Αραβική τράπουλα ‘Tash Kallár’, ερωτικό μέλλον!

ζωδιο-ωροσκοπιο-ταρο-tarw-ταρω-taro

Η Αραβική τράπουλα ‘ Tash Kallár ’, αποκαλύπτει το ερωτικό μέλλον!

Η τράπουλα Tash – Kallár, διαθέτει 62 φύλλα, όπου τα 59 είναι αφιερωμένα για να ερμηνεύουν τον έρωτα των δύο φύλλων… και το όποιο μέλλον έχει γράψει η μοίρα τους.

Ερωτικές προβλέψεις 1 – 2 εβδομάδες :

Κριός: Το Χρυσό Πουλί

zodia-zvdia-22

Εσείς που έχετε χαθεί από τον άνθρωπο που αγαπάτε, δεν θα πρέπει να αφήστε άλλο τις καταστάσεις να σας χωρίζουν. Οι μέρες που πλησιάζουν σίγουρα θα φέρουν ευκαιρίες, που θα δέσουν τους εραστές και πάλι.

Ταύρος: Δύο Γυναίκες και Ένας Άντρας

Μπορεί να υπάρχει και μια ακόμη αντίζηλος από τα παλιά, για τον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά το τελικό και μοιραίο αποτέλεσμα, είναι ότι εσείς είστε αυτοί, που εν κατακλείδι, θα έχετε τον απόλυτα έλεγχο της καρδιάς του και μόνιμα.

Δίδυμοι: Τα 3 φωτεινά Αστέρια του Ουρανού

Κάποιος από τα παλιά, θα σας θυμηθεί, και θα σπάσει την παρατεταμένη του σιωπή. Αυτός είναι κάποιος… που στο παρελθόν μοιραστήκατε κάποιες όμορφες στιγμές – εμπειρίες, που δεν έχουν ξεθωριάσει από την σκέψη και θέλει να τις επαναλάβει.

chartomantia-087

Η Αραβική τράπουλα ‘ Tash Kallár ’, αποκαλύπτει το ερωτικό μέλλον!

Καρκίνος: Ανοιχτός Δρόμος σε Παλάτι

Εσείς έχετε κάνει μια μεγάλη υπομονή, για να έχετε αυτόν τον δύσκολο άνθρωπο στην ζωή σας και με ότι καλό μπορεί να φέρνει μαζί του. Οι μέρες και η τύχη, θα σας βοηθήσουν σε όλα τα επίπεδα, για να ανοίξουν οι δρόμοι, να φύγουν τα εμπόδια και να είστε πια μαζί.

Λέων: Μια άδεια Κούνια

Η καρδιά σας, μέσα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες θα δεχτεί μια σφοδρή και παρατεταμένη πολιορκία, από κάποιο πρόσωπο, που θέλει να σας κάνει το μόνιμο ταίρι του. Πιθανόν να είναι και ο άνθρωπος της ζωής σας.

Παρθένος: Δύο Μεγάλες Πόρτες

Μην βάζετε τον εαυτό σας, πια σε δύσκολες καταστάσεις. Αποφασίστε ποιον τελικά αγαπάτε, και ποιον μόνο κρατάτε από ανασφάλεια και συνήθεια. Οι μέρες που πλησιάζουν, θα σας κάνουν και ευχάριστες εκπλήξεις στα εργασιακά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

Η Αραβική τράπουλα ‘ Tash Kallár ’, αποκαλύπτει το ερωτικό μέλλον!

Ζυγός: Μέγας Θρόνος

Μπορεί η καρδιά σας, να έχει ακόμη ενεργή αγάπη – συναισθήματα, αλλά το σύμπαν, θα βγάλει στο σταυροδρόμι σας, μια νέα προσωπικότητα, που μπορεί να σας καλύψει όλα τα κενά. Μην είστε δύσπιστοι, ανοίξτε τα μάτια σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Σκορπιός: Άντρας χωρίς Γάμο

Αυτός που αγαπάτε, αλλά ακόμη δεν έχει απελευθερωθεί, από τα παλιά του δεσμά, μέσα στις επόμενες 7-12 ημέρες, θα σας μιλήσει για τα μελλοντικά του πλάνα για εσάς τους δύο. Μην σας φανούν παράξενα και τολμηρά αυτά που θα σας προτείνει.. θα γίνουν αλήθεια.

Τοξότης: Φιλίες και Έρωτες

Σκεφτείτε τι έχει συμβεί μέχρι τώρα, μέσα στον δεσμό σας, και εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος, πάρτε τις αποφάσεις σας, που θα καθορίζουν το αισθηματικό σας μέλλον. Σίγουρα σε όλα αυτά θα παίξει ρόλο και η τελική απόφαση του ανθρώπου σας.

Αιγόκερως: Η Μεγάλη Καμπάνα

Δεν θα πρέπει να πιέζεστε εσείς, αλλά και ούτε και να πιέζετε τον άνθρωπο σας, για αυτά που ακόμη, και για τρίτους λόγους, δεν έχουν γίνει πραγματικότητα μέσα στην σχέση σας. Ο νέος μήνας του Απριλίου, θα σας δώσει σχετικές ευκαιρίες.

zwdia

Η Αραβική τράπουλα ‘ Tash Kallár ’, αποκαλύπτει το ερωτικό μέλλον!

Υδροχόος: Το Ερωτευμένο Ζευγάρι

Αυτό που ζείτε δεν έχει προηγούμενο. Ο έρωτας που έχετε ποτίσει τον άνθρωπο σας και η πληρότητα της καρδιάς του, από όλα αυτά που του έχετε προσφέρει…θα σας φέρουν μπροστά σε μια πρόταση γάμου – συγκατοίκησης – απόγονου!

Ιχθείς: Ένα κόκκινο Ρουμπίνι

Το χρήμα που θα πέσει από διάφορες πηγές στα χέρια σας, θα σας κάνει να λύσετε άμεσα και καθολικά, όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί μέσα στην ζωή και την σχέση σας. Σε δεύτερο τόνο θα έρθουν και οι μόνιμες επανασυνδέσεις- δεσμεύσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44