Αστρολογία 20-22/07 Ενα Καρμικό Δώρο

σχεσεις-χωρισμος

Αστρολογία 20 Ιουλίου – Ο ανάδρομος Άρης σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης (05:56 στον Υδροχόο)

Το φάσμα επιρροής αυτής της διέλευσης είναι περίπου 2 εβδομάδες πριν και μετά την ημερομηνία αυτή, παρόλο που τώρα βρίσκεται στην κορύφωσή του.

Ο Νότιος Δεσμός είναι εκεί που αφήνουμε, που εκφράζουμε ή απελευθερώνουμε κάτι ή που απομακρυνόμαστε από αυτό.

Αν και ο Νότιος Δεσμός μπορεί να συνεπάγεται μια απώλεια, μπορεί επίσης να δείχνει κάτι που ήταν προηγουμένως ενεργό στο προσκήνιο της ζωής σας και τώρα κινείται πίσω στο φόντο και συμπεριλαμβάνετε στα πολλά μεταξύ άλλων, αντί να λαμβάνει συγκεκριμένη εστίαση.

zodia-zvdia-22

Αστρολογία 20-22/07

Συχνά αυτό που απελευθερώνεται είναι κάτι που λάβαμε, αγκαλιάσαμε ή αρχίσαμε όταν ο Άρης πέρασε από τον Βόρειο Σεληνιακό Δεσμό. Ο Βόρειος Δεσμός είναι γνωστός και ως το κεφάλι του Δράκου, το οποίο τρώει ή καταναλώνει. Ο Νότιος Δεσμός είναι γνωστός ως η Ουρά του Δράκου, η οποία… καταλαβαίνετε τη συνέχεια.

Εφόσον η όψη εμπλέκει τον Άρη, αυτό που αγκαλιάσαμε ή απελευθερώσαμε πιθανότατα έχει να κάνει με τον θυμό, την επιθετικότητα, την αυτοπεποίθηση και τη σθεναρότητα. Θα μπορούσε επίσης να έχει να κάνει με το σεξ ή τη σωματική ενέργεια ή κάτι που τέθηκε σε κίνηση. Ανάλογα με τον γενέθλιο χάρτη σας, αυτό θα μπορούσε επίσης να περιλαμβάνει τους Οίκους που κυβερνά ο Άρης, όπως επίσης και το μέρος που λαμβάνει χώρα αυτή η διέλευση.

zwdia - love

Αστρολογία 20-22/07

Αυτή είναι η δεύτερη διέλευση από τις τρεις αυτής της όψης: 08 Ιουλίου, 20 Ιουλίου και 26 Σεπτεμβρίου. Εφόσον ο Άρης είναι ανάδρομος αυτή την περίοδο, θα διαπιστώσετε ότι είναι ιδιαίτερα εύκολο να επιστρέψετε σε παλιούς τρόπους έκφρασης της οργής, της απογοήτευσης και της επιθετικότητας.

Με λίγη προσοχή θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από παλιές αντιδράσεις που οφείλονται στη συνήθεια και πλέον δεν σας εξυπηρετούν. Εναλλακτικά, μπορεί να είναι καιρός να μετακινήσετε την προσοχή σας από ορισμένες καταστάσεις, έτσι ώστε να απελευθερώσετε περισσότερη ενέργεια για να την μεταφέρετε σε άλλα θέματα.

zodia-zvdia-75

Αστρολογία 22 Ιουλίου – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία (13:32 στους Παρθένο / Σκορπιό)

Υπάρχει αφθονία δημιουργικής έμπνευσης, υλικής απόλαυσης και χαράς στην ατμόσφαιρα! Η τύχη σας και οι ευκαιρίες να προσελκύσετε τα χρήματα, την αγάπη, τους πόρους και την εκτίμηση είναι υψηλές τώρα.

Μπορεί να είναι σχετικά εύκολο να προσελκύσετε τους ανθρώπους, τα αγαθά και τις ευκαιρίες που θέλετε ή χρειάζεστε, αλλά θα πρέπει και πάλι να προσπαθήσετε για να τα αποκτήστε.

taro-oroskopio-54

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να γοητεύσετε, να φλερτάρετε ή μπλοφάρετε για να βγείτε από μια κατάσταση περισσότερο από το συνηθισμένο. Μπορεί επίσης να υπάρχει μια τάση για ανοχή.

Αυτά δεν είναι απαραιτήτως κακά, αλλά είναι πιθανώς σοφό να μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε αυτή την ενέργεια για να ενισχύσετε την κρίση σας και όχι για να την παρακάμψετε.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66