Αφροδίτη στην Παρθένο – Αγάπες στο Μικροσκόπιο

zwdia-987

Η Αφροδίτη στην Παρθένο

09 Ιουλίου – 06 Αυγούστου, 2018

Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει τον έρωτα, την απόλαυση και την ομορφιά. Οι διελεύσεις της διαμορφώνουν τον έρωτα και την ποιότητα της ζωής.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο μας διδάσκει να είμαστε πιο εγκρατείς και διορατικοί, έτσι ώστε να μπορούμε να εξυπηρετούμε καλύτερα τους άλλους. Οι αστρολόγοι συχνά παρερμηνεύουν τον χαρακτήρα της Παρθένου ως ψυχρό και αδιάφορο, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια πολύ στοργική και αφοσιωμένη θεά.

zodia-zvdia-22

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, δείξτε την αγάπη σας όντας απλώς διαθέσιμοι και κάνοντας μικρά πράγματα για τους άλλους.

Η Παρθένος είναι ευαίσθητη αν και αρκετά εγκρατής, με διακριτικές, αργυρές κεραίες, που πάντα σαρώνουν το περιβάλλον της. Όταν οι πλανήτες είναι στην Παρθένο, χρειαζόμαστε περισσότερη κίνηση και διέγερση.

Αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι τόσο έντονη και δραστήρια, που μερικοί Παρθένοι μπορεί να δυσκολεύονται να κοιμηθούν. Η Αφροδίτη κυβερνά το αδελφικό ζώδιο της Γης, τον Ταύρο, έτσι ο φυσικός ρυθμός της είναι κάπως αργός. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, η ζωή είναι σχετικά υπερδραστήρια.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η Αφροδίτη στην Παρθένο

Ως αρχέτυπο που κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη του μυαλού, η Παρθένος σκέφτεται μονίμως. Έτσι παγιδεύει τον εαυτό της σε κύκλους φόβου και παράνοιας. Ξεχνά πώς να υπάρχει απλώς και να αναπνέει χωρίς να αμφισβητεί τα πάντα, χωρίς να πρέπει πάντα να ξέρει το γιατί και το πώς. Ξεχνά, στη μέση της ατέλειωτης δουλειάς και προετοιμασίας, ότι μερικά πράγματα δεν χρειάζονται επεξήγηση, δεν χρωστούν επεξήγηση.

Αλλά το πραγματικό ελάττωμα της Παρθένου είναι η ανιδιοτέλειά της και η έκταση στην οποία μπορεί να διαταράξει τη δική της ευεξία. Αν / όταν κάνει κάτι για τον εαυτό της, νιώθει ενοχές. Η ταυτότητά της συνδέεται άρρηκτα με τη δουλειά και την υπηρεσία της και είναι πολύ πιθανό το αίσθημα κατάθλιψης αν δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τους άλλους. Αυτή η θεά χρειάζεται μια αποστολή.

chartomantia-087

Πιστεύω ότι η σχέση της Παρθένου με τη δουλειά και τον έλεγχο μπορεί να είναι τοξική, αλλά αυτή η δυσλειτουργία δεν πηγάζει απ’ έξω. Η πρώτη έννοια της Παρθένου είναι ο αυτοέλεγχος και αν δεν τον έχει, τότε είναι που η ανάγκη της για έλεγχο διαρρέεται σε πριονωτές αναλαμπές, παθητικο-επιθετικούς τυφώνες και στενόμυαλες προβολές. Στα καλύτερά της είναι ήρεμη στο σώμα και το μυαλό. Φροντίζει καλά την υγεία της, διανέμει σωστά τον χρόνο της και κοιμάται ήσυχα.

Η Παρθένος είναι πιο επιφυλακτική παρά περίεργη. Δεν ανοίγει εύκολα τον εαυτό της –φημίζεται για τη φιλοξενία και την τέλεια υπηρεσία της, ναι, αλλά όχι για την ανοιχτή καρδιά της. Και εκεί ακριβώς η Αφροδίτη, η θεά της Αγάπης, μπροστά στην πύλη της Παρθένου εξορκίζει τον φόβο από την καρδιά. Η Παρθένος είναι δεκτική, αλλά δεν αποδέχεται απαραίτητα τα πάντα. Ξέρει τη γλώσσα της ευαισθησίας, της πίστης και του σκοπού και έλκεται από αυτούς που μιλούν την ίδια γλώσσα.

zwdia-tarw-zodia-19

Η Αφροδίτη στην Παρθένο

Αν σκεφτούμε την Παρθένο ως προκάτοχο του Ζυγού, βλέπουμε ότι η Παρθένος μας προετοιμάζει να λάβουμε τη σοφία του Ζυγού, και ο Ζυγός, αντίθετα με την Παρθένο, απαιτεί αποδοχή και ανοχή για όλα τα πλάσματα. Η Αφροδίτη είναι η κυβερνήτης του Ζυγού, έτσι μπορούμε να έχουμε την Παρθένο στο μυαλό μας ως τον τελευταίο σταθμό πριν την επιστροφή της Αφροδίτης στο σπίτι της.

Το να υποκύψουμε στις νευρώσεις και στη δυσκαμψία της Παρθένου θα καθυστερήσει το ταξίδι μας, δεν θα ξεκλειδώσει την πόρτα προς τους κήπους του Ζυγού. Για να περάσουμε μέσα πρέπει να ξεσταυρώσουμε τα χέρια μας και να κοιτάξουμε πέρα από τη δουλειά μας για μια στιγμή –Ποιος βρίσκεται εκεί; Ποιοι είναι αυτοί; Θα βρεθείτε στα μέσα της διαδρομής για να συναντήσετε τα αδέλφια σας; Περάστε από τα χωράφια της Παρθένου στο κρίσιμο σημείο, στο κέντρο της ζυγαριάς, καθώς το αεράκι ξεκινά και απειλεί να σας ρίξει κάτω.

zwdia-zodia-astrologia-65

Η Αφροδίτη στην Παρθένο

Αυτή η διέλευση ξεκινά με ένα απρόβλεπτο τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 11 Ιουλίου. Αυτό θα φέρει μόνο καλά πράγματα στον τομέα των οικονομικών και των διαπροσωπικών.

Στις 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη σχηματίζει μια φιλική γωνία με τον ανάδρομο Κρόνο στον Αιγόκερω –μια υπέροχη ημέρα για όλα όσα σχετίζονται με τη δουλειά και τα χρήματα. Στις 24 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Δεν είναι η ιδανική ημέρα για κοινωνικές δραστηριότητες ή για σημαντικές συζητήσεις.

zwdia

Στην έκλειψη της Σελήνης στις 27 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα σχηματίσει ακόμα ένα ισχυρό τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Τον πλανήτη της ψυχολογικής μεταμόρφωσης και της αναγέννησης. Μα τι αλλαγή!

Ηρεμήστε το σώμα σας με ελαφρά γεύματα και μεγάλους περιπάτους. Μερικές συμβουλές για να διατηρήσετε την καλή σας υγεία στο μυαλό και στο σώμα. Μην ξεχνάτε τις ανάγκες σας, υπηρετήστε πρώτα τον εαυτό σας.

Ενώ η Αφροδίτη είναι στην Παρθένο, είναι απογευματινό αστέρι –ψάξτε τη αμέσως μετά τη δύση του Ηλίου κάθε βράδυ. Όταν είναι απογευματινό αστέρι, είναι γνωστή ως Έσπερος.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot