ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

αριθμολογια

Κοινοποίηση:

Πιστεύεται ότι μέσω της αριθμολογίας -μελέτης των αριθμών- είναι δυνατό να αναλύσετε το χαρακτήρα σας και να ανακαλύψετε τον εσωτερικό σας εαυτό. Λέγεται ότι οι αριθμοί κρατούν, επίσης, το κλειδί του πεπρωμένου, δείχνοντας εκείνο που μας επιφυλάσσει το μέλλον σε κάθε τομέα, περιλαμβανομένου και του ερωτικού, της κοινωνικής ζωής και της καριέρας. Αυτή η αρχαία μορφή μαντικής χρησιμοποιόταν από πολύ παλιά, τουλάχιστον από την εποχή των Βαβυλωνίων. Ωστόσο, ο Έλληνας φιλόσοφος Πυθαγόρας, που έζησε τον έκτο αιώνα π.Χ., ήταν εκείνος ο οποίος ανέπτυξε το σύστημα που χρησιμοποιούμε σήμετα. Ο Πυθαγόρας φιλόσοφος, μαθηματικός και αστρολόγος πίστευε ότι τα πάντα μπορούσαν να εκφραστούν ως αριθμός. Αρχή των όντων είναι οι αριθμοί. Κάθε πράγμα είναι κάποιος αριθμός και τα μέρη τα από τα οποία σύγκεται ο αριθμός είναι και μέρη του πράγματος, επομένως όλα είναι αριθμοί και σύγκεινται από αριθμούς. Επίσης η αρμονία και η συμμετρία που διέπει τις σχέσεις των πραγμάτων και το σύμπαν ως ολότητα είναι η αναλογία που επικρατεί στις μεταξύ των αριθμών σχέσεις. Όλα δηλαδή έχουν γίνει σύμφωνα με τους αριμούς. Έτσι οι αριθμοί, είναι η κατά είδος, αλλά και κατά ύλη αρχή των όντων. Τίποτα δεν θα ήταν σαφές, αν δεν υπήρχε ο αριρμός και η ουσία του. Πράγματι, με πολλούς τρόπους, οι αριθμοί φαίνεται να δίνουν ταυτότητα σε ορισμένα πράγματα και επομένως καθένας από αυτούς λέγεται ότι έχει το δικό του χαρακτήρα. Μερικοί αριθμοί θεωρείται ότι έχουν μεγαλύτερη δύναμη από άλλους. Οι μονοί ονομάζονται «αρσενικοί» και είναι δυνατότεροι από τους «θηλυκούς», ζυγούς αριθμούς.

Ο αριθμός του πεπρωμένου

Ο πιο βασικός υπολογισμός της αριθμολογίας αφορά την πρόσθεση των επιμέρους αριθμών της ημερομηνίας γέννησής σας. Το αποτέλεσμα θα σας δώσει τον αριθμό του «Πεπρωμένου», που αποκαλείται έτσι γιατί δεν αλλάζει ποτέ και θα είναι κυριαρχικός σε όλη σας τη ζωή, δείχνοντας τα μαθήματα που πιθανόν να πρέπει να πάρετε. Αν για παράδειγμα γεννηθήκατε στις 21 του Γενάρη του 1972 προσθέτετε την ημερομηνία γέννησης όπως φαίνεται στο παράδειγμα: 2+1+1+1+9+7+2=23, δηλαδή 2+3=5. Ο αριθμός του πεπρωμένου σας θα είναι 5, το οποίο ερμηνεύεται σύμφωνα με τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά που έχουν αποδοθεί σε αυτόν. Ωστόσο, αν το σύνολο σας δίνει 11 ή 22, αυτούς δεν τους προσθέτετε για να πάρετε ένα μονοψήφιο αριθμό, γιατί αντιπροσωπεύουν τους «κύριους» αριθμούς και έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά.

zodia-zvdia-22

Αριθμός ονόματος ή ονομαστικός αριθμός

Αφού υπολογίσετε τον αριθμό του Πεπρωμένου, είναι καιρός να ανακαλύψετε τι σας αποκαλύπτει το όνομά σας. Ο πίνακας δίνει τον κώδικα ο οποίος μετατρέπει την αλφάβητο σε αριθμούς. Ο πίνακας αυτός αντιπροσωπεύει τον κώδικα σύμφωνα με τοη Καμπαλά, ο οποίος αποδίδεται στον Πυθαγόρα. Α1, Β2, Γ3, Δ4, Ε5, Ζ7, Η8, Θ9, Ι 1, Κ2,Λ3, Μ4, Ν5, Ξ8, Ο6, Π7, Ρ9, Σ1, Τ2, Υ3, Φ4, Χ 6, Ψ 7, Ω 8

Tα ονόματα διαιρούνται σε σύμφωνα, που σας δίνουν τον εξωτερικό αριθμό της Εντύπωσης (την εξωτερική εικόνα που παρουσιάζει κανείς στους άλλους), και φωνήεντα, που αποκαλύπτουν την πιο βαθιά Επιθυμία ή τον αριθμό της Καρδιάς, την Ιδανικότητα (πώς αισθάνεται κανείς εσωτερικά). Υπολογίζετε τους αριθμούς των συμφώνων και των φωνηέντων χωριστά και μετά τους προσθέτετε μαζί για να βρείτε έναν τρίτο αριθμό, τον αριθμό της Έκφρασης. Αυτός αποκαλύπτει πώς χειρίζεστε τις υποθέσεις σας και τα εμπόδια που θα πρέπει να αποφύγετε. Για παράδειγμα κάποιος που λέγεται Πέτρος Παπάς:

7 2 9 1 7 7 1 Π Ε Τ Ρ Ο Σ Π Α Π Α Σ 5 6 1 1 Προσθέστε πρώτα τα σύμφωνα μέχρι να καταλήξετε σε μονοψήφιο αριθμό (εκτός αν πάρετε τους αριθμούς 11 ή 22). Το αποτέλεσμα θα σας δώσει την Εντύπωση του Πέτρου. 7+2+9+1+7+7+1=34 – 3+4=7 Εντύπωση Τώρα προσθέστε τα φωνήεντα. 5+6+1+1=13 – 1+3=4 Αυτός ο αριθμός είναι η Ιδανικότητα του Πέτρου.

Για να υπολογίσετε τον αριθμό της Έκφρασης του Πέτρου, προσθέστε τους δύο προηγούμενους αριθμούς (Εντύπωση και Ιδανικότητα) 7+4=11 Έκφραση

Ένα από τα πο συνηθισμένα προβλήματα όταν υπολογίζουμε τους ονομαστικούς αριθμούς είναι ποιο όνομα ή ονόματα θα χρησιμοποιήσουμε: το επίσημο όνομα (αυτό που εμφανίζεται στην ταυτότητα και τα υπόλοιπα επίσημα χαρτιά μας). το όνομα του συζύγου, ή το χαϊδευτικό. Η καλύτερη συμβουλή είναι να χρησιμοποιήσετε εκείνο με το οποίο νιώθετε πιο άνετα.

Η Σημασία των Αριθμών

Συμβουλευτείτε τους πίνακες για να ανακαλύψετε και να αναλύσετε τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες που αποδίδονται στους αριθμούς 1-9 και στους κύριους αριθμούς 11 και 22 από την αρχαία παράδοση της μαγείας.

1

Εντύπωση (εξωτερική εικόνα) :

Εξωστρεφής και με αυτοπεποίθηση, είστε δημοφιλής και σας αρέσει να βρίσκεστε στο κέντρο της προσοχής. Είστε γεννημένος αρχηγός από φύση.

Ιδανικότητα (εσωτερικό είναι) :

Η πολλή ενέργεια και οι φιλοδοξίες σημαίνουν πως κάνετε ό, τι είναι δυνατό για να πετύχετε τους στόχους σας. Ωστόσο, στην αγάπη μπορείτε να νιώθετε ικανοποιημένος.

Έκφραση (τρόπος εκδήλωσης) :

Αρχηγός στη δουλειά και στο σπίτι, σας αρέσει συνήθως να αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας και να διευθύνετε όποτε μπορείτε.

Πεπρωμένο (συμβουλές για τη ζωή σας) :

Μερικές φορές μπορεί να γίνεστε ανυπόμονος και μάλλον πολύ αυταρχικός. Συμπεριφερθείτε με σεβασμό στους άλλους και να είστε πιο τρυφερός στους γύρω σας.

