Αστρολογια 13-14/01 Καρμικες Προσφορες

ζωδια-πρωτη-ημερα-καλοκαιριου-ζωδια-zodia

Κοινοποίηση:

Αστρολογια 13 Ιανουαρίου – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Χείρωνα (Αιγόκερω / Ιχθύες)

Αν και αυτή η όψη διαρκεί μόνο για λίγες ημέρες, είναι δυνατόν να κάνετε κάποια πρόοδο όσον αφορά τις προσπάθειες σας για θεραπεία και επανεξισορρόπιση, αν και θα χρειαστεί λίγη προσπάθεια για να το κάνετε αυτό.

Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί μέσα σε μια σχέση, σε κοινωνικές επαφές, στα οικονομικά, στην υγεία ή στην πνευματική σας σύνδεση με το Σύμπαν.

zodia-zvdia-22

Έχετε αυξημένη ικανότητα να διαπραγματεύεστε με τους άλλους και τις περιστάσεις για να επιτύχετε έναν δίκαιο συμβιβασμό που οδηγεί σε ίσες θυσίες και οφέλη για όλους τους ενδιαφερόμενους. Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος να θέλετε να αποφύγετε τη σύγκρουση και τη διχόνοια τόσο πολύ, που να διαπραγματευτείτε ακόμα πιο πέρα από αυτά που θα είστε άνετα στην πραγματικότητα – ειρήνη για οποιοδήποτε κόστος. Αποδεχόμενοι και αγκαλιάζοντας την αποδοχή ή τον αγώνα που απαιτείται, μπορεί να βγείτε από τους δικούς σας τρόπους και να επιτύχετε περισσότερη εξισορροπητική επούλωση σε αυτούς τους αγώνες.

Έχετε τώρα αυξημένη ικανότητα να διευκολύνετε αλλαγές σε καταστάσεις που είναι εντός του πεδίου ελέγχου σας. Μπορεί να είναι επίσης ευκολότερο να αποδέχεστε και να προσαρμόζεστε σε αυτά που είναι εκτός του πεδίου ελέγχου σας. Η επίδραση σας πάνω στους άλλους μπορεί δυνητικά να είναι θεραπευτική αυτή τη στιγμή, ειδικά βοηθώντας τους να βρουν νέες ισορροπίες και υποδεικνύοντας αποδοχές σε συγκρούσεις και μάχες στη ζωή τους.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αστρολογια 14 Ιανουαρίου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό (Αιγόκερω / Κριό)

Ο κόσμος σας μπορεί να βιώσει ένα ταρακούνημα τώρα, καθώς το Σύμπαν αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να κάνει τα πράγματα ενδιαφέροντα. Αυτή είναι μια αφύπνιση που έχει σχεδιαστεί για να σας ξεσηκώσει από τους τρόπους που έχουν γίνει πολύ ρουτίνα, έχουν κολλήσει ή έχουν καθυστερήσει.

Το «ριζοσπαστικό κάθαρμα» μέσα σας μπορεί να τρώγεται για να βγει και να προκαλέσει προβλήματα, τα οποία από τη μία πλευρά μπορεί να είναι αναγκαία, αλλά από την άλλη να προκαλέσουν πολλή αναστάτωση και ενδεχομένως ακόμη και καταστροφή. Να είστε σε επιφυλακή για νέες ιδέες και ευκαιρίες συγκαλυμμένες ως ατυχήματα ή κρίσεις. Η συνηθισμένη σας έννοια του εαυτού και του σκοπού μπορεί να γίνει κάπως άστατη τώρα, αλλά πιθανότατα δημιουργείτε χώρος για νέα ανάπτυξη και για περισσότερες δυνατότητες.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου που αφορουν τις αθεατες πλευρες τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Αν προσπαθείτε να κόψετε παλιές συνήθειες ή να απαλλαγείτε από παλιούς περιορισμούς, αυτή μπορεί να είναι η ώρα – αλλά μπορεί αυτό να δημιουργήσει ένα χάος που θα πρέπει να καθαρίσετε αργότερα.

Αντισταθείτε στον πειρασμό να επαναστατήσετε μόνο και μόνο για να κάνετε κάτι διαφορετικό και έχετε αντ’ αυτού ως στόχο να απελευθερωθείτε από παλιές μορφές αυτο-έκφρασης και ιδανικών που δεν λειτουργούν πια για σας. Περιμένετε το απροσδόκητο και έπειτα σερφάρετε στα κρουστικά κύματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw