Αιγόκερως με Ωροσκόπο Ιχθύ

Κοινοποίηση:

Οι Ιχθύες έχουν τόσο μεγάλη φαντασία που είναι σαν να γεννήθηκαν στο διάστημα.

Οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες είναι άνθρωποι απορροφημένοι στις δικές τους ιδέες, κόσμο και ονειροπολήσεις.

Αυτό που κάνει τους Αιγόκερους και τους Ιχθύες απαθείς είναι η φράση «πολύ για το τίποτα», πράγμα κοινό και στους δύο.

zodia-zvdia-22

Οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες αναζητούν το ιδανικό, το αγνό και το τέλειο, αλλά ο καθένας τους έχει δικό του τρόπο να φτάνει τους στόχους του.

Ο Κρόνος είναι ένας συντηρητικός πλανήτης και κυβερνήτης του Αιγόκερω, μία δύναμη που αποτελεί πρόκληση για τον ωροσκόπο Ιχθύ του ατόμου.

Ο Κρόνος θα αυξήσει την αρνητικότητα και την ανησυχία τους Ιχθύες συνδυάζοντάς της με τον αρνητισμό και την κακή ψυχολογία του Αιγόκερω.

Πως μπορείτε να πλησιάσετε έναν Αιγόκερω με Ωροσκόπο Ιχθύ όταν τα δύο αυτά ζώδια προσεγγίζουν τους άλλους με εντελώς διαφορετικό τρόπο;
Το θετικό είναι πως όσο ο Αιγόκερως μεγαλώνει τόσο συνειδητοποιεί τα χρόνια που πέρασαν, τη ζωή και την εμπειρία του, και γίνεται σοφός.

Όταν ένας Αιγόκερως με Ωροσκόπο Ιχθύ βρίσκεται σε ένα καινούριο περιβάλλον ή ανάμεσα σε άγνωστους ανθρώπους θα διατηρήσουν τα πράγματα σε επιφανειακό, απρόσωπο επίπεδο.

Οι προσωπικότητα των Ιχθύων αντηχεί στην καρδιά και ψυχή του Αιγόκερω.

Οι Αιγόκεροι από φυσικού τους προστατεύουν τον εαυτό τους και τους ανθρώπους που αγαπούν. Οι Ιχθύες κάνουν τον Αιγόκερω λιγότερο εγωιστή.

Η ανάγκη τους για δικαιοσύνη θα είναι αρκετά ισχυρή, αλλά εξαιτίας του Ωροσκόπου τους, θα τονιστεί η μεγαλοψυχία και η συμπόνια για την ανθρώπινη αδυναμία.

Ο συγκεκριμένος Αιγόκερως θα θέλει να βοηθά τους άλλους. Βέβαια εννοείται πως θα είναι προσεκτικός όταν διαλέγει ποιον θα βοηθήσει, καθώς δεν έχει καμία όρεξη να γίνει εκείνος το θύμα, πράγμα που συμβαίνει συχνά στους Ιχθύες.

Η συμπάθεια για τους άλλους ανθρώπους δεν θα υποσκιάσει την αφοσίωση που έχει ο Αιγόκερως στην οικογένειά του και στους ανθρώπους που αγαπά.

Είναι φυσικό να κάνει φίλους πολύ ισχυρούς ανθρώπους.

Οι ισχυροί αυτοί άνθρωποι θα βοηθήσουν τον Αιγόκερω να προχωρήσει στην αναζήτησή του για επιτυχία στην καριέρα και στα οικονομικά.