Αιγόκερως με Ωροσκόπο Κριό

Ο Ωροσκόπος Κριός θα κάνει τον Αιγόκερω πιο ανάλαφρο και με λιγότερους περιορισμούς. Ο Αιγόκερως έχει ισχυρό αίσθημα για το ποιος είναι και την αποφασιστικότητα να κάνει αυτό που πρέπει.

Όταν ο Αιγόκερως συνδυάζεται με το Κριό σαν Ωροσκόπο, δημιουργεί έναν άνθρωπο μοναχικό, θα κρατάει τους άλλους σε απόσταση.

Ο συγκεκριμένος Αιγόκερως δίνει την αίσθηση πως δεν χρειάζεται κανέναν, αυτό όμως δεν ισχύει, απλά έχει τον δικό του σύμβουλο.

zodia-zvdia-22

Αν έχετε σχέση με κάποιον που έχει αυτό το συνδυασμό, τότε δεν θα είναι εύκολο να περάσετε δαχτυλίδι στο χέρι της ή να τον κάνετε να σας βάλει εκείνος το δαχτυλίδι.

Οι συγκεκριμένοι Αιγόκεροι φέρονται στην ελευθερία λες και είναι θησαυρός. Φανταστείτε πως νιώθουν για αυτή.

Θέλουν να κάνουν αυτό που θέλουν όταν το θέλουν.

Περιστασιακά, η ιδιότροπη πλευρά του Κριού θα κάνει αυτό το άτομο να δράσει παρά την έμφυτη επιφυλακτικότητα του Αιγόκερω. Αυτό οδηγεί σε παρανοήσεις και λάθη.

Είναι αρκετά φιλόδοξοι. Έχουν την ικανότητα να προχωρήσουν στη ζωή και δεν αφήνουν εμπόδια, καταστάσεις ή ανθρώπους να μπουν στο δρόμο τους.

Έχουν την ανάγκη να προφυλάσσουν τον εαυτό τους από ανθρώπους που πρασινίζουν από τη ζήλεια τους και προσπαθούν να τους σαμποτάρουν.

Υπάρχουν πολλές φορές που ένας τέτοιος Αιγόκερως αντιμετωπίζει εμπόδια ολομόναχος και θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τρόπους διαφορετικούς από τη πίεση του εαυτού του. Θα είναι ευτυχισμένος όταν πάρει αυτό που θέλει.

Ο Αιγόκερως μεΩροσκόπο Κριό θα ζήσει τα καλύτερά του χρόνια όταν μεγαλώσει.