Αστρολογία 20/03 Αλλαγη Σελίδας

ζωδια-ερμης-καρκινος-zwdia

Αστρολογία 20 Μαρτίου – Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη ( στους Ιχθύς)

Οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις, η διπλωματική επικοινωνία και η δεκτική κατανόηση χαρακτηρίζουν αυτή την όψη.

Είναι η ιδανική στιγμή για να διαπραγματευτείτε συμβάσεις ή συμφωνίες, επειδή η επικοινωνία ρέει συνήθως εύκολα.

Επικεντρωθείτε στην εύρεση μιας αμοιβαίας ισορροπίας ανάμεσα σε εσάς και το άλλο άτομο.

zodia-zvdia-22

Μπορείτε τώρα να επιτύχετε μια κερδοφόρα για όλους συμφωνία, τόσο πολύ μάλιστα, που μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πείτε μόνο αυτά που πιστεύετε ότι θέλει να ακούσει ο άλλος (πράγμα που μπορεί να μην είναι τόσο σοφό). Αυτή η εποχή μπορεί επίσης να είναι ιδανική για να εκτιμήσετε και να εκφράσετε την ομορφιά, την απόλαυση και τον αισθησιασμό.

Αν το άτομο που θέλετε να πλησιάσετε (ρομαντικά, φιλικά, επαγγελματικά, ή ακόμα κι έναν εχθρό!) μιλάει απαλά και ακούει δεκτικά, αυτό είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει αυτή την πόρτα. Μπορεί επίσης να πάρετε νέες δημιουργικές ιδέες από τις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους ή από την παρατήρηση των ανθρώπων.

taro-zodia-76

Αστρολογία 20 Μαρτίου – Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη ( στους Ιχθύς)

Αυτή είναι η δεύτερη διέλευση αυτής της όψης ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη. Στην πρώτη διέλευση (04 Μαρτίου) ο Ερμής ήταν σε πλήρη ισχύ, αλλά έπειτα ξεκίνησε να επιβραδύνει για τον ανάδρομο κύκλο του (22 Μαρτίου με 15 Απριλίου). Μέχρι τώρα, αν και ο Ερμής είναι ακόμα ορθόδρομος, κινείται με πολύ μικρότερη ταχύτητα απ’ αυτή που είχε στις 4 Μαρτίου, γεγονός που επιτρέπει στην Αφροδίτη να τον προσπεράσει.

Αυτή τη φορά, η ενέργεια της Αφροδίτης έχει το πάνω χέρι, έτσι οι σκέψεις σας, η αντίληψή σας και τα λόγια σας μπορεί να είναι λιγότερο αντικειμενικά. Μπορεί να είστε περισσότερο συντονισμένοι στην κοινωνική σύνδεση, να ψάχνετε για αλληλεπίδραση και συνεργασία. Ο Ερμής δεν θα φτάσει την Αφροδίτη ξανά μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Αυτή η διέλευση είναι μέρος της συνόδου ανάμεσα στον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Χείρωνα.

zodia-098

Αστρολογία 20  Μαρτίου – Ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό (έως τις 19 Απριλίου)

Ευτυχισμένη Ηλιακή επιστροφή για όλους του Κριούς! Τώρα έρχεται η εαρινή ισημερία –η στιγμή που η ημέρα και η νύχτα έχουν ίση διάρκεια. Στο βόρειο ημισφαίριο, αυτό σηματοδοτεί την αρχή της Άνοιξης, καθώς το φως αυξάνεται.

Στο νότιο ημισφαίριο, αυτό σηματοδοτεί την Έναρξη του Φθινοπώρου, καθώς το φως μειώνεται. Ενώ ο Ήλιος είναι στον Κριό, είναι καιρός που όλοι μας, όχι μόνο οι Κριοί, έχουμε την ευκαιρία να βιώσουμε την φύση του Κριού που έχουμε μέσα μας. Το αρχέτυπο αυτής της φύσης είναι σαν την αγνή δύναμη ζωής που υπάρχει μέσα σε έναν μόνο σπόρο. Ο σπόρος είναι το κατάλοιπο του προηγούμενου κύκλου της εξέλιξης –τόσο της συγκομιδής του όσο και των εκκρεμοτήτων του.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

 

Αστρολογία 20 Μαρτίου

Η ενέργεια του Κριού έχει να κάνει με τη χρήση αυτής της καθαρής δύναμης για ζωή, μέσα από την προσωπική μας έκφραση αυτής της ενέργειας. Εκδηλώνεται με δυναμικότητα, τόλμη, ανάληψη ρίσκων, αμεσότητα, πρωτοβουλία, ερωτική ορμή και πρωτοπόρο πνεύμα. Μπορεί επίσης να αναδυθεί ως επιθετικότητα, πιεστικότητα, βία, θυμό, απερισκεψία και απορρόφηση στον εαυτό μας.

Η ίδια δυναμική ενέργεια που μπορεί να τροφοδοτήσει την καταστροφή και τον εγωισμό, αν εφαρμοστεί διαφορετικά, είναι απαραίτητη για την επικύρωσή μας, την αυτοπεποίθηση και την ορμή μας να κάνουμε πράγματα. Όσο ο Ήλιος είναι στον Κριό, έχουμε όλοι την ευκαιρία να εξερευνήσουμε πώς χρησιμοποιούμε αυτή την ενέργεια στη ζωή μας και αν θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό.

zwdia-fotia

Αστρολογία 20 Μαρτίου

Μερικές προτάσεις για το πώς να εξερευνήσετε τη φύση του Κριού μέσα σας: Υπάρχει κάτι καινούργιο που θέλετε να ξεκινήσετε στη ζωή σας; Ποιες δραστηριότητες, που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν, θέλετε να ξεκινήσετε; Τι θα σας δώσει το θάρρος και την αυτοπεποίθηση για να τις βάλετε στη ζωή σας;

Αν δεν είναι δυνατόν να το κάνετε αυτό ή αν αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις, πώς χειρίζεστε την απογοήτευσή σας; Ο θυμός και η απογοήτευση σας δίνουν κίνητρα για δράση ή τα συναισθήματα αυτά τείνουν να σας κατακλύζουν; Πώς εκφράζετε τον θυμό σας και ο τρόπος που το κάνετε λύνει το πρόβλημα ή δημιουργεί περισσότερα προβλήματα; Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να εξερευνήσετε αυτούς και σχετικούς τομείς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098