Αιγόκερως με Ωροσκόπο Τοξότη

Με το ζώδιο του Αιγόκερω, ο Δίας βρίσκεται σε αδυναμία. Με αυτό το συνδυασμό ίσως να μην πάρετε όλα τα αγαθά που προσφέρει ο Δίας, αλλά σίγουρα θα πάρετε μερικά.

Είστε ένας συνδυασμός ιδεαλιστικής σκέψης, επιχειρηματικού δαιμονίου και μίας ποιότητα επιρροής.

Όσο διατηρείτε τη νοοτροπία του εαυτού σας για αυτοέλεγχο, αυτός ο συνδυασμός χαρακτηριστικών θα αποδειχτεί αρκετά καλός.

zodia-zvdia-22

Σε μερικές περιπτώσεις, η αδυναμία του Δία βγάζει έναν ψεύτικο και άπληστο χαρακτήρα.

Η αδυναμία του Δία μπορεί να δημιουργήσει ένα τύπο ανθρώπου που δεν έχει πρόβλημα να χρησιμοποιήσει ευγενείς σκοπούς όπως φιλανθρωπία ή ιερά πράγματα –Θεός, θρησκεία, έτσι ώστε να προωθήσει τον εαυτό του και να κλέψει τα λεφτά των άλλων.

Τώρα που έχετε προειδοποιηθεί για αυτού του τύπου τους Αιγόκερους, σίγουρα δεν είστε ένας από αυτούς, έτσι δεν είναι.

Ο Αιγόκερως με Ωροσκόπο Τοξότη φανερώνουν έναν άνθρωπο που έχει στρογγυλευμένο χαρακτήρα.

Κάποιος που ενδιαφέρεται για τις ιδεαλιστικές πλευρές της πνευματικότητας, τους κανόνες, τους νόμους του κόσμου, τις κυβερνήσεις και το δόγμα.

Συγκεκριμένα, αυτός ο τρόπος που αντιλαμβάνονται τα πράγματα τους αναγκάζει να βοηθούν τους άλλους και κάνουν ότι μπορούν για να βελτιώσουν την οικονομική κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άλλοι στη ζωή τους.

Αν ένας Αιγόκερως με Ωροσκόπο Τοξότη, ανακαλύψει πως κάποιος προσπαθεί να τον χρησιμοποιήσει, εξαιτίας της εξυπηρετικότητάς του, το ένστικτό του θα του πει να προσπαθήσει και να λύσει το πρόβλημα, με το να μιλήσει και να αποκαλύψει στο πρόσωπο αυτό πως γνωρίζει το τι συμβαίνει.

Αν ένας Αιγόκερως με Ωροσκόπο Τοξότη ανακαλύψει πως οι λέξεις του δεν έχουν καμία δύναμη, δεν έχει κανένα ενδοιασμό να ξεφορτωθεί τον άλλον και τις ανάγκες του μια για πάντα.

Ο Ωροσκόπος Τοξότης, κάνει τον Αιγόκερω περισσότερο χαρούμενο από τους υπόλοιπους Αιγόκερους.

Τους αρέσει να κάνουν τους άλλους να γελούν με το σκοτεινό και ξερό πνεύμα τους.

Ο Τοξότης γελά με τα αστεία του, ενώ τα λένε άλλοι. Ο Αιγόκερως με Ωροσκόπο Τοξότη λέει αστεία με ένα περίεργο βλέμμα στο πρόσωπό τους.

Ο Ωροσκόπος Τοξότης βοηθά τον Αιγόκερω να αδιαφορεί για τις λεπτομέρειες και να βλέπει τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, και το πώς όλα τα κομμάτια ενώνονται.

Ο Αιγόκερως από την άλλη, διατηρεί την ικανότητα να σκέφτεται διεξοδικά τα πράγματα πριν προχωρήσουν έτσι ώστε τα πράγματα είναι πάντα ωφέλιμα.