Πλανητικός Κυβερνήτης: Ο Ήλιος

2

Εντύπωση (εξωτερική εικόνα) :

Δε σας πειράζει να κατέχετε τη δεύτερη θέση και συχνά υποστηρίζετε τους άλλους, αλλά μερικές φορές δείχνετε έντονη κριτική διάθεση. Ιδανικότητα (εσωτερικό είναι) :Κάτω από μια εμφάνιση γεμάτη αυτοπεποίθηση κρύβεται μεγάλη ευαισθησία. Επιθυμείτε να νιώθετε ασφάλεια, είστε ευγενικός και ενδιαφέρεστε για τους άλλους.

Έκφραση (τρόπος εκδήλωσης) :

Η ήρεμη αποτελεσματικότητα και το πρακτικό μυαλό σας συνιστούν τον τέλειο διπλωμάτη. Έχετε τακτ και υπολογίζετε τους άλλους.

Πεπρωμένο (συμβουλές για τη ζωή σας) :

Καταπιέζετε μέσα σας αισθήματα και έτσι μερικές φορές μπορεί να εκραγείτε και να γίνετε υπερβολικά συναισθηματικός. Φροντίστε να διατηρείτε μια ισορροπία.

Πλανητικός Κυβερνήτης: Η Σελήνη

3

Εντύπωση (εξωτερική εικόνα) :

Είστε κοινωνικός και σας αρέσει να βρίσκεστε πάντα στο προσκήνιο, να συγκεντρώνετε πάνω σας την προσοχή και να έχετε πολλή ενέργεια.

Ιδανικότητα (εσωτερικό είναι) :

Είστε ο αιώνιος αισιόδοξος με μεγάλη αίσθηση χιούμορ. Ωστόσο, βαθύτερα υπάρχει ένας φόβος απόρριψης στην αγάπη και στη φιλία.

Έκφραση (τρόπος εκδήλωσης) :

Δημιουργικός, γεμάτος αυτοέκφραση, τείνετε να πετυχαίνετε σε ό, τι κάνετε και όπου και αν πάτε , θα γίνει ένας πιο φωτεινός τόπος.

Πεπρωμένο (συμβουλές για τη ζωή σας) :

Έχετε την τάση να είστε ιδεολόγος και μερικές φορές ξεχνιέστε. Ο κομπασμός και η αλαζονεία είναι συνηθισμένα σας ελαττώματα που καλό είναι να προσπαθείτε να τα περιορίζετε γιατί μπορεί να αποξενώσουν τους φίλους και τους συγγενείς σας.

Πλανητικός Κυβερνήτης: Ο Δίας

4

Εντύπωση (εξωτερική εικόνα) :

Ουσιαστικά αξιόπιστος κα συντηρητικός, είστε επίσης πιστός και έχετε εξάρτηση από αυτούς που πιστεύετε ότι μπορείτε να εμπιστεύεστε.

Ιδανικότητα (εσωτερικό είναι) :

Είστε ντροπαλός και συγκρατημένος, προτιμάτε να μην προκαλείτε την προσοχή. Ένα σπιτικό που παρέχει ασφάλεια και ευτυχία είναι πολύ σημαντικό για σας.

Έκφραση (τρόπος εκδήλωσης) :

Χειρίζεστε τις υποθέσεις σας με ήρεμη αποτελεσματικότητα. Δεν είστε από αυτούς που χάνουν χρόνο. Στη δουλειά σας προοδεύετε.

Πεπρωμένο (συμβουλές για τη ζωή σας) :

Αποφύγετε την έντονη προσήλωση στις πεποιθήσεις σας. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτος και να ακούτε τις καινούριες ιδέες, όταν σας τις παρουσιάζουν.

Πλανητικός Κυβερνήτης: Ο Ήλιος

5

Εντύπωση (εξωτερική εικόνα) :

Αυτός ο αριθμός δείχνει ζωηρό, ευφυές πνεύμα. Δεν είστε ποτέ ήρεμος και φημίζεστε για την κινητικότητά σας.

Ιδανικότητα (εσωτερικό είναι) :

Σας αρέσει να είστε κύριος του εαυτού σας. Αυτό μπορεί να σας κάνει ασταθή στις ερωτικές σας σχέσεις.

Έκφραση (τρόπος εκδήλωσης) :

Μια πολύπλευρη φύση σας βοηθά ώστε να χειρίζεστε με επιτυχία τις περισσότερες καταστάσεις. Μπορείτε και επικοινωνείτε καλά και πετυχαίνετε σε δουλειές όπου απαιτούνται επαφές με κόσμο.

Πεπρωμένο (συμβουλές για τη ζωή σας) :

Να συνεχίζετε αυτό που ξεκινάτε και να αποφεύγετε να πηδάτε από το ένα πράγμα στο άλλο. Πάρτε στα σοβαρά τις ευθύνες σας.

Πλανητικός Κυβερνήτης: Ο Ερμής

6

Εντύπωση (εξωτερική εικόνα) :

Εξωστρεφής και κοινωνικός, είστε ένα χαρούμενο, δημοφιλές πρόσωπο. Σας αρέσει επίσης να διατηρείτε την ειρήνη όποτε είναι δυνατό, στο σπίτι και στην εργασία.

Ιδανικότητα (εσωτερικό είναι) :

Αυτός είναι ο αριθμός της αγάπης και το μεγαλύτερό σας ενδιαφέρον στρέφεται στην αρμονία και την ισορροπία. Σας αρέσει να σας επαινεί το σας.

Έκφραση (τρόπος εκδήλωσης) :

Είστε μεγάλος παρηγορητής και διπλωμάτης και σας αρέσει να ευχαριστείτε τους άλλους. Καλός με τα οικονομικά, θα πρέπει κανονικά να πετύχετε στις επιχειρήσεις.

Πεπρωμένο (συμβουλές για τη ζωή σας) :

Η επιθυμίας σας για εύκολη ζωή μπορεί να σας κάνει επιρρεπή προς τις απολαύσεις. Προσέξτε να μην είστε εγωιστής ή πολύ κτητικός στον έρωτα.

Πλανητικός Κυβερνήτης: Η Αφροδίτη

7

Εντύπωση (εξωτερική εικόνα) :

Μπορεί να φαίνεστε απόμακρος καθώς προσπαθείτε να παρουσιάσετε στον κόσμο μια σιωπηλή φύση. Επίσης μερικές φορές οι άλλοι σας κατατάσσουν στους εσωστρεφείς.

Ιδανικότητα (εσωτερικό είναι) :

Η ειρήνη και η ηρεμία είναι σημαντικά για σας και τείνετε να απομακρύνεστε λίγο από την πραγματικότητα. Σαν αποτέλεσμα, μερικές φορές, οι σχέσεις σας πάσχουν.

Έκφραση (τρόπος εκδήλωσης) :

Σαν φιλόσοφος, ονειρεύεστε πάντοτε ένα καλύτερο κόσμο. Λειτουργείτε καλύτερα όταν είστε μόνος σε μια δημιουργική δουλειά που σας προσφέρει πληρότητα.

Πεπρωμένο (συμβουλές για τη ζωή σας) :

Προσπαθήστε να κρατήσετε το κεφάλι σας έξω από τα σύννεφα γιατί η επιθυμία να ξεφύγετε από την πραγματικότητα θα μπορούσε να αποδειχθεί μερικές φορές προβληματική, ιδίως όταν χρειάζεται ρεαλισμός.

Πλανητικός Κυβερνήτης: Η Σελήνη

8

Εντύπωση (εξωτερική εικόνα) :

Καθώς είστε αποφασιστικός και ενεργητικός συχνά δίνετε την εντύπωση ότι είστε ανώτερος από τους άλλους. Αλλά είστε καλός οργανωτής ανθρώπων και γεγονότων οποιουδήποτε είδους.

Ιδανικότητα (εσωτερικό είναι) :

Έχετε την ανάγκη να ελέγχετε ανθρώπους και καταστάσεις. Έχετε, επίσης, ανάγκη ασφάλειας και είστε αξιόπιστος και άνθρωπος στον οποίο μπορούν να στηριχτούν οι άλλοι σε κάθε περίπτωση.

Έκφραση (τρόπος εκδήλωσης) :

Σας ταιριάζουν οι θέσεις με βαριές ευθύνες. Οι λέξεις κλειδιά για σας είναι δύναμη και οργάνωση.

Πεπρωμένο (συμβουλές για τη ζωή σας) :

Έχετε την τάση να είστε πολύ πιεστικός ή απαιτητικός, κάτι που πρέπει να αποφύγετε, αλλιώς μπορεί να αρχίσετε να χάνετε φίλους.

Πλανητικός Κυβερνήτης: Ο Κρόνος

9

Εντύπωση (εξωτερική εικόνα) :

Είστε δυναμικός και διαθέτετε ένα μαγνητισμό που έλκει τους ανθρώπους προς εσάς. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχετε πολλούς εραστές ή θαυμαστές.

Ιδανικότητα (εσωτερικό είναι) :

Ο δυνατός χαρακτήρας σας, σας κάνει ανεξάρτητο και με αυτοπεποίθηση. Είστε δημιουργικός και σας αρέσει να απασχολείστε συνέχεια.

Έκφραση (τρόπος εκδήλωσης) :

Η οργάνωση είναι το δυνατό σας σημείο και μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με τα περισσότερα προβλήματα. Για σας η ποικιλία αποτελεί το αλατοπίπερο της ζωής.

Πεπρωμένο (συμβουλές για τη ζωή σας) :

Μεγαλύτερη κατανόηση και αυτοέλεγχος θα σας εμποδίσουν να στενοχωρείτε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.

Πλανητικός Κυβερνήτης: Ο Άρης

11

Εντύπωση (εξωτερική εικόνα) :

Με τις αρχές σας, γίνεστε ισχυρότατος ηγέτης. Αν κάποιος διαφωνήσει μαζί σας θα έχει έναν τρομακτικό εχθρό να αντιμετωπίσει.

Ιδανικότητα (εσωτερικό είναι) :

Όποια και αν είναι η αντίδραση, εσείς θα επιμείνετε στα ιδανικά σας. Σας αρέσει να αναλαμβάνετε μια αποστολή και αγωνίζεστε για την πραγμάτωσή της μέχρι και το πιο πικρό τέλος.

Έκφραση (τρόπος εκδήλωσης) :

Σαν δημιουργικός και με επιρροή, είστε ικανός να πείσετε τους ανθρώπους να ακολουθήσουν το δικό σας τρόπο σκέψης –ταλέντο που είναι αναγκαίο στην εκπαίδευση και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Πεπρωμένο (συμβουλές για τη ζωή σας) :

Προσέξτε μήπως τα ιδανικά σας καταντήσουν μονομανία. Μην παρασύρεστε από τσαρλατάνους ή από κάποιον κάλπικο στόχο.

Δεν υπάρχει καθορισμένος πλανητικός κυβερνήτης.

22

Εντύπωση (εξωτερική εικόνα) :

Με τη γνώση και την κατανόησή σας, οι άλλοι σας βρίσκουν εξαιρετικά δυνατό. Θεωρείστε ικανός να ελέγχετε πολλές καταστάσεις.

Ιδανικότητα (εσωτερικό είναι) :

Αυτός είναι ο αριθμός της τελειότητας και συνήθως γνωρίζετε ότι είστε ξεχωριστός και με εξαιρετικό δυναμικό.

Έκφραση (τρόπος εκδήλωσης) :

Διαθέτετε τις ικανότητες για να πάτε πολύ ψηλά, συνδυάζοντας βέβαια την πρακτική αίσθηση με τα ιδανικά σας. Δε θα περάσετε ποτέ απαρατήρητος για πολύ καιρό.

Πεπρωμένο (συμβουλές για τη ζωή σας) :

Η ικανοποίηση είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για σας. Μην επαναπαύεστε και να προσπαθείτε πάντοτε να ολοκληρώνετε το δυναμικό σας.

Δεν υπάρχει καθορισμένος πλανητικός κυβερνήτης.

Ο αριθμός «Φαντίκ», που συχνά συνδέεται με το κάρμα, προκύπτει από την πρόσθεση των αριθμών του «Πεπρωμένου» και της «Έκφρασης» μέχρι να φτάσουμε σε μονοψήφιο αριθμό ή σε έναν από τους δύο Κύριους αριθμούς.

Λένε ότι ο αριθμός αυτός μας δείχνει το μάθημα της ζωής του ατόμου.

Ο Αριθμός «Φαντίκ»

1

Ο αριθμός Ένα συνδέεται με τις διακυμάνσεις της μοίρας κατά τη νεανική ζωή. Η ωριμότητα όμως επιφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα και πραγματοποιούνται οι τελικοί στόχοι. Οι Ένα συνήθως καταλαμβάνουν υψηλές θέσεις και οι άλλοι προσβλέπουν σε αυτούς για καθοδήγηση. Χάρη στις οργανωτικές τους ικανότητες αποκτούν πλούτη και επιρροή.

