Αστρολογία 12-15/04 Ρομαντικές Επιστροφές

zwdia-zvdia-787

Αστρολογία  12 Απριλίου – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ( Ταύρο / Ιχθύες)

Η καλλιτεχνία, ο ρομαντισμός, η δημιουργικότητα και η πίστη μπορούν να ρέουν ελεύθερα τώρα.

Η Μούσα της δημιουργίας σας ψιθυρίζει στο αυτί, αν και θα πρέπει να καταβάλετε κι εσείς κάποια προσπάθεια για να μετατρέψετε την έμπνευση σε κάτι απτό.

Κοινωνικά και ερωτικά, τα πράγματα θα ρέουν ομαλά και σχεδόν μαγικά, θα μπορούσαμε να πούμε, γι’ αυτό φροντίστε να ξέρετε ξεκάθαρα τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά.

zodia-zvdia-22

Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή ευλογίας και αφθονίας (σε όλους τους τομείς της ζωής)… αλλά υπάρχει επίσης ο κίνδυνος να ξοδέψετε υπερβολικά και να γίνετε υπερβολικά αισιόδοξοι στις υποθέσεις σας με τα χρήματα και τις σχέσεις.

Η φυσική σας ομορφιά και η ζεστασιά σας βγαίνουν στην επιφάνει με αυτήν την διέλευση, αλλά μην τις ξοδέψετε άδικα δημιουργώντας ένα προσωπείο επιφανειακής αίγλης και γοητείας. Αφήστε την ουσία της εσωτερικής ομορφιάς σας και του καθαρού πνεύματός σας να λάμψει μέσα από την εμφάνιση και τους τρόπους σας!

zwdia-fotia

Αστρολογία  14 Απριλίου – Ο Δίας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα ( Σκορπιό / Αιγόκερω)

Μπορούμε να φτάσουμε σε ένα βαθύτερο επίπεδο κατανόησης και σοφίας υπό αυτή την όψη, η οποία είναι ισχυρότερη μια εβδομάδα πριν και μετά την ημερομηνία αυτή. Όταν η ευρεία οπτική (Δίας) συνδυάζεται με το βάθος της γνώσης (Πλούτωνας), τα αποτελέσματα είναι μοναδικά!

Αυτή η εποχή είναι κατάλληλη για να διερευνήσετε βαθιά φιλοσοφικά και πνευματικά ερωτήματα, για να μελετήσετε τα μεγάλα μυστήρια της ζωής. Υπάρχει το ρίσκο, ωστόσο, να χρησιμοποιήσετε τα ιδανικά σας για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη ως όπλο ή να τα χρησιμοποιήσετε για να στηρίξετε την αλαζονεία και την κυριαρχία.

chartomanteia-44

Όταν κάποιος είναι πεπεισμένος ότι έχει δίκιο, μπορεί να μην είναι εύκολο να καταλάβει την κακή χρήση της γνώσης και της δύναμης. Είναι η δική σας δημιουργική ικανότητα (με την ευρύτερη έννοια της λέξης) που μπορεί να φέρει κοντά αυτές τις ενέργειες και είναι η δική σας ακεραιότητα και αυτογνωσία που θα σας καθοδηγήσουν στην ορθή χρήση τους. Όταν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία, συμβουλευτείτε κάποιον που εμπιστεύεστε τις απόψεις και τη γνώση του.

Αστρολογία 14 Απριλίου – Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ( Αιγόκερω / Ιχθύες)

Υπάρχουν προοπτικές για εμπνευσμένη δράση τώρα. Θα μπορούσατε να μαλακώσετε ή να εξευμενίσετε την τυφλή δύναμη του θυμού, της απογοήτευσης, της αντιπαράθεσης και της σύγκρουσης, χωρίς να οδηγηθείτε σε αδυναμία ή παθητικότητα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

 

Θα είναι πιο εύκολο να προχωρήσετε στα σχέδιά σας και στις προσδοκίες σας με όχημα τη δύναμη της πίστης και των ιδανικών. Είναι, βέβαια, σημαντικό να μην χαθείτε μέσα σε αυτά τα ιδανικά σε σημείο που είναι δυσδιάκριτο το ρεαλιστικό, αλλά είναι μια εποχή που μπορεί να είστε περισσότερο διατεθειμένοι να κάνετε ένα άλμα πίστης και να πείτε «θα το κάνω!».

Ο συναισθηματικός αντίκτυπος πάνω στους άλλους (ή οι επιδράσεις των άλλων πάνω σας) μπορεί να είναι μεγαλύτερος απ’ αυτόν που προορίζατε ή περιμένατε. Γι’ αυτό χρησιμοποιήστε αυτή την επεκτατική ενέργεια με σύνεση.

zwdia

Αστρολογία  15 Απριλίου – Ο Ερμής σταθεροποιείται σε ορθή πορεία ( Κριό, έως τις 26 Ιουλίου)

Ο Ερμής γυρίζει επιτέλους στην κανονική του πορεία! Ναι! Αλλά δεν έχουμε βγει από τα βαθιά ακόμα. Μέχρι και μια εβδομάδα πριν και μετά τη σημερινή ημερομηνία μπορεί να βιώσετε ψυχική ένταση, σύγχυση και παρεξηγήσεις ή απλώς να αλλάξει η οπτική σας. Αφού ήταν ανάδρομος για τις τελευταίες 3 έως 3 ½ εβδομάδες, ο Ερμής κάνει τώρα μια αργή στροφή για να συνεχίσει στην κανονική του κίνηση.

Αυτό το χρονικό διάστημα σας προκάλεσε να επανεξετάσετε και να αναμασήσετε πράγματα που απαιτούσαν κάποια εξομάλυνση ή κάποια αναθεώρηση. Ο σταθμός αυτός μπορεί να είναι μια εποχή που αρχίζουν να αναδύονται πιο ξεκάθαρες αποφάσεις στα θέματα και στους αγώνες που συναντήσατε κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου. Ή θα μπορούσε να αλλάξει την οπτική σας, έτσι ώστε να δείτε την κατάστασή με μια νέα ματιά.

zwdia

Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων, ενώ ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται στη σκιά, το μυαλό σας μπορεί να μοιάζει σαν να ξυπνάει σταδιακά από ένα βαθύ ύπνο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε σταδιακά να θέσετε σε εφαρμογή αυτά που μάθατε και τη γνώση που αποκτήσατε από τα ανάδρομα «όνειρα» και οράματά σας.

Θα χρειαστεί χρόνος για να έρθετε σε πλήρη συγχρονισμό με την κανονική ενέργεια του Ερμή. Έτσι, πάρτε το αργά, ένα βήμα τη φορά και ξεμπερδέψτε τον εαυτό σας ένα σκέλος τη φορά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy