Αστρολογία 09-15/07 Τσουνάμι Εξελιξεων

erwtikes-12414

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 

Το υποβλητικό πλανητικό σκηνικό αυτής της εβδομάδας θα έχει τη δυναμική να μαλακώσει ακόμα και τις πιο ψυχρές καρδιές…

Το βέβαιο είναι ότι τουλάχιστον θα ξεκινήσει τη διαδικασία της τήξης! Αν έχετε την αίσθηση ότι έχετε χάσει μεγάλο μέρος της ισχύος σας, προετοιμαστείτε για να «μπείτε στην πρίζα» επαναφόρτισης από τις πιο μύχιες πηγές δύναμης.

Το έκτακτο δελτίο θυέλλης των άστρων, σας προειδοποιεί ότι μπορεί να νιώσετε σαν να σας χτυπά τσουνάμι στη διάρκεια της εβδομάδας… Γι’ αυτό να έχετε σε ετοιμότητα το δίκτυο στήριξής σας!

zodia-zvdia-22

Όλα αναμένεται να ξεκινήσουν την Τρίτη 10 Ιουλίου, όπου ο ειλικρινής Δίας ολοκληρώνει τον 4μηνο ανάδρομο κύκλο του που άνοιξε στις 8 Μαρτίου. Ο πλανήτης της τύχης ελισσόταν από τις 10 Οκτωβρίου 2017 στα εδάφη του Σκορπιού – που αποτελεί το ζώδιο του σεξ, των μυστικών και της κυριαρχίας. Έκτοτε, κάθε δομή ισχύος πέρασε κάτω από το πρίσμα προβολέων κινηματογράφησης!

Έτσι ήρθαν στο φως τόσες ειδεχθείς αλήθειες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις. Ακόμα και αν δεν διώχθηκαν επισήμως, πολλοί πρότερα αξιοσέβαστοι έπεσαν από τα βάθρα τους – άντρες και γυναίκες.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αστρολογία 09-15/07

Ήταν αναμενόμενο να ακούγονται αντιδραστικές φωνές από παντού, με τον διεθνή Δία σε φάση επαναληπτικής αφύπνισης. Η ανάδρομη πορεία του μέσα στον Σκορπιό, έκανε πιο έντονο κάθε διαχωρισμό.

Είναι πράγματι πολλά τα όσα εξελίχθηκαν. Ωστόσο, η ευχή είναι να επέλθει η απαραίτητη σταθερότητα και νομιμότητα στην παγκόσμια σκηνή, με την επιστροφή του Δία σε ορθόδρομη πορεία στις 10 Ιουλίου. Οι αμφιβολίες πηγάζουν από την παραμονή του στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, που μπορεί να αναφλέξει τα υπάρχοντα φυτίλια.

Ο Ολύμπιος ηγέτης κυβερνά και τον Νόμο, γι’ αυτό απαιτεί πίστη στο καθήκον. Έπονται αρκετές δύσκολες νομικές διεργασίες, νομοθετικές επεξεργασίες και διαπραγματεύσεις για καίριες συμπράξεις!

zodia-543

Αστρολογία 09-15/07

Όλη αυτή την εβδομάδα, η γυναικεία κυριαρχία μπορεί να εκφραστεί με απρόσμενους τρόπους. Η Αφροδίτη – ο μόνος πλανήτης του ηλιακού συστήματος που έχει όνομα θέας – θα περάσει στην Παρθένο από τη Δευτέρα 9 Ιουλίου. Από εκεί θα σχηματίσει δύο δραστικά «τρίγωνα της Γης», με ένα ζευγάρι ισχυρών πλανητών. Με την Παρθένο να αφορά τη φιλανθρωπική προσφορά, η Αφροδίτη μπορεί να καταστεί εδώ εξίσου ανιδιοτελής και συστηματική.

Θα καταφέρει να κινητοποιήσει τους πάντες προς το ευρύτερο καλό και το καλό των γυναικών ανά τον κόσμο; Από τώρα και μέχρι τις 6 Αυγούστου, αναμένεται να υπάρξουν διακριτικές αλλά ουσιαστικές μεταστροφές στην ηρεμία και την γνήσια αίσθηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Αυτά τα τρίγωνα ρεαλισμού θα συντελεστούν σε ζώδια της Γης, δίνοντας έμφαση στην παράδοση έναντι του ριζοσπαστισμού.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία 09-15/07

Το πρώτο τρίγωνο , που θα σχηματιστεί την Τετάρτη 11 Ιουλίου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον επαναστατικό Ουρανό από τον Ταύρο, δεν αποκλείεται να διασπάσει με στοργή καθετί καθιερωμένο.

Μετά, η θεά της ισορροπίας θα συνευρεθεί με τον ηγετικό Κρόνο από τον Αιγόκερω, το Σάββατο 14 Ιουλίου.

Αυτή θα είναι μια ευκαιρία για δραστηριοποίηση, πέρα από κίνητρα και βλέψεις που ενδυναμώνουν τις γυναίκες!

Επιπροσθέτως, την Πέμπτη 12 Ιουλίου θα ανυψωθεί η γυναικεία επικράτηση. Η ετήσια Νέα Σελήνη θα αναδυθεί στον Καρκίνο, με τη μορφή μιας ηλεκτρισμένης Ηλιακής Έκλειψης.

Οι καταιγιστικές της ακτίνες σηματοδοτούν την έναρξη μιας διετούς σειράς εκλείψεων στο άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω, που είναι βέβαιο ότι θα επιφέρουν ακόμα πιο έντονη επαγρύπνηση για θέματα που αφορούν τα δύο φύλα, την οικογένεια και τον εθνικισμό.

zwdia-zodia-astrologia-65

Αστρολογία 09-15/07

Η έκλειψη της Πέμπτης θα βρεθεί σε αντίθεση με τον ηγετικό Πλούτωνα που κινείται ανάδρομος στον Αιγόκερω, το ζώδιο που κυβερνά τα εταιρικά συμφέροντα, την οικονομία και την πατριαρχία. Πολιτικές που ευνοούν την πλουτοκρατία σε βάρος του μέσου πολίτη θα αποκαλυφθούν σε μεγαλύτερη έκταση, χωρίς να αποκλείεται να ξεσπάσουν κι άλλα απρόσμενα κινήματα.

Ποιο είναι το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης; Ότι αυτό που χρειάζεται τώρα ο κόσμος είναι η ανιδιοτελής αγάπη, ένα καθαρό και προσεγμένο περιβάλλον, καλύτεροι τρόποι διαχείρισης του φαγητού, του νερού και όλων των άλλων ζωτικών πηγών του πλανήτη.

taro-zodia-76

Αστρολογία 09-15/07

Ο Καρκίνος της καρδιάς είναι το ζώδιο της στοργής για όλους, της σύμπραξης των ανθρώπων με φροντίδα ώστε να νιώθουν ασφαλείς στα σπίτια και τις πατρίδες τους.

Όλα αυτά, δεν αφορούν την συσσώρευση και περιφρούρηση προμηθειών. Αφορά την έγνοια και την προστασία για τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Κάνοντας παράλληλα το καλύτερο δυνατό για το κοινωνικό σύνολο. Το γάντι έχει πέσει για όλους, ας αρχίσει η πορεία για τη γαλήνη της ψυχής και την εύρεση λύσεων!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66