Αστρολογία 12-18/03 Αρπαξτε την Ευκαιρια

ζωδιο-του-καρκινου-zwdia-συμβατοτητα-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Αστρολογία ζωδία εβδομαδιαία πρόβλεψη

Τα εμπόδια της δημιουργικότητας εξαφανίζονται, τα εμπόδια του συναισθήματος επίσης!

Την Τρίτη 13 Μαρτίου, ο Ήλιος που τονώνει την αυτοπεποίθηση και ο Δίας της αφθονίας, θα σχηματίσουν ένα τρίγωνο   που προωθεί την αποδοτικότητα. Είναι μια όψη που προκύπτει δύο φορές κάθε χρόνο, και χαρίζει απλόχερα αισιοδοξία και την αίσθηση των απεριόριστων προοπτικών!

Ο Ήλιος βρίσκεται στους πνευματικούς Ιχθύες της έμπνευσης και ο Δίας στον ερωτικό Σκορπιό της μεταμόρφωσης. Με τους δύο αυτούς πλανήτες να έχουν βουτήξει σε υδάτινα ζώδια, η λογική μπορεί να πάει περίπατο! Η έμπνευση θα αγγίξει τους πάντες, σαν ένα ταρακούνημα στη διαίσθηση ή ένα δυνατό κύμα αισθημάτων που θα σαρώσει.

zodia-zvdia-22

Μπορεί να νιώσετε υποχρεωμένοι να κυνηγήσετε μια ευκαιρία ή να ξεκινήσετε μια σχέση, απλά και μόνο επειδή σας χαροποιεί. Με μια τόσο εξαιρετικά αίσια ενέργεια στην ατμόσφαιρα, οι πρώτες μέρες αυτής της εβδομάδας είναι ιδανικές για να πάρετε κάποια υπολογισμένα ρίσκα.

Μόνο να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι ο Ήλιος και ο Δίας μεγεθύνουν ό,τι αγγίζουν, άρα τώρα δεν θα υπάρξουν ημίμετρα. Η άλλη πλευρά αυτής της όψης, είναι ότι το συγκεκριμένο πλανητικό δίδυμο μπορεί να σας κάνει αιθεροβάμονες.

Δεν πρέπει να χάσετε την επαφή με τον ρεαλισμό, γι’ αυτό φροντίστε να ρωτήσετε ευθέως τον εαυτό σας αν όντως είναι μπροστά στην επόμενη σημαντική ευκαιρία του… Είναι πολύ πιθανό να αρχίσετε να διεκδικήσετε αυτό που λάμπει, χωρίς να είναι τελικά χρυσός!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Το ευχάριστο δεδομένο των ημερών, είναι ότι η κοινή λογική δεν θα είναι απόλυτα απούσα. Την Τρίτη αναμένεται επίσης ένα τετράγωνο οξυδέρκειας, ανάμεσα στη ρομαντική Αφροδίτη από τον Κριό και τον δομημένο πραγματιστή Κρόνο από τον Αιγόκερω. Κατά κάποιο τρόπο, αυτά τα άτακτα ουράνια παιδιά μπορεί να χώσουν μια καρφίτσα στις φούσκες που θα σας περιβάλλουν. Αν δεν είστε προσεκτικοί, η εσωτερική σας τάση για κριτική και τελειότητα μπορεί να βραχυκυκλώσει τον δημιουργικό σας οίστρο!

Για να αποφύγετε κάτι τέτοιο, είναι συνετό να έχετε θέσει ξεκάθαρα όρια ανάμεσα στην εξερεύνηση και τη δέσμευση. Όταν πρέπει να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες ή να αφεθείτε στον άνεμο, μπορείτε να φοράτε τα ροζ γυαλιά της Αφροδίτης. Αλλά όταν θα πρέπει να μπουν «υπογραφές» σε συμφωνίες ή σχέσεις, το φίλτρο ποιοτικού ελέγχου του Κρόνου είναι το απαραίτητο εργαλείο σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098

