Αστρολογία 16-22/04 Οι Παλιές Πληγές

zwdia-ζωδια-ραντεβου-ερωτας-ερωτοσκοπιο

Αστρολογία ζώδια Εβδομαδιαία  πρόβλεψη 

Αστρολογία 16-22/04  Δεν υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας για να πορευτείτε αυτή την εβδομάδα. Και ναι, αυτό είναι για το καλό όλων!

Δύο πλανήτες θα γυρίσουν σε ανάδρομη πορεία μέσα στον δεσποτικό Αιγόκερω.

Πρόκειται για το ζώδιο που κατανοεί απόλυτα την υπερβατική δύναμη που χαρίζει η επιλογή της μακράς πορείας, αντί να εξαπατάτε το σύστημα με συντομεύσεις!

zodia-zvdia-22

Ο πρώτος πλανήτης που θα γυρίσει ανάδρομος, είναι ο ίδιος ο κυβερνήτης του Αιγόκερω, ο πανδαμάτωρ Κρόνος. Μπήκε σε αυτό το ζώδιο τον Δεκέμβριο του 2017 και θα παραμείνει για τρία χρόνια.

Πρόκειται για την πρώτη αναστροφή της πορείας του Κρόνου μέσα στον Αιγόκερω από το 1991, που μπορεί να πατήσει φρένο σε κάποια από τα πιο φιλόδοξα σχέδιά σας. Άρα από την Τρίτη 17 Απριλίου και μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, μην διεκδικήσετε το πρόσω ολοταχώς απέναντι σε κάθε αντιξοότητα.

Ωστόσο, αυτή η αναγκαστική επιβράδυνση της ταχύτητας αποτελεί μια κεκαλυμμένη ευλογία. Θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τα θεμέλιά σας, να τελειοποιήσετε τα σχέδιά σας και να επιβεβαιώσετε ότι στήνετε τους «ουρανοξύστες» ονείρων σας σε ακλόνητο έδαφος!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αστρολογία ζώδια Εβδομαδιαία  πρόβλεψη 

Ο δεύτερος πλανήτης που ετοιμάζεται να κάνει αναστροφή στην πορεία του, είναι ο υποκοσμικός Πλούτωνας. Από την Κυριακή 22 Απριλίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, όλοι θα θυμηθείτε ξανά ότι ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Μην αφήσετε πέτρα αγύριστη, ενώ θα ερευνάτε και θα βελτιώνετε τα σχέδιά σας!

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που κυβερνά τις τράπεζες, τις κυβερνήσεις και την πατριαρχία. Ενδέχεται να συντελεστούν κοσμογονικές διορθώσεις σε πορείες, στη διάρκεια των πέντε μηνών που έπονται. Ο Κρόνος θα απαιτήσει ακεραιότητα, ενώ ο ηφαιστειακός Πλούτωνας μπορεί να εκραγεί και να φέρει στην επιφάνεια βαθιά κρυμμένα σκάνδαλα και μυστικά!

taro-tarw

Αστρολογία ζώδια Εβδομαδιαία  πρόβλεψη 

Την Τρίτη 17 Απριλίου θα σημειωθεί ένα ακόμη σημαντικό γεγονός. Για πρώτη φορά μετά το 2011, ο θεραπευτής Χείρων θα αποχωρήσει από τους ονειροπαρμένους Ιχθύες για να περάσει στον δραστήριο και προοδευτικό Κριό. Το σύμβολο του Χείρωνα είναι το κλειδί – κάτι που δίνει την ελπίδα ότι μπορούν όλοι να ξεκλειδώσουν την γνήσια δύναμή τους, αρκεί να επουλώσουν τις παλιές πληγές τους.

Κάθε καταστρεπτική, πολεμοκάπηλη και επιθετική τάση που μπορεί να σχετίζεται με τον Κριό, θα υποστεί σοβαρή αναθεώρηση στη διάρκεια αυτού του 8ετούς κύκλου. Το ίδιο θα βιώσουν και οι άνθρωποι που πορεύονται ασκώντας πίεση, κυριαρχικές αρχές και εκφοβισμούς!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Αστρολογία ζώδια Εβδομαδιαία  πρόβλεψη 

Ο Χείρων εκπροσωπεί απόλυτα την έκφραση «μην κάνετε ό,τι δεν θέλετε να σας κάνουν». Αντί να εκτοξεύετε κατηγορίες ή να παριστάνετε τους ανώτερους, αρχίστε εσείς τις αλλαγές που θέλετε να δείτε στον κόσμο.

Όλοι μπορούν να παίξουν τον ρόλο του θύματος ή του θύτη, αναλόγως των περιστάσεων. Το ερώτημα είναι θα επιλέξετε να πορευτείτε με μια μετριοπαθή και συμπονετική πρακτική… Αυτό είναι το κληροδότημα που αφήνει πίσω του ο Χείρων, βγαίνοντας από τους Ιχθύες!

Και η δραστηριότητα της Τρίτης συνεχίζεται! Η Αφροδίτη – η πλανήτης της ειρήνης, της αγάπης και της αρμονίας – συνάπτει μια δυναμική σχέση με τον Δία και τον Πλούτωνα. Από την θέση της στον Ταύρο, είναι ακριβώς απέναντι από τον Δία που βρίσκεται στον Σκορπιό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Αστρολογία ζώδια Εβδομαδιαία  πρόβλεψη 

Η τωρινή σύμπραξη μπορεί να στρέψει τους πάντες προς την στοργή και την γενναιοδωρία, ενώ παράλληλα θα ανεβάσει στα ύψη την σεξουαλική ενέργεια! Επειδή μπορεί να επιφέρει και ασάφεια μέχρι σημείου διάλυσης, καλό θα είναι να είστε σε επαγρύπνηση.

Ευτυχώς, την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα λάβει μια χείρα βοήθειας από μια όψη τριγώνου με τον ερευνητικό Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Η σοφία της καρδιάς θα έχει μια υπέροχη συνάντηση με το γενναιόδωρο πνεύμα σας και τη διαίσθησή σας. Να αναμένετε να εμφανιστούν στο προσκήνιο φίλοι και σύντροφοι καρδιάς. Σε συνδυασμό με την μυστικιστική ενέργεια του Σκορπιού και του Πλούτωνα, δεν αποκλείεται να νιώσετε την στοργική παρουσία και ενίσχυση αγαπημένων ατόμων που δεν είναι πια στη ζωή.

zwdia

Αστρολογία ζώδια Εβδομαδιαία  πρόβλεψη 

Την Πέμπτη 19 Απριλίου αρχίζει η Εποχή του Ταύρου, με τον Ήλιο να μπαίνει σε αυτό το ζώδιο και να παραμένει μέχρι τις 20 Μαΐου. Τις 4 τελευταίες εβδομάδες, ο Κριός τροφοδοτούσε τη δημιουργικότητα και την καινοτομία. Τώρα όλα θα αρχίσουν να παίρνουν την πορεία τους, με το έναυσμα να δώσετε ζωή στα οράματά σας. Φορέστε το καπέλο του οργανωτή και εντάξτε λίγη πρακτική μαγεία στη συνταγή σας. Χωρίς να βιάζεστε!

Μιας και ο Ταύρος είναι εξίσου λογικός και αισθησιακός, τις επόμενες 4 εβδομάδες πρόκειται να διαγράψετε σημαντική πρόοδο με αποτελέσματα. Μελετήστε με προσοχή κάθε λεπτομέρεια των σχεδίων σας, για να διασφαλίσετε την υψηλή ποιότητα και το εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα. Απλοποιήστε όσα σας φαντάζουν περίπλοκα, χωρίς να κάνετε έκπτωση στην πολυτέλεια! Ο εκλεκτικός Ταύρος λατρεύει τα όμορφα πράγματα, αρκεί ταυτόχρονα να εξυπηρετούν κάποιον σκοπό!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot