Ανάδρομος Κρόνος 18/04. Οι γέφυρες με το ερωτικό παρελθόν, θα ξαναχτιστούν!

imerisies-1314

Ανάδρομος Κρόνος 18/04. Οι γέφυρες με το ερωτικό παρελθόν, θα ξαναχτιστούν!

Ανάδρομος Στις 18/04 Ο Κρόνος θα γυρίσει σε ανάδρομη φορά, και μέχρι τις 06/09. Αυτό είναι τελικά ένα καλό γεγονός, όπου στατικές καταστάσεις σε υποθέσεις οικονομικών και αισθηματικών θα έρθουν στην επιφάνεια για να λυθούν οριστικά.

Ο αστρολογικός ουρανός, είναι μόνο θετικός για τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος είναι αυτός που επεξεργάζεται, τις ευκαιρίες λάθος.

Πιο αναλυτικά:

zodia-zvdia-22

 

Κριός: Δεν θα μείνει για πολύ ακόμη η υπομονή σας, σε καταστολή. Ήδη έχετε εντοπίσει πολλά από τα απανωτά λάθη, που έχει κάνει ο άνθρωπος σας και επιθυμείτε να βάλετε πια τα όρια σας. Δεν υπάρχουν, λοιπόν ενδιάμεσες καταστάσεις, μόνο τελικές αποφάσεις.
Αστρολογική Εύνοια: 10/10

Ταύρος: Με τον Κρόνο να επηρεάζει όλα τα ζώδια της γης, εσείς θα έρθετε πιο κοντά στις αποφάσεις σας, που ακουμπούν επανασυνδέσεις και οικονομικές εξελίξεις. Ότι και να έχει συμβεί στο παρελθόν, θα λήξει και οι μοναδικές ευκαιρίες, θα κάνουν την εμφάνιση τους.
Αστρολογική Εύνοια: 9/10

Δίδυμοι: Εσείς είστε στο απυρόβλητο όλων αυτών των αστρολογικών αλλαγών, που μόνο τελικά σε καλό θα σας βγουν. Οι όποιες δυσκολίες και να βρέθηκαν στον δρόμο σας, τώρα απομακρύνονται, και σίγουρα ερωτικά και επαγγελματικά θέματα, περνάνε απόλυτα στον έλεγχο σας.
Αστρολογική Εύνοια: 10/10

chartomanteia-44

Καρκίνος: Πολλά τα ευχάριστα γεγονότα, που θα ανακύψουν μέσα στον τρέχοντα μήνα, και που θα σας κάνουν να έχετε σίγουρα μια πολλή καλύτερη ψυχολογία. Οι χωρισμένοι σύντροφοι, θα ξανα-πλησιαστούν και οι μόνοι, θα βρουν έναν νέο καρμικό έρωτα.
Αστρολογική Εύνοια: 8/10

Λέων: Αλλάζουν τα πάντα στην καθημερινότητα σας, και αυτό είναι κάτι που το ζητούσατε εδώ και καιρό να συμβεί. Αυτός που σας αγαπάει, έχει μετανιώσει για όλα αυτά τα δύσκολα που περάσατε, και στο τώρα θέλει να σας μιλήσει για καινούργιες καταστάσεις που μπορεί να σας προσφέρει.
Αστρολογική Εύνοια: 10/10

Παρθένος: Αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής σας, θα φέρει η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου, που μάλλον χρειάζονται για να βγείτε από την καθημερινή σας μονοτονία. Οικονομική δυναμική έρχεται από τον χώρο της εργασίας σας, και που θα σας ανοίξει δρόμους για να φτιάξετε την ερωτική σας σχέση, όπως θέλετε.
Αστρολογική Εύνοια: 9/10

zwdia-zodia-33

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζυγός: Αν έχετε κάνει κάτι που έχει πληγώσει τον άνθρωπο σας, καλύτερα δώστε από τώρα μια απολογία- ένα συγνώμη, και θα διαπιστώσετε ότι όλα μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν. Το σύμπαν σας ενισχύει για να αφήσετε στην λήθη, αυτά που έγιναν και να χτίσετε αυτά που ονειρεύεστε.
Αστρολογική Εύνοια: 10/10

Ανάδρομος Κρόνος 18/04. Οι γέφυρες με το ερωτικό παρελθόν, θα ξαναχτιστούν!

zwdia

Σκορπιός: Η τύχη έχει το όνομα σας, και σας δίνει αυτά που ζητάτε, από το 3ο δεκαήμερο του μήνα και για όλη την υπόλοιπη Άνοιξη. Το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί, μπορεί να σας δείχνει έναν απόμακρο – δύσκολο χαρακτήρα αλλά είναι μόνο προσωρινό. Θα γίνεται σύντομα ζευγάρι.
Αστρολογική Εύνοια: 10/10

Τοξότης: Όλες οι αλήθειες που ζητάτε από τον άνθρωπο σας, θα σας έρθουν και μαζί και οι πράξεις, που θα δηλώνουν τα βάθος της αγάπης του για εσάς. Μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, θα έχετε και προτάσεις πιο δεσμευτικές. Ελεύθεροι και χωρισμένοι, έχουν καινούργια ερωτική είσοδο στην ζωή τους.
Αστρολογική Εύνοια: 9/10

Αιγόκερως: Εσείς είστε και το αντικείμενο λατρείας όλου του σύμπαντος, που θα σας δώσει απλόχερα, όλες τις ευκαιρίες και ευκολίες που ζητάτε, για να φέρετε και πάλι την ζωή σας, εκεί που επιθυμείτε. Χρήμα, ανοδική καριέρα, νέος έρωτας και ότι άλλο σας έλειψε, θα έρθει μπροστά σας. Φροντίστε να επωφεληθείτε από όλα αυτά.
Αστρολογική Εύνοια: 9/10

zodia-astra-tarot

Ανάδρομος Κρόνος 18/04. Οι γέφυρες με το ερωτικό παρελθόν, θα ξαναχτιστούν!

Υδροχόος: Εσείς έχετε καταφέρει να διώξετε την μονοτονία, από την ζωή σας, μέσα από τα επιτυχημένα σας επαγγελματικά πλάνα και τώρα σειρά έχει η ερωτική σας σχέση, που σίγουρα με την προσπάθεια που θα έρθει και από τις δύο πλευρές, θα λήξει την αποχή – παγωμάρα που υπήρχε.
Αστρολογική Εύνοια: 8/10

Ιχθείς: Όλα όσα θα γίνουν μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Οικονομική άνοδο και σταθεροποίηση θα έχετε και πολλά από τα θέματα ρευστότητας και υποχρεώσεων, περνάνε μόνιμα στο παρελθόν. Συνέχεια έχει η αισθηματική σας ζωή που θα έχει ευκαιρίες με έναν πρώην.
Αστρολογική Εύνοια: 9/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087