Αστρολογια 08-10/12 Ενταση και Καρμικες Ευκαιριες

αστρολογια

Αστρολογια 08 Δεκεμβρίου – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης ( Τοξότη / Λέων)

Μπορεί να νιώθετε αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και εξουσία σήμερα και μια δυο μέρες πριν και μετά την ημερομηνία αυτή. Μπορεί να μοιάζει πως τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά και μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο σε ό,τι αγωνίζεστε να κάνετε στη ζωή σας τώρα.

Και μόνο και μόνο εξαιτίας αυτής της προστιθέμενης αυτοπεποίθησης, αυτό θα μπορούσε πράγματι να συμβεί. Απλώς δώστε λίγη παραπάνω προσοχή: ακόμα κι αν το φανάρι είναι πράσινο, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κοιτάξετε και απ’ τις δύο πλευρές του δρόμου πριν περάσετε. Με άλλα λόγια, είναι καλή ιδέα να κάνετε έναν έλεγχο πραγματικότητας για το αν είναι όντως έξυπνο αυτό που θέλετε να κάνετε.

zodia-zvdia-22

 

Αστρολογια  09 Δεκεμβρίου – Ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό (έως τις 26 Ιανουαρίου 2018)

Ο Άρης περνάει τώρα μέσα από τον αστερισμό του Σκορπιού – παραδοσιακά, το δικό του ζώδιο. Οι παρορμήσεις μας, η θέληση μας και οι προθέσεις μας είναι πιθανό να αποκτήσουν ένταση, πάθος και εξουσία υπό αυτή τη διέλευση.

Η σεξουαλική ενέργεια μπορεί να είναι υψηλή, αν και μπορεί να πρόκειται για ένα είδος πείνας για συναισθηματική οικειότητα και βαθιά σύνδεση, όσο και ορμή για την ικανοποίηση των σωματικών τάσεων. Είναι πιθανό να ενεργοποιούνται πιο εύκολα αισθήματα ζήλιας, θυμού και εκδίκησης, καθώς βρίσκονται πιο κοντά στην επιφάνεια τα έντονα αισθήματα και τα ένστικτά μας και μπορεί να μας είναι δύσκολο να τα κρατήσουμε υπό έλεγχο.

zodia-zvdia-22

Αυτή μπορεί, επίσης, να είναι μια περίοδος έντονης δημιουργικότητας και μετασχηματιστικής ενέργειας, καθώς τα ίδια συναισθήματα και οι ορμές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την καταστροφή, μπορούν επίσης να παρέχουν καύσιμο για την έκφραση και την ανάπτυξη του εαυτού μας. Αυτή η ενέργεια μπορεί επίσης να παρέχει μια αξιοθαύμαστη πηγή, όταν χρησιμοποιείται υπέρ ενός σκοπού – απλώς βεβαιωθείτε ότι ο σκοπός (και οι μέθοδοί σας) είναι παράλληλος με την ηθική, τις αρχές και την ακεραιότητά σας.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογια 10 Δεκεμβρίου – Ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό (Τοξότη / Κριό)

Ασυνήθιστες ιδέες, λάμψεις διορατικότητας και το να βλέπετε απρόσμενες δυνατότητες είναι όλα μέρος αυτής της διέλευσης. Μπορεί να είναι πιο εύκολο για εσάς να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι τώρα, ειδικά προς ιδέες που σας είχαν ξεφύγει. Η δυνατότητά σας να δείτε πέρα από τον συνηθισμένο σας ορίζοντα αντίληψης, μπορεί να φέρει εγκεφαλικά κύματα οραμάτων, καθώς και μια διασκεδαστική αίσθηση του χιούμορ.

taro-zodia-76

Ίσως να εμπνευστείτε να πειραματιστείτε με κάτι καινούργιο ή να κάνετε κάτι εκτός του χαρακτήρα σας. Μπορεί να νιώσετε την ώθηση να απελευθερωθείτε από τις παλιές σας συνήθειες ή τους περιορισμούς σας. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ απελευθερωτική όψη, που ανοίγει το μυαλό σας σε νέες δυνατότητες και ιδέες. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί ώστε να μην γίνετε τόσο απελευθερωμένοι και αυθόρμητοι, που καταλήξετε ακανόνιστοι, υπερβολικοί ή απερίσκεπτοι.

Οι λέξεις μπορεί να πετούν από το στόμα σας πριν να έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε τη σοφία τους ή μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να μιλάει ασταμάτητα και να διακόπτει, δημιουργώντας αμηχανία στους γύρω σας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί επίσης να βρείτε σαφήνεια και όραμα, που να σας δώσει τα λόγια για να εκφράσετε την αλήθεια σας με ανανεωμένη πίστη. Είναι καταπληκτική στιγμή για να γράψετε ή να επιδοθείτε σε μια άλλη μορφή αυτοέκφρασης, ειδικά αν είναι αυθόρμητη ή αν αφορά την τεχνολογία.

zwdia-zodia-astrologia-65

Αστρολογια 10 Δεκεμβρίου – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ( Τοξότη / Ιχθύες)

Χρήματα, υλικοί πόροι, σχέσεις και ευχαρίστηση μπορεί να υπόκεινται σε σύγχυση, παραπλάνηση, ή εξωπραγματικούς ευσεβείς πόθους υπό αυτή την όψη. Μπορεί να φαίνεται ότι αυτό που νομίζατε ότι είχατε (αγάπη, φιλία, χαρά, χρήματα, πόρους) έχει ξαφνικά εξαφανιστεί ή δεν είναι τόσο αξιόπιστα όσο νομίζατε ότι ήταν. Μπορεί να αισθανθείτε απογοητευμένοι, λυπημένοι ή μόνοι, αλλά αυτό είναι πιο πιθανό να είναι μια περαστική φάση, απ’ ότι μια σοβαρή κρίση.

Το ερώτημα είναι: ποιες είναι οι μυστικές επιθυμίες σας και οι κρυφοί σας πόθοι που μπορεί να λειτουργούν ασυνείδητα; Αυτοί μπορεί να δυσκολεύουν την ικανότητά σας να σχετίζεστε με ανθρώπους και καταστάσεις στη ζωή σας. Παλιοί εθισμοί, κατάθλιψη ή ιδεαλισμοί μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια ως τρόπος αντιμετώπισης των συναισθημάτων σας. Μια καλύτερη διέξοδος θα ήταν να διοχετεύσετε τα συναισθήματα και τις εμπειρίες σας στην δημιουργικότητα, την ομορφιά, την έμπνευση και τη συμπόνια, για παράδειγμα στην τέχνη, τη μουσική ή βοηθώντας τους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot