Αστρολογία 06-07/05 Ιδανικές πραγματικότητες

ζωδιο-zwdia-ερωτοσκοπιο

 

Αστρολογία 06-07/05

Αστρολογία 06 Μαΐου – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ( στους Ταύρο / Ιχθύες)

Η πίστη στις άφθονες ευλογίες του Σύμπαντος είναι εφικτή στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης… αλλά εφικτή είναι και η φαντασίωση ότι θα σας χορηγηθεί μαγικά οτιδήποτε επιθυμείτε.

Αν και αυτή είναι ως επί το πλείστον μια πολύ θετική ενέργεια, θα μπορούσατε να βυθιστείτε τόσο πολύ στην λαχτάρα σας για το ιδανικό, που να έχετε πρόβλημα να ασχοληθείτε με τις λιγότερο ιδανικές πραγματικότητες που εξακολουθούν, όμως, να πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Το να κερδίσετε το όφελος αυτής της όψης θα απαιτήσει κάποια προσπάθεια. Η ελπίδα, η αισιοδοξία και η φαντασία πλανούνται στον αέρα, γεγονός που θα μπορούσε να φέρει κάποια ανακούφιση από οποιαδήποτε κατάθλιψη ή αποθάρρυνση μπορεί να νιώθατε. Η δημιουργικότητά σας και η φαντασία σας μπορεί να λάβουν μεγάλη έμπνευση υπό το πλαίσιο αυτής της διέλευσης.

zodia-zvdia-22

Η αίσθηση του εαυτού σας θα μπορούσε να λάβει μια τόνωση λόγω θετικών οραμάτων και μπορεί να βιώσετε μια αίσθηση αποστολής, το αίσθημα ότι είστε πραγματικά ένα παιδί του Σύμπαντος. Υπάρχει η δυνατότητα τώρα να περάσετε από το συνηθισμένο στο υπέροχο – πνευματικά, δημιουργικά, ρομαντικά ή ευσπλαχνικά – αν και αυτό θα απαιτήσει τη συνεργασία σας για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από αυτό.

zwdia-taro-astra

Απολαύστε το όσο διαρκεί, αλλά προτού κάνετε αλλαγές με βάση αυτό που μπορεί να αισθάνεστε ότι είναι μια μόνιμη κατάσταση, να θυμάστε ότι αυτό είναι κυρίως μια προσωρινή επίδραση και θα πρέπει να συνεχίσετε να ζείτε μέσα στα όρια του φυσικού κόσμου και αφού περάσει. Μην δώσετε υπερβολικά αισιόδοξες υποσχέσεις τώρα, τις οποίες θα πρέπει να εκπληρώσετε αργότερα όταν η ευφορία εξασθενήσει

Αστρολογία 07 Μαΐου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ( στους Κριό/ Αιγόκερω)

Είστε αντιμέτωποι τώρα με μια πρόκληση για την ενδυνάμωση της επικοινωνίας σας και των αντιλήψεων σας, αν και αυτό μπορεί να μην σας βγει εύκολα. Μπορεί να περιλαμβάνει το να αντιμετωπίσετε κάποιες δύσκολες αλήθειες, που μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικές ή να είναι δύσκολο να τις αποδεχθείτε.

zodia-zvdia-yy

Ωστόσο, κάνοντας το, θα αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση και αποδοχή του εαυτού σας, της κατάσταση σας και του ρόλου σας μέσα σε αυτή. Εμμονικές ή επίμονες σκέψεις που είναι νοσηρές ή παρανοϊκές είναι δυνατό να εμφανιστούν, οι οποίες μπορούν να καθησυχαστούν βρίσκοντας κάτι πιο θετικό για να επικεντρωθείτε ή μια δημιουργική διέξοδο.

Η επικοινωνία (των άλλων ή η δική σας ή και τα δύο ) μπορεί να είναι έντονη, εκφοβιστική ή ακόμη και εντελώς επιζήμια, καθώς μπορεί να είναι δελεαστικό να μπλεχτείτε σε διαμάχες για την εξουσία και την κυριαρχία.

Αλλά η επικοινωνία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί τώρα για να θεραπεύσει, αποφεύγοντας την υποκρισία και την ανειλικρίνεια, προκειμένου να επιτευχθεί μια βαθύτερη αυθεντικότητα και αλήθεια –όπως αφαίρεση του άρρωστου δέρματος, για να μπορέσει να επιτευχθεί η θεραπεία στο εσωτερικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot