απιστια: ο αρης και η αφροδιτη στο χάρτη

ονειρα-απιστια-zwdia

Κοινοποίηση:

απιστια: ο αρης και η αφροδιτη στο χάρτη

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την απιστια των ανθρώπων, και δεν αφορούν πάντα απλά το σεξ. Αν έχετε βαρεθεί στην κρεβατοκάμαρα ή δεν κάνετε σεξ εδώ και πολύ καιρό τότε σίγουρα θα μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε κάτι εκτός της σχέσης σας. Όμως για πολλούς, η δυσαρέσκεια έχει να κάνει περισσότερο με το ότι νιώθουν πως ο σύντροφος δεν τους εκτιμά ή πως δεν είναι πια ελκυστικοί.

Το σεξ είναι ο αρης, όμως το να νιώθουμε πως μας εκτιμούν είναι η αφροδιτη. Παραδοσιακά, οι άντρες κερατώνουν απλά για να το κάνουν (αρης) ενώ οι γυναίκες κερατώνουν όταν δεν νιώθουν συναισθηματική οικειότητα (αφροδιτη). Ωστόσο, όλοι έχουν και άρη αλλά και αφροδίτη στον γενέθλιο χάρτη τους.

Μπορεί να έχετε μία θετική, στοργική σχέση μέσα στην οποία υπάρχουν πολλές αγκαλιές, φροντίδα και φιλιά, αλλά δεν περνάτε πολύ χρόνο μέσα στα σεντόνια. Εδώ έχουμε συν ένα για την αφροδιτη και μείον ένα για τον αρη.

zodia-zvdia-22

Ή κάνετε σεξ πολύ συχνά και ικανοποιείτε τις ανάγκες σας, αλλά υπάρχει έλλειψη οικειότητας, ενώ στην υπόλοιπη σχέση υπάρχει πολλή λίγη στοργή. Δεν υπάρχει αγάπη στον έρωτα. Αυτό είναι συν ένα για τον άρη και μείον ένα για την αφροδιτη.

Το χειρότερο είναι όχι σεξ και όχι έρωτας. Αυτό είναι μειον και για τους δύο πλανήτες.

zwdia-zvdia-taro-00

Αν είστε γνώριμοι με τον γενέθλιο χάρτη σας, ρίξτε μία ματιά στον άρη και την αφροδιτη σας. Είναι μήπως ο ένας πιο φορτισμένος από τον΄άλλο πλανήτη; Κοιτάξτε το ζωδιο και τον οίκο που βρίσκεται ο καθένας, καθώς και τις όψεις που δημιουργούν με τους υπόλοιπους πλανήτες.

Οι όψεις με τους συγκεκριμένους πλανήτες μπορεί να είναι δύσκολες. Όταν ο αρης ενεργοποιείται, ίσως νιώσετε την ώθηση να κυνηγήσετε το σεξ έξω από τη σχέση. Η ίδια όψη αν είστε γυναίκα μπορεί να συμβολίζει πως ένας σέξι άντρας θα μπει στη ζωή σας. Ομοίως η ενεργοποίηση της αφροδιτης σηματοδοτεί επιθυμία για στοργή και οικειότητα. Για έναν άντρα μπορεί να συμβολίζει μία σέξι γυναίκα στη ζωή του. Αυτοί μπορεί να είναι απλοί αντιπερισπασμοί στη σχέση, ακόμα και αν δεν υπάρχει καμία πρόθεση για απιστία.

Η διέλευση του ουρανού μπορεί αν φέρει κάποιο συναρπαστικό πρόσωπο που να επηρεάσει τη σχέση. Η διέλευση του ποσειδώνα, μπορεί να φέρει κάποιον που ταιριάζει στην φαντασίωση σας όσον αφορά την ιδανική γυναίκα ή τον ιδανικό άντρα, ενώ θα πιστέψετε πως μπορείτε να κερατώσετε χωρίς να σας πιάσουν. Η διέλευση του πλούτωνα μπορεί να φέρει κάποιον που να είναι γεμάτος σεξουαλικό μαγνητισμό, γεμίζοντάς σας εμμονές και με πρόθεση να δοκιμάσετε το μυστήριο.

διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

zodia-zvdia-75