Αστρολογία 22-23/05 Δυο Ημερες σαν μαγικό ποτάμι

αστρολογια-Ιουλιος-2014-astrologia-zwdia-zodia

Αστρολογία 22 Μαΐου – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Χείρωνα ( στους Καρκίνο / Ιχθύες)

Αυτή είναι μια στιγμή που έχετε την ευκαιρία να επιδιορθώσετε και να θεραπεύσετε τους χρόνιους αγώνες στη ζωή σας.

Μπορεί να βρείτε νέα έμπνευση, κίνητρα ή την αυτοπεποίθηση που μπορεί να σας βοηθήσει να αναζωογονήσετε τον μειωμένο ενθουσιασμό ή να συμβιβάσει επίμονα προβλήματα, αν και θα πρέπει και πάλι να εφαρμόσετε κάποια προσπάθεια για να το καταφέρετε αυτό.

Μπορεί να βρείτε την ευκαιρία να αποδείξετε την ικανότητά σας να βαδίσετε στο δικό σας μονοπάτι με έναν νέο τρόπο.

zodia-zvdia-22

Ή μπορεί να ρίξετε μια ματιά στο εσωτερικό των κρυφών σας ανησυχιών και της αποθάρρυνσης, δίνοντάς σας μια νέα εικόνα για το πώς μπορεί ασυνείδητα να σαμποτάρετε τις συνειδητές προσπάθειες σας. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τον φόβο σας για αποτυχία ή την χαμηλή σας αυτοεκτίμηση για να μπορέσετε να ξεπεράσετε αυτά τα συναισθήματα και να αξιοποιήσετε τα οφέλη αυτής της διέλευσης – όχι επειδή αποτυγχάνετε, αλλά επειδή αυτές οι ανησυχίες μπορεί να προκύψουν μπροστά στην αντιμετώπιση ενός νέου δυναμικού που έχετε τώρα στη διάθεσή σας.

Με την αξιοποίηση αυτού του δυναμικού για τη δημιουργική επίλυση των προβλημάτων, μπορείτε να φέρετε κάποια επούλωση σε οποιαδήποτε κι είναι η κατάστασή σας.

taro-zodia-76

Αστρολογία 22 Μαΐου – Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (στους Ταύρο / Ιχθύες)

Το μυαλό σας με λίγη μόνο προσπάθεια και συγκέντρωση θα είναι πολύ ανοιχτό στη φαντασία, τα όνειρα και τη συμπόνια στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος, όταν οι ιδέες ρέουν σαν μαγικό ποτάμι.

Μπορεί επίσης να είναι εύκολο να παραδοθείτε στη λαχτάρα και τις φαντασιώσεις σας για τις κρυφές σας επιθυμίες, αν και είναι δυνατόν να το διοχετεύσετε αυτό στην δημιουργική έκφραση. (Π.χ., γράφοντας ποίηση, χορεύοντας, τραγουδώντας στο ντους, με οποιονδήποτε τρόπο!)

Το πιθανό μειονέκτημα είναι ότι μπορεί αν θέλετε τόσο πολύ να φτάσετε σε μια κατάσταση έμπνευσης, σε ένα μαγικό αποτέλεσμα και στην αβίαστη επικοινωνία, που να είστε πρόθυμοι να εξαπατηθείτε αντί να μην καταφέρετε αυτό που ελπίζετε.

zwdia

Το να ακούσετε με συμπάθεια τα προβλήματα των άλλων μπορεί να είναι εύκολο τώρα και είναι πιο πιθανό να πάρετε μια συμπονετική απάντηση από τους άλλους στα δικά σας προβλήματα.

Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να χαραχθούν σαφή και αμετακίνητα όρια απέναντι στους άλλους, από τη στιγμή που είστε πιο επιρρεπείς στη συναισθηματική βαρύτητα των άλλων. Είναι τελικά μια στιγμή για αισιοδοξία, ελπίδα, δημιουργικότητα και διαίσθηση, αν και είναι σοφό να κρατήσετε τουλάχιστον το ένα πόδι σας στο έδαφος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Αστρολογία 23 Μαΐου – Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία ( στους Ταύρο / Σκορπιό)

Οι σκέψεις και τα λόγια σας μπορεί να ενισχυθούν στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης, το οποίο θα μπορούσε να φέρει μια αίσθηση περιπέτειας, ένα κύμα ιδεών, και / ή ανισορροπία που οφείλεται στην υπερβολή. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να σταματήσετε να μιλάτε (ή να γράφετε), καθώς το κεφάλι σας θα είναι γεμάτο με τόσες πολλές δυνατότητες.

Ωστόσο, η κρίση σας σε σχέση με την εγκυρότητα των ιδεών σας μπορεί να είναι λίγο εκτός, ή μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη να υπερεκτιμήσετε την άποψή σας ώστε να μην παρερμηνευτεί. Κατηγορίες και κριτική μπορεί να παρεισφρήσουν στην γνώμη σας για τους άλλους ή να συμβεί το αντίθετο.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Αυτό μπορεί να πηγάζει από την ανάγκη να βρείτε ένα μεγαλύτερο νόημα ή την αλήθεια στα γεγονότα και να δυσκολεύεστε να γεφυρώσετε το χάσμα μεταξύ των ωμών πληροφοριών και της ευρύτερης εικόνας.

Το κόλπο είναι να κρατήσετε μια ισορροπία μεταξύ της απλότητας και της περίτεχνης πολυπλοκότητας. Η πρόκληση είναι να βρείτε τρόπους να εκφραστείτε, να σκεφτείτε και να κατανοήσετε το τεράστιο εύρος των δυνατοτήτων και το νόημα μέσα στις αντιλήψεις της καθημερινής ζωής.

Δεν πρόκειται να επιβιώσουν όλα από την μετάφραση, αλλά μπορεί να παραχθεί τεράστια πνευματική δημιουργικότητα στην προσπάθεια.

zodia-zvdia-yy

Αστρολογία 23 Μαΐου – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη (στους Διδύμους / Υδροχόο)

Η ενέργειά σας, ο σκοπός, η ζωτικότητα και η υγεία σας θα είναι πιθανώς ισχυρά και καθαρά κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Η αίσθηση του σκοπού υποστηρίζεται από την ικανότητά σας να διεκδικείτε για τον εαυτό σας και παίρνετε θέση για ότι θέλετε και πιστεύετε.

Σε γενικές γραμμές, αυτή η διέλευση φέρνει την ιδανική στιγμή για να αναλάβετε δράση, ειδικά αν έχετε προετοιμάσει το έδαφος και έχετε βάλει τα πάντα σε μια σειρά. Εάν περιμένατε μια εκτόξευση της αυτοπεποίθησης σας ή κίνητρα, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στα σχέδια ή τους στόχους σας. Προσπαθήστε να είστε αυθόρμητοι και όχι παρορμητικοί, ενώ έχετε αυτοπεποίθηση αλλά δεν γίνεστε αλαζόνες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot