Αστρολογια 19-25/03 Aνοιξιάτικος Πυρετός

ζωδια-φωτια-zwdia-ερωτοσκοπιο-zodia-συμβατοτητα

Αστρολογια 19-25/03

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη

Την Τρίτη 20 Μαρτίου, το σύμπαν υποδέχεται την εαρινή ισημερία αλλά και την έναρξη του νέου αστρολογικού έτους! Το ηλιακό ημερολόγιο αντικαθίσταται με καινούργιο, καθώς περνάμε πάλι στην Εποχή του Κριού.

Κάντε τις καινούργιες αρχές σας!

zodia-zvdia-22

Μην σπαταλήσετε ούτε ένα λεπτό ακόμη, εμμένοντας στις χειμερινές συνήθειες και αμαρτίες σας… Και αυτό δεν αφορά τις πίτσες με διπλό τυρί, για να θερμάνετε τον εσωτερικό σας κόσμο!

Από τώρα και μέχρι τις 19 Απριλίου, μπορείτε να αρχίσετε να υιοθετείτε αργά και σταθερά πιο υγιείς και ανορθωτικές δραστηριότητες. Αντικαταστήστε τις βελόνες πλεξίματος με τα εργαλεία κηπουρικής, τα ατέρμονα παιχνίδια στον υπολογιστή με αεροβική γυμναστική ή ανάλαφρες βόλτες στα σοκάκια της γειτονιάς.

Υπό αυτές τις μαγικές ηλιακές ακτίνες, όλοι θα νιώσετε την ανάγκη της ανανέωσης. Και πολύ σύντομα θα σας κατακλύσει η πύρινη παρόρμηση του Κριού, που θα σας ωθεί να εμπλακείτε στην επόμενη έντονη περιπέτεια. Αυτή η εξωστρεφής εποχή του κριαριού θα σας στρέψει να αρπάξετε τη ζωή από τα κέρατα, να τολμήσετε πέρα από τα όριά σας!Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σήμερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-098

Αστρολογια 19-25/03

Ο Κριός είναι ο πρώτος εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου, γι’ αυτό οι ανταγωνιστικές δονήσεις αναμένεται να είναι μανιώδεις για τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες. Θα θελήσετε να ζήσετε στα άκρα, γι’αυτό πορευτείτε προς τον χρυσό… Και αν καθ’ οδόν συναντήσετε κάποιους νάρκισσους που θα καυχιόνται για τους θριάμβους τους, μην εντυπωσιαστείτε: κάποιοι χειρίζονται με αυτό τον τρόπο την πρωτόγνωρη προσωπική τους ωρίμανση!

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε πριν ξεκινήσετε, είναι να έχετε χαράξει την πορεία και να έχετε γεμίσει όλες τις δεξαμενές σας καυσίμων και ενέργειας. Από την Πέμπτη 22 Μαρτίου μέχρι και τις 15 Απριλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα κινείται με ανάδρομη πορεία μέσα στον Κριό. Αυτό το δεδομένο, έχει τη δυναμική να αποκλίνει από την ορθή διαδρομή τους κάποιες από τις πύρινες ακτίνες του Ήλιου. Εκεί που είστε βέβαιοι ότι είστε καθόλα έτοιμοι να ξεκινήσετε, μπορεί να προκύψουν νέα δεδομένα που να καθυστερήσουν ανέλπιστα την εκκίνησή σας!Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σήμερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

taro-zodia-76

Αστρολογια 19-25/03

Όσο κι αν δελεαστείτε να παραβλέψετε τα προειδοποιητικά σήμερα, να ξέρετε ότι αυτό ενδέχεται να καθυστερήσει περαιτέρω την αποστολή σας – ακόμα και να την καταστρέψει ολοσχερώς. Με τον Ερμή να κινείται με την όπισθεν μέσα στο ετοιμοπόλεμο κριάρι, μέχρι και η πιο μικρή έγνοια μπορεί να πάρει διαστάσεις ταχύτατα.

Τα άστρα έχουν μία συμβουλή προς όλους για αυτή την περίοδο: αν έχετε αμφιβολίες για κάτι, προτιμήστε τις ενήλικες αποφάσεις αντί για τις ανώριμες εξάρσεις. Ενδείκνυται να θυσιάσετε λίγη από την περηφάνια σας, αν πρόκειται να ανακόψετε τα λεκτικά ολισθήματα αγαπημένων σας ατόμων που μπορεί να τους οδηγήσουν σε σημαντικά λάθη. Έτσι θα έχετε κερδίσει και εσείς τη μάχη μέχρι τις 15 Απριλίου!Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σήμερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες

προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

Αστρολογια 19-25/03

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου, το πλανητικό σκηνικό μπορεί να διοχετεύσει τα πρώτα του «αγκάθια» στην επικοινωνιακή αρένα. Η ζωηρή Αφροδίτη από τον Κριό, θα βρεθεί στο πλάι του κατακτητικού Πλούτωνα από τον Αιγόκερω . Μαζί θα σχηματίσουν ένα τετράγωνο έντασης. Η ορμή του ανοιξιάτικου πυρετού μπορεί να μειώσει τόσο τη δύναμη της θέλησης και της κρίσης σας. Σε σημείο που κάθε άκακο σχόλιο να εξαπολύσει ορδές ζήλιας ή και ανυπόστατων κατηγοριών… που ίσως και να μην είναι απόλυτα ανυπόστατες!

Ένα τέτοιο σκιώδες τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, μπορεί να θέσει τους πάντες υπό το μικροσκόπιο. Γι’ αυτό αν κάποιου τα λεγόμενα δεν σας πείθουν, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και ερευνήστε τα περισσότερο.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σήμερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zwdia

Αστρολογια 19-25/03

Αν ένα δεσμευμένο άτομο σας λέει ότι μένει με το ταίρι του για τα παιδιά αλλά κοιμάται σε άλλο κρεβάτι, ενδέχεται να γίνει αιτία να ραγίσει η καρδιά σας και να γκρεμιστούν τα εαρινά σας χαρωπά σχέδια. Αν ένας φίλος εξακολουθεί να ακυρώνει τα σχέδιά σας την τελευταία στιγμή .Μην μπείτε στον κόπο να τα οργανώσετε εκ νέου αλλά παρατηρήστε μόνο τις δικές του επόμενες κινήσεις.

Είναι πιθανό να ανακαλύψετε ότι υπήρχε κάποια κρυφή ατζέντα, είτε ότι κάποιος παραήταν καλός απέναντί σας και δεν ήθελε να σας πει ότι δεν θα μετάσχει στα εγχειρήματά σας. Δεν θα ήταν καλύτερα να τα γνωρίζετε αυτά εγκαίρως, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε σε πιο εύπορα λιβάδια;Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σήμερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098