Αστρολογία 01-03/08 Επούλωση στα συνεχιζόμενα προβλήματά

ζωδια-ερμης-καρκινος-zwdia

Αστρολογία 01 Αυγούστου – Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό (02:32 στους Υδροχόο / Ταύρο)

Ακανόνιστη δράση και απρόβλεπτες αντιδράσεις μπορεί να ανέβουν στην επιφάνεια υπό αυτή τη διέλευση.

Η ενέργειά σας είναι πιο διαθέσιμη τώρα, αλλά μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να ελέγξετε την κατεύθυνση, την ταχύτητα, την ένταση ή την προβλεψιμότητά της.

Κάτω από αυτή την ασταθή ατμόσφαιρα, υποσυνείδητα ή καταπιεσμένα συναισθήματα (όπως ο θυμός, η απογοήτευση, ο φόβος ή η επιθυμία) μπορεί να ξεπεταχτούν εκεί που δεν το περιμένετε.

zodia-zvdia-22

Δεν είναι ασυνήθιστο το να είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα. Αυτή η διέλευση μπορεί να είναι ιδανική αν προσπαθείτε να απελευθερωθείτε από τις αναστολές σας. Να βρείτε το θάρρος να τρέξετε μπροστά ή να απαλλαγείτε από μια παλιά συνήθεια. Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι ενέργειές σας δεν θα αποδειχθούν καταστροφικές, αντιπαραγωγικές ή υπερβολικές.

Ίσως μπείτε στον πειρασμό να πάρετε μεγαλύτερα ρίσκα από ότι θα ήταν σοφό, αλλά αυτή η παρόρμηση μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την αποτελμάτωση. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε την κρίση σας όταν βρεθείτε αντιμέτωποι με αυτού του είδους ισχυρής και ασταθούς ενέργειας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Αστρολογία 03 Αυγούστου – Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Χείρωνα (02:02 στους Υδροχόο / Κριό)

Αυτή η διέλευση σας δίνει την ευκαιρία να αναλάβετε δράση που μπορεί να επιφέρει την επούλωση σε κάποια συνεχιζόμενα προβλήματά σας. Για παράδειγμα, αν υποφέρετε από εξασθενημένη ενέργεια ή χρόνια προβλήματα υγείας, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να φέρει ανακούφιση. Ειδικά αν είστε πρόθυμοι να επενδύσετε σε κάποια προσπάθεια για να προχωρήσετε προς τα εμπρός.

Ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε επιπλέον αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσετε ένα δίλημμα που έχετε μέχρι στιγμής αποφύγει. Μπορεί επίσης να βρεθείτε σε μια θέση όπου μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους να βρουν κάποια ανακούφιση ή ενδυνάμωση που σχετίζεται με τον πόνο τους και τους μακροχρόνιους αγώνες τους.

zwdia-tarw-1

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία 01-03/08

Η επίλυση των προβλημάτων όλων των ειδών μπορεί να ενισχυθεί από την υιοθέτηση μιας προληπτικής στάσης σε ότι κάνετε και αφήνοντας πίσω σας όσα δεν μπορείτε να διορθώσετε.

Καθώς ο Άρης είναι ανάδρομος και αυτή είναι η δεύτερη από τις τρεις διελεύσεις του, είναι η ευκαιρία σας να σκάψετε πιο βαθιά στον τρόπο που διαχειρίζεστε την σωματική ενέργειά σας. Να βρείτε τι μπορείτε να κάνετε για να γίνετε πιο αποτελεσματικοί.

Οι εκδηλώσεις που προκύπτουν σε αυτή τη διέλευση μπορούν επίσης να σας παρέχουν την ευκαιρία να παρατηρήσετε πώς διαχειρίζεστε τον έλεγχο των παρορμήσεών σας (πολύ ή λίγο) και πώς επηρεάζει αυτό την πνευματική οπτική σας.

Αστρολογία 01-03/08

Παραδείγματος χάρη, η δράση ή η λήψη αποφάσεων σας κάνει να τρομάζετε; Προτιμάτε να κλείνετε τη μύτη σας και να πηδάτε ή να αναλύετε πρώτα τις επιλογές σας; Η μήπως, να αποφεύγετε τελείως την κατάσταση; Λειτουργεί αυτό για εσάς;

Αν ναι, βρείτε τρόπους για να απλοποιήσετε ή να ξεκαθαρίσετε τη διαδικασία. Αν όχι, ψάξτε τι είναι αυτό που σας κρατά πίσω απ’ το να κάνετε κάτι διαφορετικό και αντιμετωπίστε αυτό το βαθύτερο θέμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia