Αστρολογία, 21/05 Ήλιος στους Διδύμους. Επιτέλους αληθινή αγάπη και πολύ χρήμα!

επανασυνδεση-αντρασ-διδυμος-ζωδια-ταρω

Αστρολογία, 21/05 Ήλιος στους Διδύμους. Επιτέλους αληθινή αγάπη και πολύ χρήμα!

Αστρολογία Ο Ήλιος στις 21/05 περνάει στο πιο αγαπημένο ζώδιο του κύκλου.

Οι επόμενες 4 εβδομάδες, θα ανοίξουν τις πόρτες στα οικονομικά δεδομένα αλλά και στις ερωτικές σχέσεις, για να ολοκληρωθούν.

Πιο αναλυτικά:

zodia-zvdia-22

 

Κριός: Δεν θα ξέρετε από τον νέο ζωδιακό μήνα, τι να πρωτοκάνετε. Έρωτες, χρήμα αλλά και ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας έρχονται, όπου και θα πρέπει να αδράξετε.
Τυχερές ημερομηνίες: 01 και 17 Ιουνίου

Ταύρος: Μην μένετε πίσω από όλα αυτά που θέλετε και πρέπει να κάνετε, μόνο και μόνο για να ακολουθήσετε έναν έρωτα, που μέχρι στιγμής σας, έχει δείξει ότι δεν μπορείτε να τον εμπιστευτείτε.
Τυχερές ημερομηνίες: 25 Μαΐου και 14 Ιουνίου

Δίδυμοι: Εσείς καθίστε στον θρόνο σας, και αφήστε όλους τους άλλους, να σας αποδώσουν όλα αυτά που σας αξίζουν. Ακόμη και αυτός ο δύσκολος εραστής που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, θα υποκύψει!
Τυχερές ημερομηνίες: 30 Μαΐου και 11 Ιουνίου

chartomantia-087

Καρκίνος: Οι δυσκολίες για το ζώδιο σας, τελειώνουν το τρίτο 10ήμερο του μήνα. Φροντίστε από τώρα να γίνετε κατανοητοί σε όλα αυτά που ζητάτε από συνεργασίες, φιλίες αλλά και μεγάλες αγάπες.
Τυχερές ημερομηνίες: 02 και 10 Ιουνίου

Λέων: Παιχνιδιάρικη η διάθεση κάποιου φίλου – γνωστού σας, που μάλλον προσπαθεί με έμμεσο τρόπο, να σας δώσει να καταλάβετε ότι σας βλέπει και με ερωτικά μάτια. Αφήστε τις αποκαλύψεις να εξελιχθούν.
Τυχερές ημερομηνίες: 03 και 20 Ιουνίου

Παρθένος: Με τον αστρολογικό ουρανό να μοιράζει ευκαιρίες, εσείς θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και οι επιτυχίες θα είναι μόνο δεδομένες. Χρήματα που περιμένετε, πλησιάζουν και σας δίνουν ευκολίες σε κάθε τομέα της ζωής σας.
Τυχερές ημερομηνίες: 29 Μαΐου και 07 Ιουνίου

zwdia-fotia

Αστρολογία, 21/05 Ήλιος στους Διδύμους

Ζυγός: Σίγουρα η εποχή του συγγενή Διδύμου, σας δίνει μια εύνοια παραπάνω σε όλα αυτά τα δύσκολα, που σκέφτεστε να κάνετε το επόμενο διάστημα. Εξωραϊσμός θα έρθει και μέσα στα τσακωμένα ζευγάρια.
Τυχερές ημερομηνίες: 03 και 17 Ιουνίου

Σκορπιός: Το περιβάλλον και οι καταστάσεις, από τις αρχές του Ιουνίου θα αρχίσουν, να γίνονται πιο ομαλά για τις δικές σας απαιτήσεις. Σίγουρα και η προσωπική σας ζωή, θα φύγει από τις φουρτούνες του παρελθόντος.
Τυχερές ημερομηνίες: 08 και 11 Ιουνίου

Τοξότης: Μην δώσετε πια χρόνο σε καταστάσεις, που έχουν λήξει. Το παρελθόν έχει κλείσει στην καρδιά σας, σαν κύκλος, και τώρα πρέπει να απολαύσετε την περίοδο αυτή που σας φέρνει χρήμα και νέα αγάπη.
Τυχερές ημερομηνίες: 29 Μαΐου και 08 Ιουνίου

zodia-88

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Θα έχετε πρόσβαση πια σε περισσότερα ζητήματα, που το προηγούμενο διάστημα, σας έκλειναν τους δρόμους. Αυτό είναι και κάτι που θα γεμίσει την τσέπη σας με χρήματα, και σίγουρα αυτός που αγαπάτε θα επιστρέψει διαφορετικός.
Τυχερές ημερομηνίες: 31 Μαΐου και 01 Ιουνίου

Υδροχόος: Το ενδιαφέρον σας ολικά θα μεταφερθεί σε οικογένεια και εργασία. Οι μέρες μέχρι και τα μέσα του νέου μήνα, θα ας δώσουν και τα υλικά μέσα, για να κλείστε εκκρεμότητες που μέχρι τώρα σας πίεζαν.
Τυχερές ημερομηνίες: 06 και 14 Ιουνίου

Ιχθείς: Το ζητούμενο σας για αυτήν την εποχή, είναι να βρείτε και πάλι την ισορροπία σας με τον σύντροφο- σύζυγο σας, και να ξεχάσετε όλα αυτά που περάσετε παλιά. Ο νέος μήνας θα σας φέρει και πολύ χρήμα.
Τυχερές ημερομηνίες: 17 και 19 Ιουνίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66