Η Αφροδίτη από τον Κριό διατάζει να ζήσετε τη στιγμή, ο Κρόνος από τον Αιγόκερω απαιτεί να στοχεύσετε στο βάθος χρόνου και την ποιότητα. Ο ανταγωνισμός είναι εμφανής! Η εξισορρόπηση αυτών των αντίρροπων ενεργειών μπορεί να αποδειχθεί μια πρόκληση, κυρίως εξαιτίας του Ήλιου και του Δία που θα σας σπρώχνουν να κάνετε άλματα χωρίς να κοιτάξετε. Για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα, δεν πρέπει να παραμερίσετε την κοινή λογική – χωρίς να την θέσετε πρωταγωνιστή στη λήψη των καίριων αποφάσεών σας!

Η Νέα Σελήνη που θα αναδυθεί το Σάββατο στους φιλεύσπλαχνους Ιχθύες, θα προσδώσει στην ατμόσφαιρα την ανάγκη να μειωθούν οι ταχύτητες.

Θα θέλετε να απολαύσετε και να εκτιμήσετε την κάθε στιγμή, να επικοινωνήσετε ουσιαστικά και ποιοτικά με τους ανθρώπους που αγαπάτε, να επεξεργαστείτε κάποιο καλλιτεχνικό εγχείρημά σας, να δοκιμάσετε να εκφραστείτε μέσα από τη μουσική ή τον χορό.

zwdia-zodia-astrologia-65

Με το δεδομένο ότι οι Ιχθύες είναι ο τελευταίος εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου, αυτή η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από όλα αυτά που δεν σας εξυπηρετούν πλέον σε κάτι. Είστε έτοιμοι να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας ή να καθαρίσετε και να τακτοποιήσετε το σπίτι και τις αποθήκες σας; Τώρα θα πάρετε την απαραίτητη ώθηση για να κάνετε αυτές τις κινήσεις.

Παράλληλα, τα ψαράκια ορίζουν τα όνειρα και το υποσυνείδητο. Αυτή είναι η καίρια στιγμή για να κοπούν οι φλυαρίες μέσα στο μυαλό σας, ώστε να καταφέρετε να ακούσετε τα μηνύματα της διαίσθησής σας. Αναζητήστε τους τρόπους που θα αποδώσουν για εσάς, για να χαλαρώσετε τόσο που να «λάβετε» τις οδηγίες!

Με όσα προηγήθηκαν, μην περιμένετε ότι θα είστε σε κατάσταση ζεν όλο το σαββατοκύριακο. Τη Νέα Σελήνη του Σαββάτου ακολουθεί κατά πόδας ο Άρης του κινήτρου, που θα βγάλει την χίπικη πουκαμίσα του Τοξότη για να φορέσει το καλοραμμένο κοστούμι του Αιγόκερω. Ο πύρινος πλανήτης του αποτελέσματος θα κεντρίζει τον τομέα των φιλοδοξιών μέχρι τις 16 Μαΐου, κάνοντάς σας εμμονικούς με τον εντοπισμό και τη διεύρυνση ή γνωστοποίηση των στόχων σας!

zodia-astra-tarot

Πρόκειται για έναν εξαιρετικά δραστικό κύκλου του Άρη, καθώς συνδυάζεται με την παρουσία του αυστηρού Κρόνου και του εργατικού Πλούτωνα επίσης στον Αιγόκερω. Αυτή η πλανητική σύμπραξη θα προκύψει πάλι στις αρχές του 2020, ενώ δεν θα τη συναντήσει αυτή

η γενιά ξανά στη ζωή της! Στοχεύστε στην υπεροχή, ειδικά για ό,τι αφορά την καριέρα σας. Ενταχθείτε σε κάθε ομάδα ή σεμινάριο που θα διευρύνει το πεδίο των γνώσεών σας. Και μην σταματήσετε εκεί, γιατί η εφαρμογή όσων ξέρετε θα μετατρέψει τον χρόνο σας σε χρήμα… Η πρακτική φέρνει την τελειοποίηση!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76