Αιγόκερως με Ωροσκόπο Καρκίνο

Κοινοποίηση:

Η οικογένεια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για τον Αιγόκερω και για τον Καρκίνο.

Από όλα τα ζώδια ο Αιγόκερως είναι αυτό που χρειάζεται να μην παίρνει τη ζωή τόσο σοβαρά.

Ο Ωροσκόπος Καρκίνος κάνει τον Αιγόκερω περισσότερο επιρρεπή σε τρυφερά αισθήματα.

zodia-zvdia-22

Ο Αιγόκερως με Ωροσκόπο Καρκίνο είναι πρωτότυπος, ρεαλιστής και αποφασισμένος.

Ο Αιγόκερως με Ωροσκόπο Καρκίνο αυτοτελής και περιφρονητικός σε μεγάλες παρέες, αλλά ανάμεσα σε στενούς φίλους και άνετες καταστάσεις, είναι ευγενικός, γλυκός και διασκεδαστικός.

Υπάρχουν συγκεκριμένες όψεις στο χάρτη ενός Αιγόκερω με Ωροσκόπο Καρκίνο που ρυθμίζουν αν θα αντιμετωπίζει καταστάσεις με αποφασιστικότητα ή με συγκρούσεις.

Οι Αιγόκεροι με Ωροσκόπο Καρκίνο δουλεύουν πολύ σκληρά.

Είναι γεννημένοι αρχηγοί, στην εργασία τους είναι καλύτερο να δουλεύουν ομαδικά, και πρέπει να εκπαιδεύσουν τον εαυτό τους να μην είναι αποκλεισμένοι από τους άλλους, αλλά ούτε και το αντίθετο ακριβώς.

Κατά περιπτώσεις, οι Αιγόκεροι με Ωροσκόπο Καρκίνο μπορεί να είναι επικριτικοί και οξύθυμοι, πράγμα που οδηγεί συχνά σε διαπληκτισμούς με τους άλλους.

Τείνουν να γίνονται έτσι όταν νιώθουν πως ο συνομιλητής τους δεν είναι τόσο σχολαστικός ή εργατικός όσο είναι οι ίδιοι.

Μερικές φορές, ο Αιγόκερως με Ωροσκόπο Καρκίνο παλεύει ανάμεσα στην ανυπομονησία του να ολοκληρώσει τις καταστάσεις και στην ανάγκη του να είναι υπομονετικός για να κάνει τα πράγματα σωστά.

Ο συγκεκριμένος Αιγόκερως θα είναι επιφυλακτικός με όποιον χώνεται στις προσωπικές του υποθέσεις. Επιτρέπει μόνο στους ανθρώπους του στενού του κύκλου να ασχοληθούν με αυτές.

Θα αντιμετωπίσουν πολλούς περιορισμούς στη ζωή, αλλά είναι πνευματικά έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουν. Όσο μεγαλώνουν εξελίσσονται σε άτομα οξυδερκή, με κατανόηση προς τους άλλους, κλειστά και τρυφερά.

Αυτός ο συνδυασμός ενός άντρα Αιγόκερω τονίζει το ενδιαφέρον του να βρίσκεται σε κάποια σχέση ή να παντρευτεί. Αυτός ο άντρας θα έχει διάθεση για ρομάντζα όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό ή στον Καρκίνο.

Κοιτώντας τη θετική πλευρά ή τουλάχιστον προσπαθώντας να δείτε τη θετική πλευρά, θα βοηθήσετε τον Αιγόκερω με Ωροσκόπο Καρκίνο να διατηρήσει τις σχέσεις του με τους άλλους.