Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/02 Σάββατο

erwtikes-28314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/02 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/02 Ζώδια Κριός .

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό έρχεται σαν μια ανάσα φρέσκου αέρα στην ζωή σας. Ο Ερμής διέρχεται από τον ενδέκατο οίκο της κοινότητας και συνδέεται με την Σελήνη στον τομέα των επικοινωνιών σας.

Αυτό δημιουργεί μια αρμονική σχέση ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό σας, καθιστώντας ευκολότερη τη έκφρασή σας. Με άλλα λόγια, φροντίστε να αξιοποιήσετε αυτή την ευκαιρία που σας δίνεται με σύνεση, ειδικά εάν υπάρχει κάτι που θέλετε να βγάλετε από μέσα σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ο πλανητικός κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, συνεχίζει να συγκρούεται με τον Άρη στο ζώδιό σας, πράγμα που φέρνει προκλήσεις στην ερωτική σας ζωή.

O Ερμής στον πέμπτο οίκο της αγάπης, του πάθους και της ευχαρίστησης σας δίνει πάντα έναν λόγο για να γιορτάσετε.

Επίσης, η σύνδεση του Ερμή με την Σελήνη δημιουργεί μια ισορροπία ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημα, οπότε μην διστάσετε να πείτε αυτό που σκέφτεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/02 Ζώδια Δίδυμοι

Τα καλά νέα είναι ότι ο Ερμής κινείται προς τα εμπρός σήμερα, οπότε η επικοινωνία σας θα είναι ξεκάθαρη. Παρόλα αυτά, μην ενθουσιάζεστε ακόμα. Παρά τα οφέλη της Σελήνης στο ζώδιό σας, που κάνει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ερμή, οι εραστές Άρης και Αφροδίτη εξακολουθούν να διαφωνούν μεταξύ τους, γεγονός που κάνει τα πράγματα λίγο δύσκολα στον ερωτικό τομέα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εσάς, καθώς ο Άρης συνεχίζει να βάζει φωτιά στον δωδέκατο οίκο του ασυνείδητου και του παρασκηνίου, οπότε είναι καλύτερο να μείνετε μόνοι προς το παρόν.

Ζώδια Καρκίνος

Οι εραστές Άρης και Αφροδίτη εξακολουθούν να διαφωνούν μεταξύ τους, κάτι που αντανακλά στις ερωτικές σας σχέσεις. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, η διέλευση της Αφροδίτης στον όγδοο οίκο της οικειότητας, των κοινών πόρων και των συνεργασιών δεν είναι κάτι κακό. Αντίθετα, προσελκύετε την ένταση και το πάθος και ταυτόχρονα εκπέμπετε το ίδιο είδος ενέργειας. Εν τω μεταξύ, Η Σελήνη στον δωδέκατο οίκο του απόκρυφου και του ασυνείδητου συνδέεται με τον Ερμή, κάνοντας πιο εύκολο να πείτε αυτό που σκέφτεστε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 3ο 10ήμερο ΦΕΒ 21 Προβλέψεις Αγάπης

zodia-astra-tarot

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/02 Ζώδια Λέων

Αν τα πράγματα μοιάζουν στάσιμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας, μην ανησυχείτε. Δεν συμβαίνει κάθε μέρα οι εραστές Άρης και Αφροδίτη να διαφωνούν μεταξύ τους, πόσο μάλλον ενώ βρίσκονται στον έβδομο οίκο των σημαντικών άλλων. Ευτυχώς, η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Ερμή στον τομέα των σχέσεων σας, ακριβώς στην ώρα. Για αυτό αν υπάρχει κάτι που θέλετε να βγάλετε από μέσα σας, μην διστάσετε να το πείτε.

Ζώδια Παρθένος

Το να πούμε ότι το σημερινό πλανητικό σκηνικό είναι έντονο θα ήταν λίγο. Εκτός από τη Σελήνη που βάζει φωτιά στον όγδοο οίκο της οικειότητας, των συνεργασιών και των αδερφών ψυχών, κάνει επίσης τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον πέμπτο οίκο της αγάπης, του πάθους και της ευχαρίστησης. Μπορεί να είστε πολύ αφοσιωμένοι στις δεσμεύσεις σας, αλλά υπάρχει κάτι σε αυτό το συγκεκριμένο άτομο που σας κάνει να μην μπορείτε να το βγάλετε από το μυαλό σας. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/02 Ζώδια Ζυγός

