Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/03 Τετάρτη

apostasi-sti-sxesi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/03 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/03 Τετάρτη Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας μπορεί να είναι πηγή χαράς, αρκεί να μην αφήνετε το άγχος της δουλειάς σας να σας κατατρώει.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να βγείτε εκεί έξω και να γνωρίσετε καινούργια άτομα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αν είστε σε σχέση, όλα σας πάνε καλά σήμερα. Με λίγη καλή θέληση από την πλευρά σας, μπορείτε να γεφυρώσετε το χάσμα που έχει αρχίσει να μεγαλώνει ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας.

Αν είστε αδέσμευτοι και δεν αντέχετε την μοναξιά ούτε μια μέρα παραπάνω, αυτή είναι η στιγμή για να κάνετε την κίνησή σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Αφήστε την γοητεία και το σεξαπίλ σας να βγει στην επιφάνεια και δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα γύρω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/03 Τετάρτη Ζώδια Δίδυμοι

Μην αφήνετε τα προβλήματα της δουλειάς και τα καθημερινά σας άγχη να σας απομονώνουν από τον/την σύντροφό σας. Δοκιμάστε να ανοιχτείτε και να μιλήσετε με κάθε ειλικρίνεια για όσα σας απασχολούν. Αν είστε μόνοι, δεν νομίζετε ότι είναι πια καιρός να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας; Βάλτε στο μυαλό σας να περάσετε καλά ό,τι κι αν γίνει και μην χάνετε την αυτοπεποίθησή σας.

Ζώδια Καρκίνος

Αν είστε σε σχέση, τα πράγματα βελτιώνονται ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Πλέον μπορείτε να βρείτε λύσεις για να αντιμετωπίσετε εκείνες τις πτυχές της συμπεριφοράς του/της που σας εκνευρίζουν περισσότερο. Εξάλλου, η εν λόγω συζήτηση θα γίνει σε ένα πλαίσιο αμοιβαίας κατανόησης και αλληλοσεβασμού. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να κάνετε μια τολμηρή κίνηση και να προσπαθήσετε να πλησιάσετε το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι. Μην ντρέπεστε – μιλήστε για το πώς αισθάνεστε!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-25/03 Ερωτήσεις αδιάκριτες – Ερωτικό παρασκήνιο

xartomanteia

Ζώδια Λέων

Αυτή είναι μια καλή μέρα για την ερωτική σας ζωή, αφού σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με τον/την σύντροφό σας – ειδικά όταν πρόκειται για παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν προκύψει μεταξύ σας. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, σήμερα ευνοούνται κάθε είδους επαφές και νέες γνωριμίες. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη!

Ζώδια Παρθένος

Από φόβο να μην συγκρουστείτε με τον/την σύντροφό σας έχετε αφήσει ορισμένα προβλήματα στη σχέση σας να γίνουν χρόνια. Το αποτέλεσμα είναι να αντιμετωπίζετε δυσάρεστες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να τολμήσετε να θίξετε οποιοδήποτε θέμα προκαλεί ρήξη ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Μη μένετε άλλο σιωπηλοί. Δεν ωφελεί σε τίποτα. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άτομο με το οποίο θα μοιραστείτε την ζωή σας, ετοιμαστείτε να σας προσέξουν σήμερα! Η προσωπικότητά σας θα σας βάλει στο στόχαστρο κάποιου/κάποιας, οπότε να είστε έτοιμοι!

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/03 Τετάρτη Ζώδια Ζυγός

Ήρθε η στιγμή να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στον/στην αγαπημένο/η σας. Φαίνεται ότι έχει κάποια παράπονα από εσάς και πρέπει να δείξετε προσοχή για να μην επιδεινώσετε την κατάσταση. Μην κάνετε το λάθος να αποσυρθείτε συναισθηματικά γιατί το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να χαλάσετε το καλό κλίμα ανάμεσά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απογοητεύεστε. Βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας. Κάντε παρέα με ανθρώπους που πραγματικά σας ανεβάζουν τη διάθεση και θα δείτε ότι αυτός/ή που ψάχνετε δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του/της!

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα βελτιώνονται στην ερωτική σας ζωή. Η ανεπιτήδευτη γοητεία σας και το έντονο σεξαπίλ σας έχουν ενθουσιάσει τον/την σύντροφό σας και αυτό αναζωπυρώνει τη φλόγα ανάμεσά σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο την ρομαντική διάθεση της μέρας. Είστε μόνοι; Κάποιος/α που θα γνωρίσετε σε μια επαγγελματική συνάντηση σήμερα θα μπορούσε να γίνει ο/η επόμενος/η ερωτικός/ή σας σύντροφος. Κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά.

zwdia-fotia

Ζώδια Τοξότης

Αυτή είναι μια καλή μέρα για την ερωτική σας ζωή. Αν έχετε μόνιμη σχέση, προσπαθήστε να πλησιάσετε τον/την σύντροφό σας, να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Θα μείνετε ευχαριστημένοι με την ανταπόκριση που θα λάβετε. Αν ακόμα περιμένετε τον έρωτα της ζωή σας να ξέρετε ότι σύντομα θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα αλλάξει όλη σας την ζωή. Μην βιάζεστε γιατί μπορεί να καταλήξετε να κάνετε την λάθος επιλογή.

Ζώδια Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να εκφράσετε την αγάπη σας στον/στην σύντροφό σας. Μη διστάσετε να του/της δείξετε πόσο πολύ τον/την αγαπάτε. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πάτε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και δεν αντέχετε άλλο την μοναξιά, μην τα παρατάτε. Τα άστρα χαμογελούν ευνοϊκά στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και διεκδικήστε το δικαίωμά σας στον έρωτα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-25/03 Ερωτήσεις αδιάκριτες – Ερωτικό παρασκήνιο

dream

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/03 Τετάρτη Ζώδια Υδροχόος

Αυτή είναι μια κάπως περίεργη μέρα για την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να μιλήσετε στον/στην σύντροφό σας για προβλήματα που σας απασχολούν και τους δυο αλλά να μην καταλήξετε σε κάποια λύση. Ίσως κάποια από τα θέματα που έχετε ξεπερνιούνται καλύτερα χωρίς να μιλάτε πολύ για αυτά. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για να αποδεχτείτε μια πρόσκληση στο σπίτι ενός φίλου. Μην πείτε όχι!

Ζώδια Ιχθύες

Αν έχετε σύντροφο, αυτή είναι μια καλή μέρα για να φέρετε ξανά την ηρεμία και την αρμονία στη σχέση σας. Μιλήστε μαζί του/της και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε όλα όσα σας προβληματίζουν. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αφήστε την προσωπική σας γοητεία να κάνει τη δουλειά της και να τραβήξει κοντά σας το αντικείμενο του πόθου σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia