Αστρολογία 09/07 Αδυναμιες με δυνατα αποτελεσματα

zwdia-zvdia-787

   Αστρολογία 09 Ιουλίου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία (13:20 στους Λέων / Σκορπιό)

Μπορεί να ψάχνετε τους αδύναμους κρίκους στη γνώση σας, την κατανόηση ή τις πεποιθήσεις σας τώρα.

Οι ιδέες και τα λόγια σας μπορεί να φαίνονται πως υπολείπονται από τα οράματα του μυαλού σας ή ίσως να μην είστε σε θέση να πείσετε τους άλλους για την άποψή σας.

Ως αποτέλεσμα, μπορεί να είναι δελεαστικό να το αντισταθμίσετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πίστη ή αισιοδοξία, απ’ ό,τι υπάρχει στην πραγματικότητα.

zodia-zvdia-22

Ή μπορεί να αποκαλύψετε «πάρα πολλές πληροφορίες» υπεραναλύοντας ή λόγω νευρικότητας. Εναλλακτικά, μπορεί να συναντήσετε κάποιον άλλο που το κάνει αυτό και ίσως να τους κατηγορήσετε ή να έχετε επικριτική αντίδραση απέναντι τους.

Αυτή είναι μια ευκαιρία να μάθετε κάτι σχετικά με το πώς βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα ή ρίχνετε ευθύνες, πιθανότατα επειδή προκλήθηκε από μια κατάσταση που αμφισβητεί τις πεποιθήσεις σας, τις απόψεις σας ή την προοπτική σας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το μέρος του εαυτού σας, προσπαθήστε να σκεφτείτε τι πραγματικά σας ενοχλεί ή τι πραγματικά χρειάζεται να πείτε σε αυτή την κατάσταση.

zwdia - love

Αστρολογία 09/07

Μπορεί να υπάρχει μια μεγαλύτερη αλήθεια για να βρεθεί αν ανοίξετε το μυαλό σας σε κάτι που είστε απρόθυμοι να αναγνωρίσετε, παρά να ψάχνετε για μια «τελική αλήθεια» γύρω από την οποία να καταλήξετε.

Αυτή είναι η πρώτη διέλευση από τις τρεις αυτής της όψης, που γίνεται λόγω της αναδρομής του Ερμή: 09 Ιουλίου, 11 Αυγούστου και 28 Αυγούστου. Έχετε δυο μήνες να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε βαθύτερα πώς σας προκαλεί και τι σας μαθαίνει αυτή η ένταση του Ερμή με τον Δία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

 

Αστρολογία 09 Ιουλίου – Η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο (έως τις 06 Αυγούστου)

Στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης, είναι δυνατόν να ερωτευτείτε με αγνότητα, ακρίβεια και ανάλυση. Είναι καιρός για να επενδύσετε στον τομέα της υγείας, της αποδοτικότητας, καθώς και στη συμβολή σας στον κόσμο γύρω σας.

Η ομορφιά βρίσκεται στις λεπτομέρειες, καθώς αγκαλιάζετε τους κόπους της αγάπης στη ζωή σας.

taro-oroskopio-54

Απλώς μην ερωτευτείτε τόσο πολύ με το παρθένο μεγαλείο, που χαθείτε μέσα στην τελειομανία και δεν μπορείτε να δεχθείτε τη φυσική ατέλεια που υπάρχει σε όλη τη ζωή και την ανθρωπότητα.

Κάθε ένας από εμάς είναι ένα τέλειο παιδί του Σύμπαντος, αλλά είμαστε επίσης σε μια κατάσταση του γίνεσθε και αυξάνεσθε και επομένως είναι πιθανό να κάνουμε ανθρώπινα λάθη.

Να θυμάστε ότι είμαστε εδώ τόσο για το ταξίδι όσο και για τον προορισμό. Αυτό το τμήμα της διαδρομής μας οδηγεί στην υπηρεσία και την αφοσίωση, είτε αυτό επικεντρώνεται σε ένα άλλο πρόσωπο είτε στον εαυτό μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot