7 μυστικά που οι γυναίκες εύχονται να ήξερες

Κοινοποίηση:

Τα προκαταρκτικά είναι ότι καλύτερο

Η λέξη προκαταρκτικά είναι απαίσια λέξη επειδή υπονοεί πως οδηγεί σε κάτι πιο σημαντικό. Θα ήταν πιο διασκεδαστικό και για τους δυο σας αν το σκέφτεστε σαν αυτούσια σεξουαλική πράξη στην οποία ανακαλύπτετε ο ένας τον άλλον και δεν προσπαθείτε απλά να φτάσετε στον τερματισμό.

Όσες γυναίκες ρωτήσαμε συμφώνησαν: Οι δύο στις πέντε είπαν πως ο τελευταίος τους οργασμός ήταν κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών. Και όταν τις ρωτήσαμε να βαθμολογήσουν τις ικανότητες των συντρόφων τους στο κρεβάτι, τα δύο μεγαλύτερα παράπονα ήταν πρώτα η έλλειψη φαντασίας και μετά η διείσδυση.

zodia-zvdia-22

Τι πρέπει να κάνεις;  Πες της πως θέλεις να παίξετε χωρίς διείσδυση. Παράτα το παλιό σενάριο –προκαταρκτικά, σεξ, αγκαλιά –και θα προβάλλεις τη δημιουργικότητά σου. Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι πως θα ξαναγυρίσετε σε εκείνες τις πρώτες μέρες της σχέσης σας που δεν ξεκολλάγατε ο ένας από τον άλλον.

 

 

Άλλο ευχαρίστηση και άλλο ικανοποίηση

Τα καλά νέα είναι πως μπορείς  να δώσεις σε μια γυναίκα και τα δύο. Και τα δύο φύλα συμφωνούν πως το σεξ χωρίς προφυλακτικό είναι πιο απολαυστικό, αλλά οι γυναίκες που χρησιμοποιούν προστασία νιώθουν μεγαλύτερη ικανοποίηση καθώς νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Όταν οι γυναίκες ανησυχούν λιγότερο, απολαμβάνουν περισσότερο.

 

 

Όσο πιο «ευγενικά» την αγγίζεις τόσο περισσότερο σε θέλει

Η λέξη αυτή στην ουσία σημαίνει πως πρέπει να την αγγίζεις απαλά εκεί που πρέπει. Όσο περισσότερα νεύρα έχει ένα σημείο στο σώμα της, τόσο πιο προσεκτικά πρέπει να την αγγίζεις εκεί.

Η επαφή της κλειτορίδας είναι δυσάρεστη χωρίς το απαραίτητο «ζέσταμα» Σε περίπτωση που η γυναίκα αρχίζει να φωνάζει και να τραβιέται όταν φτάσετε εκεί –αντί να ακουστεί το γνωστό βογκητό –τότε κάτι κάνεις λάθος.

Στην αρχή προχώρα με έμμεση επαφή, και πρόσεχε τις αντιδράσεις της για οδηγό. Η γεμάτη νεύρα κλειτορίδα μεγαλώνει κάποια εκατοστά κάτω από το δέρμα του κόλπου, που σημαίνει πως μπορείς να την αγγίζεις χωρίς άμεση πίεση. Ο συνδυασμός της αναμονής και της έμμεσης επαφής θα της δώσει μεγαλύτερη ικανοποίηση.

 

 

Η θερμοκρασία είναι το παν

Τα μεταξωτά σεντόνια και η ωραία μουσική δεν κάνουν κακό, αλλά ο θερμοστάτης της ερωτικής φωλιάς σας είναι το ίδιο σημαντικός. Στην πλειονότητα  των ερευνών που έγιναν μόνο το 50% των γυναικών έφτασαν σε οργασμό. Όταν όμως έμαθαν πως δεν αισθάνονταν άνετα επειδή είχαν κρύα πόδια, τους έδωσαν κάλτσες και το ποσοστό εκτινάχθηκε στο 80%.

Η περιοχές του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνες για την ανησυχία, το φόβο και τα σημάδια ότι βρισκόμαστε σε κίνδυνο, μειώνουν την λειτουργία τους σημαντικά κατά τη διάρκεια ενός οργασμού. Ένα ευχάριστο περιβάλλον, το οποίο περιλαμβάνει τη θερμοκρασία δωματίου, είναι ένας τρόπος να την κάνεις να αισθανθεί ασφάλεια και άνεση.

Είναι σαν την ιδανική μέρα στην παραλία. Τη θες αρκετά ζεστή για να θέλει να βγάλει τα ρούχα της, αλλά όχι τόσο για να ιδρώσεις πάρα πολύ.

 

 

Οι στάσεις πρέπει να εξυπηρετούν κάποιο σκοπό

Δεν χρειάζεται να είσαι ακροβάτης στο σεξ –οι καλύτερες στάσεις είναι αυτές που επικεντρώνονται στην κλειτορίδα.

  1. Ιεραποστολικό

Αντί το κλασικό μπαίνω-βγαίνω, δοκίμασε να κάνεις φανταστικούς κύκλους. Κράτα τη βάση του πέους σου σε επαφή με τα εξωτερικά της χείλη όσο το δυνατόν περισσότερο. Μπορείς επίσης να βάλεις δύο ή τρία μαξιλάρια της κάτω από τη μέση της ώστε να είναι πιο άνετο και για τους δύο.

  1. Γυναίκα από πάνω

Σχημάτισε ένα ν με τα δάχτυλά σου και τοποθέτησέ τα στο σημείο που θα αγγίζει την κλειτορίδα της την ώρα που είναι από πάνω. Η ευχαρίστησή της θα είναι μεγάλη και το ίδιο και η δική σου.

  1. Doggy-style

Βάλε τη να σηκώσει ψηλά τη μέση της ή άνοιξε τα πόδια σου ώστε να μπορείς ταυτόχρονα να αγγίζεις την κλειτορίδα της με τα δάχτυλά σου. Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση, η διείσδυση είναι καλύτερο να είναι αργή και μικρή, παρά γρήγορη και βαθιά.

Μόνο μία στις πέντε γυναίκες που ρωτήθηκαν είπε πως ο τελευταίος της οργασμός ήρθε μόνο με διείσδυση. Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν ο σύντροφός τους να κάνει πιο αργές κινήσεις και να χρησιμοποιεί τα χέρια του και το στόμα του συχνότερα.

Στην παραπάνω έρευνα, περισσότερο από το 90% των γυναικών έφτασαν σε οργασμό όταν ο σύντροφός τους χρησιμοποίησε στοματικές και χειροκίνητες μεθόδους.

Το 52% από αυτές δήλωσαν πως έχουν ζητήσει από το σύντροφό τους να σταματήσει γιατί φοβήθηκαν πως θα αργήσουν πολύ.

Τώρα πως μπορείς να καταλάβεις πως δεν θέλει να σε κουράσει; Πες πως σου αρέσει να το κάνεις αυτό και πως μπορείς να το κάνεις όλη μέρα. Ή πες «Είσαι σίγουρη πως θες να σταματήσω;»

Αν πάλι ανησυχείς για τα 20 παραπάνω λεπτά που θα κρατάς τη γλώσσα σου απασχολημένη, μην πας πιο γρήγορα, γιατί απλά θα επιβραδύνεις τον οργασμό. Αντιθέτως κάνε τα πάντα πιο αργά. Όσο πιο απαλά και αργά την αγγίζεις τόσο πιο γρήγορα θα έρθει σε οργασμό.

Υπάρχει βέβαια και η επιλογή να πάρεις βοήθεια. Ένας μικρός δονητής στην κλειτορίδα της και τα χείλη σου οπουδήποτε αλλού θα σου φέρουν αποτέλεσμα.

 

ζωδια-ζωδιο-zwdia-zwdio-ταρο

Μην τελειώνεις το γρήγορο σεξ με ένα «ευχαριστώ»

Μόνο οι μισές γυναίκες του πλανήτη μπορούν να έρθουν σε οργασμό όταν το σεξ διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά, σύμφωνα με έρευνα που έγινε το 2009. Αυτό σημαίνει πως κατά τη διάρκεια ενός γρήγορου σεξ, εσύ πιθανότατα να τελειώσεις ενώ εκείνη όχι.

Αν δεν έρχεται εύκολα σε οργασμό, μπορείς να της το φυτέψεις στο μυαλό λέγοντάς της πως αργότερα σήμερα θα ασχοληθώ μόνο μαζί σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τηρήσεις την υπόσχεσή σου. Αν δεν το κάνεις πολλές φορές, δεν πρόκειται να μείνει μαζί σου έτσι και αλλιώς.

 

 

Βρες τους φίλους του σημείου «G».

Μπορείς να τη φέρεις σε οργασμό. Μπράβο σου. Αλλά το σημείο G και η κλειτορίδα της δεν είναι τα μοναδικά πράγματα που την ερεθίζουν πάνω της. Πρόσφατη ανατομική έρευνα υποστηρίζει πως η κλειτορίδα είναι καλύτερο να περιγράφεται σαν σύμπλεγμα της κλειτορίδας, όπου ο κόλπος, η ουρήθρα και η κλειτορίδα δουλεύουν σαν ένα.

Εκμεταλλεύσου το σύμπλεγμα αυτό με το να ερεθίζεις ταυτόχρονα όλα τα σημεία. Ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν πως υπάρχει κάτι που λέγεται σημείο Α, εντοπίζετε βαθιά μέσα στον κόλπο, στην πλευρά προς την κοιλιά της. Βρες το και θα ερεθιστεί αμέσως.

 

 

Θες να κάνεις σεξ; Πλύνε τα πιάτα

Αν η προσοχή της αποσπάται –δουλειά, έλλειψη ύπνου, καθαριότητες, τσακωμός με μία φίλη –αυτό έχει επίδραση στην σεξουαλική της ένταση. 7 στις 10 γυναίκες που ρωτήθηκαν απάντησαν πως αν τις βοηθάς στο σπίτι ερεθίζονται, αλλά μόνο το 30% περίπου των αντρών συμμετέχουν στις καθαριότητες του σπιτιού. Επίσης είπαν πως θέλουν να πλύνεις πιάτα, να μαγειρέψεις, και να βάλεις πλυντήριο με αυτή τη σειρά. Έξτρα συμβουλή: Μην είσαι τόσο περήφανος.

 

ζωδια-ζωδιο-zwdia-zwdio-ταρο