Τι να κάνεις αν ο άντρας σου δεν λέει μία στο κρεβάτι

kakos-sto-krevati-zwdia

Κοινοποίηση:

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από έναν άντρα που δεν μπορεί να σε ικανοποιήσει στο κρεβάτι επειδή δεν ξέρει τι κάνει! Ορίστε τι πρέπει να κάνεις.

 

Ο χειρότερος εφιάλτης κάθε κοπέλας

Ίσως να μην είναι ο χειρότερος εφιάλτης όλων των γυναικών, αλλά σίγουρα έχει μία θέση ανάμεσα στην ανακάλυψη πως ο σύντροφος είναι άπιστος, πως είναι μαμάκιας ή που νομίζει πως είσαι η προσωπική του καθαρίστρια.  Το γεγονός είναι πως οι περισσότερες γυναίκες απογοητεύονται, όταν ανακαλύπτουν πως έχουν δίπλα τους έναν άντρα ο οποίος δεν καταλαβαίνει τι θέλει μια γυναίκα στο κρεβάτι.

zodia-zvdia-22

 

Πως είναι να είσαι με κάποιον άντρα που είναι χάλια στο κρεβάτι;

Αν ο άντρας δεν γνωρίζει το γεγονός πως είναι κακός στο κρεβάτι, στο τέλος νιώθεις παραμελημένη και μίζερη. Ξεκινάς να αγανακτείς μαζί του και να τον θεωρείς εγωιστή. Ίσως επίσης χάσεις κάθε ενδιαφέρον να ξαπλώσεις μαζί του με αποτέλεσμα να διαλυθεί η σχέση και ο δεσμό που υπάρχει ανάμεσά σας.

΄

Ένας άντρας που είναι κακός στο κρεβάτι, είναι ένας άντρας που έχει περιορισμένες γνώσεις για το πώς λειτουργεί η γυναικεία απόλαυση. Ίσως είναι ανυποψίαστος και πιστεύει πως είναι καλός επειδή φτάνει σε οργασμό κάθε φορά, ή μπορεί να καταλαβαίνει πως δεν ικανοποιήσει και να επιλέξει να το αγνοήσει ή να υποθέσει πως εσύ έχεις το πρόβλημα καθώς ο εγωισμός του είναι υπερβολικά μεγάλος για να πάρει την ευθύνη.

 

Γιατί μερικοί άντρες είναι κακοί στο κρεβάτι;

Δυστυχώς δεν είναι πάντα τα πράγματα απλά, όπως για παράδειγμα να λέμε πως ο άντρας είναι εγωιστής ή χωρίς ικανότητες. Τι θα συνέβαινε αν κάθε γυναίκα στη ζωή του υποκρινόταν πάντα τους οργασμούς της; Πώς να καταλάβει και αυτός πως δεν το κάνει σωστά; Μήπως ευχαριστούσε γυναίκες που ήταν εύκολες σε αυτό και δεν καταλαβαίνει γιατί εσύ δεν μπορείς;

 

Πώς να τον βοηθήσεις  για να σε ικανοποιήσει περισσότερο;

Η ορατή λύση είναι να το εκφράσεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, όταν κάνει κάτι που σου αρέσει. Ένας άντρας θα ανταποκριθεί στην εποικοδομητική κριτική –και ακόμα περισσότερο αν του πεις πως κάτι δεν σου αρέσει. Μερικές φορές όταν λες σε έναν άντρα πως σου αρέσει αυτό το περίεργο που κάνει με τη γλώσσα του σε κάνει να βαριέσαι, κάνεις μεγαλύτερο κακό παρά καλό. Αν αρχίσεις τα αρνητικά σχόλια τότε δεν πρόκειται να γίνει δημιουργικός καθώς θα φοβάται μήπως κάνει κάτι λάθος. Από την άλλη αν η κριτική σου είναι σωστή και αγνοήσεις όλα αυτά που δεν λειτουργούν πάνω σας, σύντομα θα δεις πως θα επικεντρωθεί εκεί που πρέπει.

 

Και αν είσαι πολύ ντροπαλή για να του το πεις;

Μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη –παρά το γεγονός πως αρκετές φορές είμαστε κοντά στο να πετάξουμε τα ρούχα μας και να κάνουμε σεξ, μερικές φορές το πνευματικό επίπεδο δεν είναι ίδιο και νιώθουμε ευάλωτες και εκτεθειμένες. Μιλώντας για τα πράγματα που μας αρέσουν στο σεξ πολλές φορές νιώθουμε ντροπή και είναι πιο εύκολο να μην μιλήσουμε από φόβο μην καταστρέψουμε τη στιγμή.

 

Αν είσαι ντροπαλή, χρησιμοποίησε τους ήχους που βγάζεις. Δεν χρειάζεται να περιγράψεις με λεπτομέρειες αυτά που σε ερεθίζουν, αλλά αν αναστενάξεις –τότε επικοινωνείς αυτό που σου αρέσει και τον ερεθίζεις ταυτόχρονα! Αυτού του είδους η ενθάρρυνση θα δώσει στον άντρα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να δοκιμάσει νέα πράγματα, μόνο και μόνο για να ακούσει περισσότερους τέτοιους ήχους!

 

Πως μπορείς να τον κάνεις να συμπεριφερθεί διαφορετικά στο κρεβάτι

Ίσως το πρόβλημα είναι πως ο σύντροφός σου είναι πολύ μαλθακός στο κρεβάτι για τα γούστα σου, καθώς χρειάζεσαι κάτι πιο άγριο για να σε συναρπάσει. Ή ίσως ισχύει ακριβώς το αντίθετο και μερικές φορές τα πράγματα γίνονται υπερβολικά άγρια με αποτέλεσμα να αγχώνεσαι καθώς το σώμα σου ανταποκρίνεται σε πιο λεπτεπίλεπτο άγγιγμα. Το μυαλό και το σώμα κάθε γυναίκας ανταποκρίνονται διαφορετικά σε διαφορετικές συμπεριφορές ή τύπους αγγίγματος.

 

Ίσως επίσης ανησυχείς πως αυτά που σας αρέσουν είναι διαφορετικά και πως είστε ασύμβατοι. Ένα χρήσιμο πράγμα για να θυμάστε είναι πως οι άντρας ερεθίζονται με το γεγονός πως ερεθίζουν μια γυναίκα. Έτσι αν μπορέσει να σε ερεθίσει κάνοντας κάτι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα, θα τρελαθεί!

 

Αν ανακαλύψεις πως δεν σου αρέσει η προσέγγισή του στο κρεβάτι, μπορείς είτε να του μιλήσεις για τις ανησυχίες σου μακριά από την κρεβατοκάμαρα –ποτέ πάνω στο κρεβάτι. Ή μπορείς να τον καθοδηγήσεις με το να συμπεριφερθείς με τον τρόπο που θέλεις και εκείνος να σου συμπεριφερθεί. Αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να γαντζωθείς από πάνω του και να αρχίσεις να δαγκώνεις για να πιάσει το νόημα, κάντο!