Αστρολογία 10-12/07 Απελευθέρωση απο τα Εμποδια

ευτυχια

Αστρολογία 10 Ιουλίου – Ο Δίας σταθεροποιείται στην ορθή του πορεία (13:20 στον Σκορπιό, έως τις 10 Απριλίου 2019)

Για μία εβδομάδα πριν και μετά την ημερομηνία αυτή, ενδέχεται να νιώθετε ένα κύμα ιδεαλισμού, έμπνευσης και αυτοπεποίθησης.

Μια αναζήτηση για γνώση, αλήθεια, αισιοδοξία και πίστη θα μπορούσε να γίνει ο φάρος της ενέργειας στη ζωή σας. Από την άλλη πλευρά, ο Δίας θα μπορούσε επίσης να φέρει και αύξηση της κριτικής, των τσακωμών και του ελιτισμού.

Ο Δίας ήταν ανάδρομος για περίπου 4 μήνες. Τώρα αλλάζει ξανά κατεύθυνση και επιστρέφει στην κανονική του κίνηση.

zodia-zvdia-22

Μπορεί να εξερευνούσατε και να αναπτύσσατε τις βαθύτερες ποιότητες της πνευματικότητας, των πεποιθήσεων, της γνώσης, της πίστης και / ή της αισιοδοξίας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ή μπορεί να είχατε βρει τρόπους να διευρύνετε τους ορίζοντες σας –άμεσα μέσω ταξιδιών ή έμμεσα μέσω μελέτης άλλων πολιτισμών και γλωσσών.

Για τους επόμενους τρεις μήνες (καθώς ο Δίας ακολουθεί ξανά τα βήματα του μέσα από τη Σκιά), μπορείτε να ξεκινήσετε να εφαρμόζετε και να ενσωματώνετε αυτά που μάθατε τους προηγούμενους 4 μήνες. Για παράδειγμα, αν κάνατε κάποιο μάθημα ή εξερευνούσατε τις θρησκευτικές σας πεποιθήσεις, μπορεί τώρα να είναι η εποχή που μπορείτε να κάνετε πράξη τις ανακαλύψεις σας ή να τις ενσωματώσετε στην κοσμοθεωρία σας.

zwdia

Αστρολογία 10-12/07

Αυτό το σημείο καμπής μπορεί να είναι αισιόδοξο, γεμάτο συναισθήματα, συναρπαστικό ή / και διαφωτιστικό.

Μπορεί να ανακαλύψετε νέο νόημα σε τομείς της ζωής σας που είχαν βαλτώσει ή είχαν φθαρεί ή μπορεί να συνειδητοποιήσετε πως οι παλιοί σας τρόποι δεν δουλεύουν πια για εσάς και πρέπει να τους αφήσετε.

Οτιδήποτε κι αν μάθατε ή κερδίσατε τους περασμένους 4 μήνες, είναι τώρα διαθέσιμο για να εκφραστεί και να χρησιμοποιηθεί πιο ανοιχτά και πιο άμεσα στη ζωή σας.

zwdia

Αστρολογία 11 Ιουλίου – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό (02:16 στους Παρθένο / Ταύρο)

Ο αυθορμητισμός και η απελευθέρωση θα σαρώσουν σήμερα τις σχέσεις σας, τα οικονομικά σας, τους πόρους σας και τις απολαύσεις σας. Θα νιώθετε μια έντονη ώθηση να δοκιμάσετε κάτι εντελώς διαφορετικό, που θα ταράξει την καθημερινή και βαρετή ρουτίνα σας. Το θετικό είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία να αποδεσμευτείτε από παλιές συνήθειες και νέος αέρας θα μπορέσει να μπει στη ζωή σας.

Αλλά, το αρνητικό μπορεί να εμφανιστεί με παρορμητικά έξοδα που δεν αντέχει ο προϋπολογισμός σας ή με απερίσκεπτη συμπεριφορά στις κοινωνικές σας συναναστροφές και στη σχέση σας. Τολμήστε να απελευθερωθείτε από όσα σας εμποδίζουν να είστε ο αληθινός εαυτός σας, χωρίς να καταστρέψετε όλες τις δομές της ζωής σας.

zodia-098

Αστρολογία 12 Ιουλίου – Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (20:01 στους Καρκίνο / Αιγόκερω)

Ποιος έχει την εξουσία; Αυτή είναι μια εποχή που μπορεί να κληθείτε να αντισταθείτε σε μια κατάσταση ή σε ένα πρόσωπο, που σας πιέζει να χορέψετε στον δικό του ρυθμό αντί στον δικό σας.

Αυτή είναι μια ευκαιρία να διεκδικήσετε και να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας με νέους τρόπους, βάζοντας σε πράξη την εσωτερική δύναμη που έχετε αναπτύξει τους τελευταίους 6 μήνες.

Το κόλπο είναι να αντιμετωπίσετε την κατάσταση ή το πρόσωπο ενώ μένετε ριζωμένοι στην εσωτερική σας ειλικρίνεια και αυθεντικότητα, αντί να προσπαθήσετε να εξολοθρεύσετε τον εχθρό σας χρησιμοποιώντας την υπερβολή.

zodia-astra-tarot

Αστρολογία 10-12/07

Προσπαθήστε να διαπραγματευτείτε (ή να το παλέψετε) μαζί, χρησιμοποιώντας την ιδανική δύναμη για να δημιουργήσετε μια λειτουργική ισορροπία εξουσίας, χωρίς κανένας από εσάς να εξατμιστεί κατά τη διαδικασία.

Επίσης, να είστε ανοιχτοί στο ενδεχόμενο ότι «ο αντίπαλός σας» μπορεί να κρατάει έναν καθρέφτη, ο οποίος σας δείχνει κάτι για τον εαυτό σας που εσείς μπορεί να μην θέλετε να αναγνωρίσετε. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο αντίπαλός σας είναι σωστός και εσείς λάθος, αλλά θα μπορούσε να υπάρχει κάτι που μπορείτε να μάθετε από την κατάσταση.

zwdia-taro-astra

Αστρολογία 10-12/07

Αν είστε σε μια κατάσταση που δεν περιλαμβάνει έναν «αντίπαλο» κατά αυτόν τον τρόπο, μπορεί να εξακολουθεί να υπάρχει μια πτυχή του περιβάλλοντός σας που κρατάει έναν τέτοιον δύσκολο καθρέφτη, ζητώντας σας να βρείτε ένα πιο κεντρικό και αυθεντικό σημείο εσωτερικής δύναμης.

Είναι με την εξεύρεση μιας νέας ισορροπίας μέσα σε αυτό το είδος της δυναμικής, ανεξάρτητα από τις συνθήκες, που μπορεί να βρεθεί ο μετασχηματισμός.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75