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τον Ερμή να κινείται προς τα εμπρός – ειδικά όταν περνά από τον πέμπτο οίκο της αγάπης, του πάθους και της ευχαρίστησης. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο λόγος για τον οποίο σήμερα θα λάβετε απάντηση από το αντικείμενο του πόθου σας. Η παγίδα; Ο πλανητικός κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, εξακολουθεί να συγκρούεται με τον Άρη στον όγδοο οίκο της οικειότητας, καθιστώντας τα πράγματα αβέβαια μεταξύ σας. Τα καλά νέα είναι ότι η Σελήνη θα ευθυγραμμιστεί με τον Ερμή σε ένα αρμονικό εξάγωνο, ενθαρρύνοντάς σας να συνδυάσετε τις σκέψεις με τα συναισθήματά σας.

Ζώδια Σκορπιός

Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα είναι χρήσιμο με περισσότερους τρόπους από έναν. Ο Ερμής συνδέεται με την Σελήνη στον όγδοο οίκο της οικειότητας, των κοινών πόρων και των συνεργασιών, ενθαρρύνοντάς σας να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Και παρόλο που συνήθως είστε εσωστρεφείς, η μετακίνηση του Ήλιου στους Ιχθείς μέσω του πέμπτου οίκου της αγάπης και της ευχαρίστησης, είναι αρκετός λόγος για να παραδοθείτε στις επιταγές της καρδιάς σας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Τοξότης

Κάποια πράγματα αρχίζουν να βγάζουν νόημα σήμερα και όλα χάρη στην κίνηση του Ερμή προς τα εμπρός. Μην ανησυχείτε για τίποτα. Αυτό θα είναι σημαντικό για εσάς καθώς ο Ερμής κυβερνά τον έβδομο οίκο των σχέσεων σας. Θα νιώσετε μια φρέσκια πνοή σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Επίσης, εάν υπάρχει κάτι που θέλετε να μοιραστείτε με έναν σημαντικό άλλο τώρα είναι η ευκαιρία σας, καθώς η Σελήνη βάζει φωτιά στον τομέα των σχέσεων σας και ευθυγραμμίζεται με τον Ερμή στον τομέα των επικοινωνιών σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Πιστεύετε ακράδαντα ότι με την σκληρή δουλειά θα πετύχετε όσα ονειρεύεστε και ο τομέας των σχέσεων δεν αποτελεί εξαίρεση. Ωστόσο, με το τετράγωνο Άρη – Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα, δεν υπάρχει κινητικότητα στον ερωτικό τομέα. Τα καλά νέα είναι ότι η κίνηση του Ερμή προς τα εμπρός όχι μόνο θα ωφελήσει θέματα που περιστρέφονται γύρω από τα οικονομικά σας αλλά θα ενισχύσει και την αυτοπεποίθησή σας. Η Σελήνη σήμερα βάζει φωτιά στον έκτο οίκο της τάξης, της πρακτικής δουλειάς και της εξυπηρέτησης των άλλων, και ταυτόχρονα ευθυγραμμίζεται με τον Ερμή στον δεύτερο οίκο των αισθησιακών απολαύσεων. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 3ο 10ήμερο ΦΕΒ 21 Προβλέψεις Αγάπης

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Βγείτε έξω και διασκεδάστε – πάντα με ασφάλεια. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει διάφορες επιπτώσεις στην ζωή σας. Σε τελική ανάλυση, ο Ερμής κυβερνά τον πέμπτο οίκο της αγάπης, του πάθους και της ευχαρίστησης, οπότε να περιμένετε ότι τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά τις επόμενες εβδομάδες. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι η σύνδεση της Σελήνης με τον Ερμή στο ζώδιο σας. Μήπως ήρθε η ώρα να μιλήσετε ξεκάθαρα με τον/την αγαπημένο/η σας;

Ζώδια Ιχθύες

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να χαλαρώσετε. Ευτυχώς, ο Ερμής κινείται προς τα εμπρός, κάτι που είναι πάντα πλεονέκτημα (ειδικά επειδή διέπει τον έβδομο οίκο των σχέσεων και των σημαντικών άλλων). Έτσι, μπορείτε να συνεχίσετε από εκεί που είχατε μείνει. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι η Σελήνη σήμερα βάζει φωτιά στον τέταρτο οίκο των μύχιων συναισθημάτων αλλά επίσης συνδέεται με τον Ερμή στον δωδέκατο οίκο των ονείρων και του παρασκηνίου. Είστε έτοιμοι να γυρίσετε σελίδα;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot