθηματικοί θηρευτές, αλλά σίγουρα υπάρχει κάποια χειραγώγηση στο παιχνίδι. Αρνηθείτε να πάρετε αποφάσεις κάτω από την γοητευτική πίεση. Πρώτα κάντε ανεξάρτητα την έρευνά σας. Πρέπει να μάθετε εάν η προσφορά τους είναι καλή ή είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή.

Το σπίτι σας δεν είναι ένα μέρος για να κρεμάσετε απλώς το καπέλο σας την Κυριακή –όχι με τη Σελήνη στον Υδροχόο που ενεργοποιεί τον τέταρτο Οίκο σας και σχηματίζει μια υποστηρικτική γωνία με τον μετασχηματιστικό Χείρωνα στον οργανωτικό έκτο. Ξεκινήστε με καθαριότητα, ανακύκλωση και ξεκαθάρισμα, αλλά μην σταματήσετε εκεί. Πώς μπορείτε να κάνετε τον χώρο σας να μοιάζει ακόμα πιο ιερός; Δημιουργήστε ένα βωμό, κάψτε φασκόμηλο, δημιουργήστε μια λίστα αναπαραγωγής που θα σας νανουρίζει. Ίσως είναι ώρα να κρεμάσετε τέχνη στους τοίχους σας –ίσως ένα κομμάτι που δημιουργήσατε οι ίδιοι;

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Κλείστε το ξυπνητήρι το Σάββατο. Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με αργό και αισθησιακό ρυθμό, καθώς η Σελήνη πυροδοτεί τον πνευματικό Ποσειδώνα το Σάββατο. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει, ακούστε ηχογραφημένα βιβλία, μαγειρέψτε, κάντε χειροτεχνίες ή απλώς χαζέψτε τα σύννεφα. Αυτή η κατάσταση του «δεν κάνω τίποτα» δεν είναι χάσιμο χρόνου. Όταν χαλαρώνεις, είσαι ανοιχτό κανάλι. Μια τρομερή ιδέα μπορεί να σας κατέβει πριν το ηλιοβασίλεμα. Όταν συμβεί αυτό, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα να κάνετε.

Το «Τοπικό» είναι η λέξη κλειδί για σας την Κυριακή, καθώς η Σελήνη κατευθύνεται στον κοινωνικά ενεργό τρίτο Οίκο σας. Βρεθείτε με φίλους σε ένα νέο χώρο και απολαύστε μια ημέρα διασκέδασης με ψώνια και εξερεύνηση πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Εκθέματα τέχνης, φεστιβάλ ταινιών, εκθέσεις δρόμων, υπαίθριες παραστάσεις –αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο στον ταχυδρομικό κώδικα σας, μπορεί να σας δώσει τη δικαιολογία για ένα οδικό ταξίδι!

ζώδια σαββατοκύριακο

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Αιγόκερως

Αλήθειαααα, Αιγόκεροι; Είναι εύκολο να υπερβάλλετε, να κεντρίσετε ή να διακοσμήσετε την αλήθεια κάτω από την θολή σύνδεση Σελήνης – Ποσειδώνα του Σαββάτου. Αλλά μην το κάνετε! Αυτό που έχετε να προσφέρετε μιλάει από μόνο του. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε κάτι στην αξία του. Πείτε την αλήθειά σας, έχετε αυτοπεποίθηση και αφήστε τους άλλους να κάνουν μια ειλικρινή επιλογή. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο προσελκύετε τους σωστούς ανθρώπους ούτως ή άλλως.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και στον σταθεροποιητικό δεύτερο Οίκο σας την Κυριακή και είναι καιρός να κάνετε οικονομικές κινήσεις. Είτε πληρώνετε λογαριασμούς είτε ερευνάτε την εταιρεία που θα βρεθείτε τη Δευτέρα το πρωί, κάντε αυτή τη διαδικασία ευχάριστη. Βάλτε το αγαπημένο σας τσάι, επιλέξτε μια ωραία λίστα αναπαραγωγής και συνεχίστε. Συμβουλή: Στείλτε την ευγνωμοσύνη σας με κάθε πληρωμή που κάνετε. Αν το σκεφτείτε καλά, Αιγόκεροι, αξίζει την κάθε δεκάρα το να έχετε ηλεκτρισμό, ιντερνέτ υψηλής ταχύτητας και καθαρό, πόσιμο νερό, σωστά;

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Υδροχόος

Πού τελειώνετε και πού αρχίζουν οι άλλοι; Τα όρια μπορεί να θολώσουν κάτω από τον σχηματισμό Σελήνης – Ποσειδώνα του Σαββάτου, γεγονός που είναι σίγουρα θετικό, εάν βρίσκεστε στο χείλος ενός ανοιξιάτικου ρομαντισμού. Αλλά αποφύγετε τις αποστολές διάσωσης! Εκτός κι αν κάποιος ζητήσει βοήθεια, αφήστε τον. Και αν ζητήσουν βοήθεια, ξεκαθαρίστε το πόσα μπορείτε να δώσετε πρόθυμα χωρίς να εξαντλήσετε την ενέργεια που χρειάζεστε για να διατηρήσετε τη ζωή σας λειτουργική.

Δεν πειράζει να πείτε «ναι» σε ένα μέρος του αιτήματος, αλλά όχι σε άλλο. Ακόμα κι αν βρεθείτε σε αλληλεξάρτηση το Σάββατο, θα επιστρέψετε και πάλι σε ανεξάρτητη λειτουργία καθώς η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας την Κυριακή το πρωί. Μη δεσμεύεστε σε κανένα σχέδιο. Δεν μπορείτε να προβλέψετε τις συναρπαστικές ευκαιρίες που θα βρεθούν στο δρόμο σας –και το οφείλετε στον εαυτό σας να είστε αρκετά ελεύθεροι για να πάτε εκεί που φυσάει ο άνεμος, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να μένετε σπίτι και να φροντίσετε τον εαυτό σας.

ζώδια σαββατοκύριακο

zodia-098

ζώδια Ιχθύες

Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα το Σάββατο, ειδικά αν φέρνετε μαζί φίλους από διάφορα μέρη της ζωής σας. Αυτό το πείραμα μπορεί να φαίνεται τυχαίο, αλλά όλοι έχουν ένα κοινό παρανομαστή: σας λατρεύουν, Ιχθύες. Και με τη Σελήνη να συζητά με τον συγκυβερνήτη σας τον συμπονετικό Ποσειδώνα, η ανάμειξη μπορεί να προκαλέσει συναρπαστικές συνέργειες. Φίλοι των βιβλίων, συναντήστε την ομάδα χειροτεχνίας. Όλε!

Χορτάστε την κοινωνική ανάγκη σας το πρωί της Κυριακής, όταν η Σελήνη μπει στον Υδροχόο και στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης. Εκτός από το να κατευθυνθείτε στο κρεβάτι σας, τα μόνα πράγματα που θα θέλετε να συνδέσετε μπορεί να είναι χέρι σε τηλεκοντρόλ ή πίτσα σε στόμα. Δώστε στον εαυτό σας αυτό το διάλειμμα, Ιχθύες, και μείνετε μόνο με ανθρώπους που έχουν διαπρέψει στην τέχνη της άνετης σιωπής.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67