Τι φανερώνει για την προσωπικότητά σας η αγαπημένη σας σεξουαλική στάση

zwdia-zevgari-pathos

Κοινοποίηση:

Σας έχει τύχει ποτέ να βρεθείτε στο κρεβάτι με κάποιον που αρνείται να σας κοιτάξει στα μάτια ή με κάποιον που δεν σταματά να σας κοιτά επίμονα; Ο τρόπος που κάνετε έρωτα λέει πολλά για το χαρακτήρα σας. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως ο τρόπος που εκφράζεστε στο κρεβάτι χαρακτηρίζει τη προσωπικότητά σας.

 

 

Οι διαφορετικές σεξουαλικές στάσεις διευκρινίζουν το πόσο ανοιχτοί σαν χαρακτήρες είστε και όλοι ξέρουμε πως όσο πιο ανοιχτός είναι κάποιος τόσο περισσότερο απολαμβάνει το σεξ.

 

 

Ιεραποστολική

zodia-zvdia-22

Χωρίς αμφιβολία, είστε ένας ανιαρός εραστής και θα ήταν καλύτερο αν δεν συμμετέχετε σε σεξουαλικές δραστηριότητες αν χρησιμοποιείτε τη συγκεκριμένη μέθοδο. Αυτό το άτομο θέλει να παίζει εκ του ασφαλούς, καθώς αυτή είναι η κλασσική σεξουαλική στάση. Αυτό μπορεί να χωριστεί σε δύο κατηγορίες: στο βαρετά «παθιασμένο» σεξ ή στο σεξ του ψόφιου ψαριού. Αν διαλέξετε το πρώτο, μάλλον κάνετε σεξ με κάποιον για τον οποίο έχετε αισθήματα, καθώς υπάρχει πρόσωπο με πρόσωπο επαφή.

 

 

Doggy Style

Αυτή η στάση δείχνει κάτι διαφορετικό για έναν άντρα και τη γυναίκα που εμπλέκεται. Για τον άντρα, αυτή είναι η πιο κυριαρχική στάση στο σεξ. Αρέσκονται στον επιθετικό ρόλο ενώ η γυναίκα στον παθητικό. Αυτή η στάση τείνει να είναι η αγαπημένη και των αντρών αλλά και των γυναικών. Ο πόνος στο κεφάλι από το χτύπημα στο τοίχο επιβεβαιώνει πως το κάνατε σωστά.

 

 

Γυναίκα από πάνω

Σαν άντρες, προτιμάτε να ξαπλώνετε πίσω και να μην κάνετε τίποτα. Εννοώ σε ποιον δεν αρέσει να ξαπλώνει και να βλέπει ένα ωραίο ζευγάρι στήθη να κινούνται μπροστά του; Αυτό το κορίτσι ξέρει τι θέλει, πως το θέλει και δεν φοβάται να πάρει τον έλεγχο και να το κυνηγήσει. Νιώθει άνετα με το σώμα της και απολαμβάνει να δίνει ρεσιτάλ για τον άντρα της.

 

 

Γυναίκα από πάνω ανάποδα

Αν αυτή είναι η στάση που της αρέσει, έχετε πέσει σε περίπτωση. Μην διστάσετε και μην κάνετε ερωτήσεις, απλά ξαπλώστε και απολαύστε.

 

 

Στα όρθια

Και για τους δύο, συνήθως αυτή η στάση προτιμάται για ένα γρήγορο και στο ντους –εκτός αν μπορείτε να φτάσετε το νιπτήρα, μετατρέποντας τη στάση σε doggy style. Συμβαίνει όταν θέλετε άμεση ικανοποίηση.

 

 

Το κουτάλι

Συγχαρητήρια, είστε δύο βαρετοί και τεμπέληδες άνθρωποι. Μα γιατί οι άνθρωποι αποφασίζουν να κάνουν σεξ σε αυτή τη στάση. Είναι βαρετή, δεν υπάρχει εύρος κινήσεων και κάθε 5 δευτερόλεπτα πιάνεστε. Μπορείτε να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας πολύ περισσότερο από όσο σας επιτρέπει αυτή η στάση. Δεν θέλω αγκαλίτσες και φιλάκια μετά το σεξ, οπότε γιατί να θέλω να τα κάνω και κατά τη διάρκεια;

 

 

69

Αν αυτή είναι η αγαπημένη σας στάση, πρέπει να ωριμάσετε. Σταματήστε να φέρεστε σαν να είστε 17 χρονών.  Όλοι οι άνθρωποι αξίζουν στοματικό σεξ με μεγάλη προσοχή και αφοσίωση. Η συγκεκριμένη στάση εμποδίζει την ικανοποίηση και των δύο.

 

 

Πρωκτικό σεξ

Αυτή η στάση είναι για αυτούς που αναζητούν περιπέτεια. Κάντε την αν τολμάτε. Ίσως να μην είναι για τα γούστα σας, αλλά αν θέλετε να είστε σίγουροι πως δεν θα υπάρξουν συνέπειες (εγκυμοσύνη), αυτή είναι η πιο σίγουρη λύση.