Αιγόκερως με Ωροσκόπο Λέων

Οι Αιγόκεροι και οι Λέοντες δεν μοιάζουν πολύ. Εκτός από κάποια πράγματα που αναφέρονται παρακάτω, είναι σχετικά αντίθετοι.

Οι Αιγόκεροι αηδιάζουν με την αλαζονεία. Οι Λέοντες πιστεύουν πως η μεγαλοπρέπεια και η επισημότητα είναι υπέροχα πράγματα. Το κοινό σημείο εδώ είναι πως και οι δύο δίνουν την ίδια αξία στις υψηλές θέσεις.

Μπορείτε να κάνετε ευτυχισμένο έναν ή μία Αιγόκερω με Ωροσκόπο Λέων αν αγοράζατε ένα δώρο από ένα μεγάλο και πανάκριβο μαγαζί.

zodia-zvdia-22

Ο Αιγόκερως θέλει να τον θεωρούν έξυπνο σε όλα τα θέματα. Ο Λέων πάντα ντύνεται μεγαλοπρεπώς. Το κοινό σημείο εδώ πέρα είναι πως και οι δύο θέλουν να τους σέβονται.

Κάντε τους συγκεκριμένους Αιγόκερους να ξέρουν πως τους σέβεστε με το να ζητήσετε συμβουλές πάνω στο στυλ και τη μόδα ή να ζητήσετε συμβουλές πάνω στις επιχειρήσεις και τα οικονομικά. Ζητήστε τη συμβουλή τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει και να την ακολουθήσετε, η ερώτηση είναι αρκετή.

Έχουν έντονο το αίσθημα της ευθύνης και μία αριστοκρατική όψη της ανθρωπότητας. Είναι συνεπείς στις αποφάσεις τους. Είναι ιδιαίτερα τίμιοι.

Οι Αιγόκεροι με Ωροσκόπο Λέων είναι επίμονοι και ηθικοί. Καταβάλλουν ιδιαίτερες προσπάθειες να μην απογοητεύσουν τους άλλους.

Οι νεότεροι φαίνονται αρκετά σοβαροί για την ηλικία τους.

Όσο μεγαλώνουν φαίνονται περισσότερο νεανικοί στη συμπεριφορά τους, ενώ διατηρούν τη σοβαροφάνειά τους όσον αφορά τις υποχρεώσεις τους.

Πολλοί Αιγόκεροι αισθάνονται πως τιμωρούνται από τους γονείς τους καθώς μεγαλώνουν . Ωστόσο καθώς μεγαλώνουν γίνονται απίστευτοι διπλωμάτες και οι άντρες αλλά και οι γυναίκες.

Οι Αιγόκεροι με Ωροσκόπο Λέων συχνά επιπλήττονται για την σταθερότητά τους και την φιλοδοξία τους για δύναμη. Ναι η φιλοδοξία είναι καλό πράγμα αλλά μπορεί επίσης μπορεί να γίνει δίκοπο μαχαίρι.

Οι Αιγόκεροι με Ωροσκόπο Λέων έχουν μεγάλα όνειρα και δουλεύουν σκληρά για να τα πραγματοποιήσουν. Εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία για να προωθήσουν τις φιλοδοξίες τους. Είναι αποτελεσματικοί διαχειριστές και συντονιστές.