Ανάδρομος Πλούτωνας 22/04. Πολλές ευκαιρίες σε Αγάπη και Χρήμα

ilios-tetragwno-ploutwnas

Ανάδρομος Πλούτωνας 22/04. Πολλές ευκαιρίες σε Αγάπη και Χρήμα

Στις 22/04 θα γυρίσει σε ανάδρομη φορά μέχρι και τις 30/09, μέσα στον Αιγόκερω.

Αυτό είναι ένα διάστημα που θα δώσει μεγάλες και μόνιμες αλλαγές, όχι μόνο σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο.

Πιο αναλυτικά:

zodia-zvdia-22

 

Κριός: Εσείς πια είστε σε θέση ασφαλείας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας βοηθήσει να βρείτε τους ρυθμούς σας, και να πάρετε τις αποφάσεις σας σε αισθηματικά και επιχειρηματικά πλάνα. Εύνοια θα έχετε και σε υποθέσεις που ακουμπούν δύσκολες ερωτικές υποθέσεις, ακόμη και αν έχει μεσολαβήσει μεγάλο χρονικό διάστημα.
Αστρολογική εύνοια: 9/10

Ταύρος: Σίγουρα όλα τα γήινα ζώδια επηρεάζονται άμεσα και πιο ευθέως, με αυτό το φαινόμενο, αλά σίγουρα είναι και τα πρώτα που θα λάβουν τα καλά του. Στατικές καταστάσεις, που είχαν μείνει χαμένες στο πέρας του χρόνου, τώρα θα ενεργοποιηθούν δίνοντας λύσεις και αποτελέσματα.
Αστρολογική εύνοια: 10/10

Δίδυμοι: Εσείς που έχετε περάσει τα πάνδεινα σε κάθε επίπεδο, έχει έρθει η ώρα πραγματικά να χαλαρώσετε. Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα, θα σας γεμίσει με εργασιακές επιτυχίες, νέους έρωτες που θα σας τραβήξουν την προσοχή αλλά και επιστροφή για κάποιους, αγαπημένων προσώπων.
Αστρολογική εύνοια: 9/10

taro-tarw

Καρκίνος: Θα σας αποδοθούν τα δίκια και οι ευκολίες, που η απουσία τους, τόσους μήνες σας έχουν χαλάσει την καθημερινότητα. Από τα τέλη του Απριλίου και μετά, θα έχετε την χρηματική άνεση που ζητάτε, τον σύντροφο σας σε μια πιο ερωτική του καλύτερη εκδοχή …και σίγουρα μια πιο ανεβασμένη διάθεση.
Αστρολογική εύνοια: 8/10

Λέων: Οι εξελίξεις που θα περάσουν από μπροστά σας, θα είναι αργές και καθοριστικές σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Σε πρώτο στάδιο η αισθηματική σας σχέση, θα απαλλαχτεί από τις ενοχλήσεις του παρελθόντος μόνιμα. Οι επαγγελματικές σας δράσεις, θα αποφέρουν επιτέλους και χρήμα.
Αστρολογική εύνοια: 9/10

Παρθένος: Και εσείς είστε στην τριάδα των γήινων ζωδίων, που θα έχουν τις άμεσες επιρροές που μόνο θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Από τις αρχές του νέου μήνα Μαΐου, θα έχετε νέα πρόσωπα να εισέρχονται στην ζωή σας, και να σας προσφέρουν νέες συνεργασίες, καλύτερη οικονομική κατάσταση, και ειδικά για τους μόνου, έναν σύντροφο που θα τους καλύψει όλες τις ανασφάλειες.
Αστρολογική εύνοια: 9/10

zwdia-zodia-33

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζυγός: Εσείς δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια, για να ολοκληρώσετε τα πλάνα σας. Ειδικά μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες, θα καταφέρετε να είστε και πάλι ζευγάρι με τον άνθρωπο, που αγαπάτε αλλά και να έχετε πλέον στρώσεις οικονομικά – εργασιακά – σπουδές, για να κάνετε και το επόμενο βήμα.
Αστρολογική εύνοια: 10/10

Σκορπιός: Θα συνεχίσετε να κρατάτε μια θετική στάση, απέναντι στα πράματα ακόμη και με αυτό το δύσκολο αστρολογικό φαινόμενο. Εσείς έχετε κάνει πολλά λάθη στο παρελθόν, αλλά τώρα και άμεσα θα δείτε μέσα από την εμπειρία και την σοφία σας, να αποδίδονται λύσεις και ισχύς, που θα σας φέρει κοντά ότι – όποιον επιθυμείτε.
Αστρολογική εύνοια: 9/10

Ανάδρομος Πλούτωνας 22/04. Πολλές ευκαιρίες σε Αγάπη και Χρήμα

zwdia-66

Τοξότης: Όλα αυτά που θα διαδραματιστούν στον γείτονα σας Αιγόκερω, δεν πρόκειται να σας ακουμπήσουν. Άλλωστε πια εσείς έχετε σκληραγωγηθεί από τον τόσο καιρό που είχατε πάνω σας τον Κρόνο, άρα στο τώρα ξέρετε ακριβώς πως πρέπει να κινηθείτε. Σχέσεις και συνεργασίες, θα αποδώσουν τα μέγιστα και άμεσα.
Αστρολογική εύνοια: 10/10

Αιγόκερως: Εσείς έχετε όλον τον αστρολογικό κόσμο να σας κοιτά. Πλούτωνας και Κρόνος, ανάδρομοι πάνω σας. Τελικά τσάμπα ανησυχείτε. Οι αλλαγές που θα φέρουν τους επόμενους μήνες, αυτά τα δύο κακά παιδιά των άστρων, θα σας αποδώσουν μόνιμη οικονομική ευμάρεια, το αγαπημένο σας άτομο, σε νόμιμη – επίσημη δέσμευση, και μια πιο στρωτή ζωή πλέον.
Αστρολογική εύνοια: 9/10

Ανάδρομος Πλούτωνας 22/04. Πολλές ευκαιρίες σε Αγάπη και Χρήμα

taro-oroskopio-54

Υδροχόος: Θα έχετε μια σειρά, από αλλαγές και τροποποιήσεις μόνο καλές στην ζωή σας, που θα ξεκινήσουν από την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου. Χρήματα που σας χρωστούσαν έρχονται, σταματημένες νομικές σας υποθέσεις λήγουν υπέρ σας, αλλά και κάποιος νέος άνθρωπος που θα ανανεώσει την ερωτική σας ζωή…είναι και αυτός στα καθοδόν.
Αστρολογική εύνοια: 8/10

Ιχθείς: Είναι αναπόφευκτο ότι το πιο σοφό ζώδιο όλων, ξέρει πώς να διαχειριστεί αλλαγές και εκπλήξεις που πλησιάζουν. Μέχρι και το τέλος αυτού του αστρολογικού φαινομένου, όλοι οι Ιχθείς θα έχουν κάνει τις μεγαλύτερες δυνατές αλλαγές στην ζωή τους. Εργασιακά θα σταθεροποιηθείτε και σε ερωτικό επίπεδο, οι δυσκολίες –εμπόδια από την σχέση σας, θα λήξουν!
Αστρολογική εύνοια: 9/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia