Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/03 Δευτέρα

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/03 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/03 Δευτέρα Ζώδια Κριός .

Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να διαταράξει την σχέση με τον/την σύντροφό σας. Αυτό θα οδηγήσει μόνο σε αδιέξοδο. Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα. Η ώριμη και ισορροπημένη συζήτηση είναι ο μόνος τρόπος για να επιλύσετε τα προβλήματά σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά – αυτό που πιστεύετε ότι είναι απλώς ένα φλερτ, μπορεί κάλλιστα να εξελιχθεί σε κάτι πολύ περισσότερο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα εξελίσσονται γρήγορα στην ερωτική σας ζωή και ο/η σύντροφός σας θα σας εκπλήξει σήμερα με νέες προτάσεις και πρωτοβουλίες που επηρεάζουν άμεσα το κοινό σας μέλλον.

Εάν είστε αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε και προσπαθήστε να απολαύσετε την ανεξαρτησία σας.

Μόλις σταματήσετε να προσπαθείτε τόσο πολύ, θα ξεμπλοκάρετε την αύρα σας, και πριν καλά-καλά το καταλάβετε θα έχετε βρει τον/την επόμενο/η ερωτικό/ή σας σύντροφο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/03 Δευτέρα Ζώδια Δίδυμοι

Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε κατάματα τα προβλήματα που ταλανίζουν την ερωτική σας ζωή και να μιλήσετε ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας. Αν δείτε ότι δεν μπορείτε να τα βρείτε με τίποτα, ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε να ακολουθήσετε χωριστούς δρόμους. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι, σήμερα έχετε τόση αυτοπεποίθηση που είστε σχεδόν ακαταμάχητοι. Είναι πολύ πιθανόν ο/η επόμενος/η σύντροφός σας να είναι κάποιος/α επαγγελματικός/ή συνεργάτης.

Ζώδια Καρκίνος

Μια ειλικρινής, ώριμη συζήτηση με κάποιον/α που εμπιστεύεστε μπορεί να κάνει θαύματα. Αυτό ακριβώς χρειάζεστε για να απελευθερώσετε την ένταση που σας μπλοκάρει και σας χαλάει την διάθεση. Αρχίζετε επιτέλους να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο. Αν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, αξιοποιήστε την ρομαντική διάθεση της μέρας και ανοιχτείτε σε νέες εμπειρίες.

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Σήμερα έχετε την δυνατότητα να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο στο άλλο σας μισό και να έρθετε πιο κοντά, γεφυρώνοντας το χάσμα που έχει προκληθεί ανάμεσά σας τον τελευταίο καιρό. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας. Επιλέξτε άτομα που σας κάνουν να νιώθετε καλά και αυτός/αυτή που λαχταράτε θα κάνει σύντομα την εμφάνισή του/της.

Ζώδια Παρθένος

Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σήμερα γιατί μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις στην προσωπική σας ζωή που θα μπορούσαν να προκαλέσουν εντάσεις στη σχέση σας. Μην αφήσετε ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάσουν το όμορφο κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, κλείστε τα μάτια σας και ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας. Τα καλύτερα έρχονται!

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/03 Δευτέρα

Ζώδια Ζυγός

Μην αφήνετε τρίτους να παρεμβαίνουν στη σχέση σας. Εάν αφήσετε τους άλλους να έχουν λόγο στο τι συμβαίνει ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, μόνο ζημιά θα προκαλέσετε. Επικεντρωθείτε μόνο σε εσάς τους δύο και βάλτε στόχο να περάσετε μια όμορφη μέρα μακριά από άγχη ή προβλήματα. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, ετοιμαστείτε για μια ενδιαφέρουσα συνάντηση. Μην χάνετε λεπτό την αυτοπεποίθησή σας.

Ζώδια Σκορπιός

Ο/Η σύντροφός σας περνά μια δύσκολη κατάσταση και μπορεί να χρειαστεί τη συναισθηματική και οικονομική σας υποστήριξη. Μην του/της αρνηθείτε. Δείξτε κατανόηση και προσπαθήστε να συμπάσχετε χωρίς να γκρινιάζετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σχεδόν όλα θα μπορούσαν να συμβούν σήμερα! Ειδικά αν είστε ανοιχτοί, πρόθυμοι και έτοιμοι για μια νέα ρομαντική περιπέτεια…

zwdia-fotia

Ζώδια Τοξότης

Τα πράγματα δεν είναι πολύ σταθερά στη σχέση σας τώρα. Χρειάζεστε χρόνο για να ανασυγκροτηθείτε και να χαλαρώσετε, ώστε να μπορέσετε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα και να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας. Ψάχνετε ακόμα για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο; Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά! Κάτι καλό έρχεται στο δρόμο σας!

Ζώδια Αιγόκερως

Έχετε την τάση να γίνεστε υπερβολικά πεισματάρηδες και απόλυτοι με το άλλο σας μισό, βλέποντας το δεσμό σας ανταγωνιστικά και όχι ως μια ισότιμη σχέση. Αυτή η συμπεριφορά είναι βέβαιο ότι θα σας προκαλέσει προβλήματα! Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν πολλοί/πολλές που θα ήθελαν να σας γνωρίσουν καλύτερα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τους δώσετε μια ευκαιρία.

dream

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/03 Δευτέρα .

Ζώδια Υδροχόος

Αποφύγετε να συζητήσετε για οποιοδήποτε πρόβλημα με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Προτιμήστε να μιλήσετε για τα συναρπαστικά μελλοντικά σας σχέδια. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον έρωτα, τα άστρα χαμογελούν ευνοϊκά στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Νιώθετε σέξι και αυτό φαίνεται. Βγείτε έξω και μιλήστε με κάποιον/α που σας κεντρίζει το ενδιαφέρον!

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν στη σχέση σας, βοηθώντας σας να δείτε πού ακριβώς στέκεστε. Αν καταφέρετε να αφήσετε στην άκρη την καχυποψία για τον/την σύντροφό σας, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να έρθετε πιο κοντά. Εάν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για μια συνάντηση με κάποιον/α από το παρελθόν σας με τον οποίο έχετε αφήσει μερικές εκκρεμότητες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις