Αστρολογία 18-22/04 Αναδρομοι Παράδοξοι Ερωτες

ζωδιο-σκορπιος-zwdia-αστρολογια-ζωδια-2015

Αστρολογία 18 Απριλίου – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό ( στον Κριό)

Ο αυθορμητισμός, οι εκπλήξεις και οι ενστικτώδεις πράξεις χαρακτηρίζουν αυτή τη διέλευση.

Είστε πιο ανοιχτοί απ’ ότι συνήθως σε νέες εμπειρίες και το μυαλό σας είναι πιο ανοιχτό σε νέες οπτικές.

Η αίσθηση του χιούμορ και της διασκέδασης είναι καλά συντονισμένες και μπορεί να ξεπηδήσουν απρόσμενα. Είναι πιθανό να μπορέσετε να απελευθερωθείτε από παλιές συνήθειες και να βγείτε από το τέλμα που είχατε βρεθεί.

zodia-zvdia-22

Για την ακρίβεια, μπορεί να το βρείτε διασκεδαστικό να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι εντελώς έξω από το χαρακτήρα σας… σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που είναι συνετό να είστε προσεκτικοί για να μην γίνετε υπερβολικά απερίσκεπτοι στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Περάστε καλά παίζοντας με τα όριά σας, αλλά προσπαθήστε να μην τα ξεπεράσετε.

Απ’ την άλλη πλευρά, αυτός θα μπορούσε να είναι ο μόνος τρόπος για να βγείτε από μια περιοριστική κατάσταση που σας κρατά πίσω. Και αυτή η διέλευση μπορεί να σας δώσει το παρορμητικό θάρρος για να το κάνετε. Η δημιουργικότητά σας μπορεί να φτάσει με εκρήξεις και με απροσδόκητους τρόπους, έτσι προσπαθήστε να την εκμεταλλευτείτε όταν παρουσιάζεται, αλλιώς γράψτε τις ιδέες σας για να τις εξετάσετε αργότερα.

zwdia-taro-astra

Αστρολογία 19 Απριλίου – Ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο (έως τις 20 Μαΐου)

Ευτυχισμένη Ηλιακή επιστροφή σε όλους του Ταύρους! Είναι μια στιγμή που όλοι μας ερχόμαστε σε επαφή με το μέρος του εαυτού μας που θέλει τα πράγματα απτά, πρακτικά, πλούσια και απολαυστικά!

Ο Ταύρος συνδέεται επίσης με τα χρήματα, τα οικονομικά, τα υπάρχοντα και τους πόρους όλων των ειδών, έτσι αυτή είναι επίσης η ιδανική περίοδος για να προβείτε σε απολογισμό του τι έχετε στη ζωή σας –κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αφιερώστε λίγο χρόνο στην εξέταση των αξιών σας. Ποιοι άνθρωποι, πράγματα ή αρχές αξίζουν τον χρόνο, την προσπάθεια, την ενέργεια ή τα χρήματά σας;

zodia-098

Σας δίνεται επίσης η ευκαιρία να διερευνήσετε το κατά πόσο στηρίζετε την αίσθηση του εαυτού σας στα υπάρχοντά σας. Νιώθετε λες και δεν είστε ο εαυτός σας όταν δεν περιβάλλεστε από πλούτο; Ποιες μορφές αφθονίας και ευλογίας έχετε στη ζωή σας, και είστε συνειδητά ευγνώμονες γι’ αυτές ή τις θεωρείται δεδομένες;

Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια του Ταύρου για να προσεγγίσετε τους στόχους σας με μεθοδικό τρόπο, για να εκτιμήσετε τις ευλογίες στη ζωή σας και για να κατανοήσετε τη ζωή στο πιο ουσιαστικό, βασικό της επίπεδο. Αυτό μπορεί να ακούγεται τόσο συναρπαστικό όσο το να κοιτάτε το γρασίδι να μεγαλώνει, αλλά ο τρόπος του Ταύρου είναι να επιβραδύνει τόσο τα πράγματα, ώστε να μπορείτε να ζήσετε και να απολαύσετε τα απλά πράγματα στο εδώ και το τώρα. Καλή απόλαυση!

zwdia-zodia-astrologia-65

Αστρολογία 22 Απριλίου – Ο Πλούτωνας σταθεροποιείται ανάδρομος ( στον Αιγόκερω, έως τις 30 Σεπτεμβρίου)

Για μία εβδομάδα πριν και μετά την ημερομηνία αυτή η ενέργεια του Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα δυνατή και έντονη. Μπορεί να την βιώσετε με τη μορφή της έντασης, διαμαχών για την εξουσία, βαθιάς ψυχολογικής επίγνωσης ή δυνατής λίμπιντο.

Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να αντιμετωπίσετε πτυχές του εαυτού σας ή των άλλων που είναι ενοχλητικές ή δύσκολα γίνονται αποδεκτές. Μπορεί επίσης να υπάρχει κάποιο μέρος του εαυτού σας ή της ζωής σας που έχει εκπληρώσει το σκοπό του και τώρα πρέπει να αλλάξει, όπως το δέρμα του φιδιού.

zodia-zvdia-yy

Κατά τη διάρκεια των επόμενων 5 μηνών (ενώ ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος) θα δουλέψετε στην χαλάρωση και την άφεση αυτού του «δέρματος» και προς την αναγέννηση αυτού που θα βγει από αυτό.

Αυτή μπορεί επίσης να είναι η εποχή που θα αντιληφθείτε σε ποιες περιοχές της ζωής σας πρέπει να ενισχύσετε την προσωπική σας εξουσία ή, ενδεχομένως, πρέπει να μετριάσετε τον τρόπο που ασκείτε την εξουσία σας.

Διαβαστε στο  Ωροσκόπιο ο Χείρων στον Κριό τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot