Η καρδιά αλλάζει ταχύτητα και μπαίνει σε λειτουργία επανασύνδεσης 08/10-08/11

erwtas-vres-agapi-zwdia

Η καρδιά αλλάζει ταχύτητα και μπαίνει σε λειτουργία επανασύνδεσης 08/10-08/11 .

Η καρδιά αλλάζει ταχύτητα : Αφροδίτη στην Παρθένο 08 Οκτωβρίου – 08 Νοεμβρίου 2023 .

Περάσαμε μέσα από  άλλη μια βάναυση Ανάδρομη Αφροδίτη. Όλη η διέλευση έπεσε στον φλογερό Λέοντα.

Αν έφυγες από μια σχέση εκείνη την περίοδο ή  κάποιος σε εγκατέλειψε, σου εύχομαι ειλικρινά ότι καλύτερο. Τα πράγματα πρόκειται να γίνουν πιο εύκολα κατά μία έννοια με την Αφροδίτη να μετακομίζει στο ζώδιο της Γης, την Παρθένο.

zodia-taro-45

Η καρδιά αλλάζει ταχύτητες τώρα σε λειτουργία πλήρους απασχόλησης. Η Παρθένος είναι μια σταθερή, αφοσιωμένη θεά. Αυτή η μετάβαση από τη φωτιά στη γη θα μας συγκρατήσει και θα μας προσφέρει κάποια αναγκαία ρουτίνα. Ταυτόχρονα, η Παρθένος είναι σίγουρα ένας παράγοντας κίνησης, μερικές φορές χάους. Ωστόσο, φτάνει με όλα τα βιβλία και τις σημειώσεις της, έτοιμη να δουλέψει. Το πόση δουλειά γίνεται πραγματικά είναι αμφισβητήσιμο, αλλά ο ρυθμός είναι συναρπαστικός!

Η γλώσσα αγάπης της Παρθένου είναι η ευαισθησία, η πίστη και ο σκοπός. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορούμε να δείξουμε την αγάπη μας με το να είμαστε διαθέσιμοι και να κάνουμε ωραία πράγματα για τον εαυτό μας. Ο υψηλότερος σκοπός αυτής της διέλευσης είναι να μάθουμε πώς να εξυπηρετούμε άριστα τον εαυτό μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτωβρίου 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Η καρδιά αλλάζει ταχύτητα και μπαίνει σε λειτουργία επανασύνδεσης 08/10-08/11 .

Αν η Παρθένος έχει ένα ελάττωμα, αυτό είναι ο βαθμός στον οποίο προσηλώνεται στις λεπτομέρειες. Δεν προσηλώνεται στις λεπτομέρειες της ζωής της. Αποσπά την προσοχή της ασταμάτητα εστιάζοντας προς τα έξω. Κάθε άλλο παρά αυτοστοχασμός! Στην πραγματικότητα, οι δυνάμεις της που αποσπούν την προσοχή είναι τόσο εδραιωμένες που διαταράσσουν την ευημερία της και διαιωνίζουν κύκλους χάους.

Αν και όταν κάνει κάτι για τον εαυτό της, η Παρθένος νιώθει ένοχη. Με μια ταυτότητα άρρηκτα συνδεδεμένη με την εργασία και την υπηρεσία, η Παρθένος βιώνει άγχος ή κατάθλιψη αν δεν εξυπηρετεί τους άλλους. Έτσι η Παρθένος ασκεί τον έλεγχο της ζωής της, διασφαλίζοντας ότι όλοι γύρω της είναι ευτυχισμένοι. Αλλά με τι κόστος; Όταν είναι ισορροπημένη, η Παρθένος είναι ήρεμη σε σώμα και πνεύμα, φροντίζει καλά την υγεία της, εκχωρεί με σύνεση τον χρόνο της και κοιμάται ήσυχη.

chartomantia-098

Η Παρθένος συχνά ξεχνάει πώς να είναι… και να αναπνέει.

Θέλει να ξέρει τα πάντα, να είναι τα πάντα, να κάνει τα πάντα. Ξεχνάει, εν μέσω ασταμάτητης δουλειάς και υπηρεσίας, ότι ορισμένα πράγματα δεν μπορούν να εξηγηθούν, να προγραμματιστούν ή να συναχθούν. Και ξεχνάει, κυρίως, ότι είναι εντάξει να μην ξέρεις πώς θα πάει κάτι. Είναι εντάξει η παύση. Είναι εντάξει να ξεκουραστείς.

Η ενέργεια της Παρθένου είναι τόσο απασχολημένη και σε εγρήγορση που πολλοί Παρθένοι δυσκολεύονται να κοιμηθούν, να φάνε και να διαχειριστούν τη βασική καθημερινή ευεξία. Αυτή είναι η απόλυτη ειρωνεία της Παρθένου, ότι είναι τόσο αφοσιωμένη στο να διασφαλίζει ότι όλα και όλοι οι άλλοι είναι εντάξει που παραμελεί εντελώς την ευημερία της. Αυτό είναι κατανοητό αν σκεφτούμε ότι η Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη του μυαλού, που περιστρέφεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα γύρω από τον ήλιο.

zwdia-zodia-astrologia-65

Το μυαλό της Παρθένου επίσης περιστρέφεται με πολύ γρήγορες ταχύτητες για να το καταλάβει. Όταν ο νους κινείται τόσο γρήγορα για πολλά χρόνια, χωρίς να σταματάει , παγιδεύεται σε ισχυρούς βρόχους φόβου και άγχους.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι η τελευταία στάση πριν η Αφροδίτη επιστρέψει στο «σπίτι» της,στον Ζυγό. Μην αγνοείτε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετήστε πρώτα τον εαυτό σας και μετά τους άλλους. αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να ξεκλειδώσετε τη χρυσή πόρτα του κήπου του Ζυγού.

Η 1η ημέρα της Αφροδίτης στην Παρθένο (8 Οκτωβρίου) συμπίπτει με ένα απότομο τετράγωνο μεταξύ του Άρη στον Ζυγό και του Πλούτωνα Ανάδρομου στον Αιγόκερω. Αυτή η επιρροή είναι πολύ έντονη. Ο Πλούτωνας είναι ισχυρός και συναισθηματικός στη φύση. Οι μεγάλοι εσωτερικοί αγώνες είναι υπό αναθεώρηση. Πονοκέφαλοι, άγχος, στρες και εξάντληση .

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

μελλοντολόγος

9 Οκτωβρίου:

Αφροδίτη απέναντι από τον Κρόνο στους Ιχθείς. Ανησυχία για το «πώς πάνε τα πράγματα». Προσπαθώντας να κάνετε πάρα πολλά ταυτόχρονα. Πολλά πράγματα συμβαίνουν ταυτόχρονα.

21 Οκτωβρίου: Τρίγωνο της Αφροδίτης – Δία στον Ταύρο. Ελαφρύ, φωτεινό, χαρούμενο, αισιόδοξο.

31 Οκτωβρίου: Τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο. Αυτή μπορεί να είναι μια συναρπαστική και κοινωνική μέρα, γεμάτη μάθηση και επικοινωνία. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να αισθάνεστε χαμηλή ενέργεια ή αδυναμία. Αυτό το παράδοξο είναι πολύ κοινό με την Ουράνια επιρροή καθώς είναι ασταθές. Απροσδόκητα στοιχεία, ιδιαίτερα στο κοινωνικό ή/και υγειονομικό μέτωπο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

Η καρδιά αλλάζει ταχύτητα και μπαίνει σε λειτουργία επανασύνδεσης 08/10-08/11 .

3 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη απέναντι από τον Ανάδρομο Ποσειδώνα  στους Ιχθείς. Άγχος και κατάθλιψη. Βαριά ή νευρική ενέργεια.

6 Νοεμβρίου: Τρίγωνο της Αφροδίτης Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Σημαντική ανακάλυψη, υγιής ροή συναισθημάτων και επικοινωνία. Θεραπεία και κάθαρση. Μαζί η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας ανακινούν την ψυχή σε ένα βαθύ επίπεδο. Αποκαλέστε όλα τα πράγματα μεταμορφωτικά και ουσιαστικά. Αναπτύξτε μεγαλύτερη οικειότητα με τον εαυτό σας. Λιγότερη νευρικότητα/αστάθεια, περισσότερη αυτοπεποίθηση και υγεία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτωβρίου 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988