Άντρες σταματήστε να είστε γουρούνια

«Δεν είσαι τόσο σέξι όσο νομίζεις». «Αυτό το χρώμα δεν σου ταιριάζει». «Φοράς πάρα πολύ make up». Αυτές είναι δηλώσεις που δεν πρέπει ποτέ να ειπωθούν σε μια γυναίκα –ειδικά σε μια γυναίκα που μόλις γνώρισες –ειδικότερα όταν ο στόχος είναι να πάρεις το τηλέφωνό της ή ακόμα να καταλήξεις στο κρεβάτι μαζί της.

 

 

Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι. Αγόρια, πως σας ήρθε πως οι γυναίκες θα έπρεπε να αντιδρούν καλά όταν τις προσβάλετε ή τις μειώνετε Είναι  εντελώς γελοίος ο  τρόπος που μιλούν οι άντρες στις γυναίκες τη σήμερον ημέρα.

 

 

Κατά κάποιον τρόπο οι άντρες πιστεύουν πως το να είσαι γουρούνι και το να είσαι ενδιαφέρων είναι το ίδιο και το αυτό. Αντιθέτως προκλητικοί και γεμάτοι τεστοστερόνη φίλοι μου, το να είσαι γουρούνι θα ξενερώσει μια γυναίκα περισσότερο από οτιδήποτε.

zodia-zvdia-22

 

 

Η εξέλιξη των αντρών είναι κάτι που με απασχολεί εδώ και καιρό. Φαίνεται πως τα τελευταία 50-60 χρόνια, οι άντρες από ευγενικοί, που εμπνέουν σεβασμό και ανοίγουν πόρτες άνθρωποι ,μεταμορφώθηκαν σε πικρόχολα, ασεβή μισογύνικα γουρούνια.

 

 

Καθώς εξέτασα τις χρονικές περιόδους, έφτασα στο συμπέρασμα πως η σεξουαλική επανάσταση, το χάπι της επόμενης μέρας και η άνοδος του πορνό είχαν αντίκτυπο στο πως βλέπουν οι άντρες τις γυναίκες. Όταν οι γυναίκες ξεκίνησαν να πειραματίζονται σεξουαλικά, αυτόματα οι άντρες έχασαν το ενδιαφέρον τους.

 

 

Δεν λέω πως αυτά τα πράγματα κατέστρεψαν το γυναικείο φύλο (εκτός από το πορνό) –αντιθέτως πιστεύω πως πριν τη δεκαετία του 60 οι γυναίκες ήταν κατώτερες και τώρα είναι ανώτερες αν όχι ίσες. Αλλά καθώς οι γυναίκες άρχισαν να είναι περισσότερο ανοιχτές όσον αφορά το σεξ, οι άντρες άρχισαν να τις σέβονται λιγότερο και ξεκίνησε η κατρακύλα.

 

 

Δεν προσπαθώ να βάλω όλους τους άντρες στο ίδιο σακί. Υπάρχουν ακόμα κάποιοι άντρες εκεί έξω που αξίζουν. Ο σκοπός μου είναι να κάνω στους υπόλοιπους μια χάρη. Αν είστε δηλαδή φτηνοί, ρηχοί, άντρες που δεν θυμούνται το όνομα κάποιας μετά από μία εβδομάδα, τότε δεν υπάρχει σωτηρία.

 

 

Αλλά αν ψάχνετε ποιότητα –ένα δείγμα εξυπνάδας ή σεβασμού –γιατί δεν κάνετε ένα κομπλιμέντο; Και δεν μιλώ για κάτι το κοινότυπο.

 

 

Υποψιάζομαι πως οι περισσότεροι άντρες φοβούνται να ρισκάρουν –μήπως και τους απορρίψουν. Έτσι είναι πιο εύκολο να κρύβονται πίσω το ψεύτικο τοίχο ενός νταή. Όμως οποιαδήποτε γυναίκα διαθέτει λίγο μυαλό, μπορεί να το καταλάβει. Όταν βλέπω έναν άντρα να  κοιτάει από πάνω μέχρι κάτω και να προσποιείται πως αξιολογεί αν  η γυναίκα είναι αρκετά καλή για αυτόν, ειλικρινά τον λυπάμαι. Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από έλλειψη αυτοπεποίθησης. Είναι ανασφάλεια μεταμορφωμένη σε αλαζονεία.

 

 

Τώρα, προτού αποφασίσετε να κατηγορήσετε τις γυναίκες πως είναι ………. που δεν εκτιμούν τίποτα και πως αυτές σας έφεραν σε αυτό το σημείο, αφήστε με να σας πω πως σε αυτό έχετε εν μέρει δίκιο. Δυστυχώς πολλές γυναίκες έλκονται από άχρηστους άντρες. Πράγμα που μας κάνει να αναρωτιόμαστε –τι ήρθε πρώτο; Ο άντρας γουρούνι ή μήπως η γυναίκα σκύλα; Ίσως δεν θα μάθουμε ποτέ.

 

 

Ίσως κάποιο κορίτσι που δεν σεβόταν τίποτα σας πλήγωσε τόσο βαθιά… Αλλά δεν μπορείτε να αφήνετε μία ή δύο ή πέντε τέτοιες εμπειρίες να σας καταστρέψουν. Όλοι μας –άντρες και γυναίκες –είχαμε τις απογοητεύσεις μας και τις τραυματικές μας εμπειρίες. Αλλά αρνούμαι να πιστέψω πως δεν υπάρχει ελπίδα, και το ίδιο θα έπρεπε να κάνετε και εσείς.

 

 

Δεν λέω να παρουσιαστείτε στο κατώφλι μιας κοπέλας με λουλούδια. Όχι. Οι γυναίκες έλκονται από το καλό παιδί περίπου όσο έλκονται και από τον ηλίθιο που θα τους πει πως πάχυναν. Θα σας πω το κόλπο για να κατακτήσετε τη γυναίκα των ονείρων σας – αρχικά μη έχετε την ψευδαίσθηση πως η ομορφιά δεν μετράει.

 

 

Υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να ελέγξεις αν μια γυναίκα θα νιώσει ή όχι έλξη για εσένα… για αυτό αν δεν υπάρχει από την αρχή, λυπάμαι συνέχισε το δρόμο σου. Αλλά αν αισθάνεσαι πως υπάρχει ένα είδος χημείας ανάμεσά σας, το κλειδί για την επιτυχία φίλε μου είναι η αυτοπεποίθηση. Οι γυναίκες είναι αβοήθητες απέναντί της. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από έναν άντρα που ξέρει ποιος είναι, τι θέλει και που πηγαίνει.

 

 

Ξέρει πότε να μιλήσει και πότε όχι. Ξέρει τη σημασία του να έχει καλούς τρόπους συνέχεια –εκτός όταν πρέπει να υπερασπιστεί την τιμή της κοπέλας του. Δεν είναι ποτέ ανασφαλής και δεν δίνει υποσχέσεις που δεν μπορεί να κρατήσει. Αυτός είναι ο αληθινός άντρας.

 

 

 

Οπότε ποιο είναι το νόημα της ιστορίας; Αν θέλετε ένα κορίτσι ποιότητας με την οποία μπορείτε να κάνετε μια συζήτηση, ψάξτε στο λεξικό πρώτα τη λέξη κύριος και γίνετε αυτό που διαβάζετε.

 

 

Αλλά από την άλλη αν προτιμάτε να είστε μπήχτηδες –που αρέσει σε πολλούς, τότε ελεύθερα. Θα μοιράζεστε ιστορίες κατακτήσεων με άλλους τύπους σε κάποια κλινική μια μέρα.