2

Οι Δύο αποδίδουν καλύτερα στα πλαίσια μιας συνεργασίας γιατί χρειάζονται την υποστήριξη των άλλων. Διαπρέπουν σε δουλειές που τους φέρνουν σε επαφή με το κοινό και κλείνονται στον εαυτό τους αν τους απομονώσεις από την κοινωνία. Η ενστικτώδης αντίδρασή τους στις διάφορες καταστάσεις είναι περισσότερο συναισθηματική παρά εγκεφαλική και πέφτουν εύκολα θύματα εκείνων που είναι λιγότερο έντιμοι από τους ίδιους.

3

Οι Τρία εμπνέουν τους άλλους με τον ενθουσιασμό τους αλλά, αν δε διαθέτουν και πρακτικό νου, κινδυνεύουν να παρασυρθούν σε ανεδαφικά σχέδια. Ωστόσο, η έμφυτη αισιοδοξία τους δεν είναι εντελώς αβάσιμη γιατί οι ευκαιρίες που τους δίνονται να βγάλουν μεγάλα κέρδη είναι συνήθως περισσότερες από το μέσο όρο.

4

Οι Τέσσερα αντιμετωπίζουν μια ζωή γεμάτη αλλαγές και αβεβαιότητα. Επειδή όμως τους αρέσουν οι περιπέτειες, δέχονται με χαρά κάθε καινούρια πρόκληση. Είναι ανεξάρτητα πνεύματα και το σθένος τους αποδεικνύεται χρήσιμο όταν έρχονται αντιμέτωποι με δυσκολίες. Όμως, η ανεξέλεγκτη ευελιξία τους μπορεί να τους κάνει ανερμάτιστους.

5

Αυτός ο αριθμός συνδέεται με την ατέρμονη κίνηση. Τα ταξίδια και οι επικοινωνίες παίζουν συνήθως μεγάλο ρόλο στη ζωή των Πέντε, που τους ταιριάζει περισσότερο η συνεχής μεταβολή. Στους Πέντε δε λείπει η πρωτοβουλία αλλά η εμμονή στους στόχους.

6

Οι Έξι αποζητούν παντού την αρμονία και, προκειμένου να την επιτύχουν, παραμερίζουν συνειδητά τις δικές τους επιθυμίες. Είναι κοινωνικοί, τρυφεροί, καλοσυνάτοι και στοργικοί, για αυτό γίνονται αγαπητοί και κερδίζουν εύκολα φίλους, κινδυνεύουν όμως να καταντήσουν υπερβολικά υποχωρητικοί.

7

Κλειδί αυτού του αριθμού είναι οι προκλήσεις. Αν το άτομο δεν έχει σαφώς καθορισμένο στόχο, κινδυνεύει να γίνει η ζωή του μια σειρά ασύνδετων γεγονότων. Αλλά οι πιο αποφασιστικοί Εφτά αρπάζουν τις ευκαιρίες και τις εκμεταλλεύονται προς όφελός τους.

8

Η σταθερότητα είναι το ευαγγέλιο αυτών των πρακτικών, αξιόπιστων και εργατικών αριθμών. Οι Οχτώ προτιμούν να κάνουν αργά και σταθερά βήματα προόδου και έχουν την επιμονή και την υπομονή να ξεπερνούν τις αντιξοότητες που συναντούν στο δρόμο τους.

9

Αυτός ο αριθμός συνδέεται με την τόλμη και την πρωτοβουλία. Ξέρουν να αντιμετωπίσουν τις κρίσιμες στιγμές και δε φοβούνται να κάνουν τολμηρές κινήσεις. Επειδή έχουν θάρρος και πίστη στον εαυτό τους, παίρνουν περιττά ρίσκα που η έκβασή τους δεν είναι πάντα θετική. Έτσι η ζωή τους παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα.

11

Είναι Κύριος αριθμός και συμβολίζει ενεργητικότητα. Οι Έντεκα αξιοποιούν αυτή τη δύναμη με την εργατικότητά τους ή προτρέποντας τους άλλους να φτάσουν στους στόχους τους. Αριθμός που υπόσχεται μεγάλες επιτυχίες.

22

Άλλος ένας Κύριος Αριθμός, που συνδέεται με την τελειότητα. Οι Είκοσι δύο είναι συνήθως ιδεαλιστές και ανθρωπιστές και αφοσιώνονται ολόψυχα σε ένα σημαντικό σκοπό, είτε πρόκειται για ιδανικό είτε για το καθήκον τους.