Αστρολογία 22-25/07 Καρμικές Ευκαιριες στην Αγαπη

σχεσεις-zwdia-ωροσκοπιο-αστρολογια-zodia

Αστρολογία 22 Ιουλίου – Ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα (έως τις 23 Αυγούστου)

Ευτυχής Ηλιακή Επιστροφή σε όλους τους Λέοντες!

Σήμερα ο Ήλιος μπαίνει στο δικό του ζώδιο, έτσι η ακτινοβόλος ενέργειά του είναι επιπλέον φωτεινή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ο Λέοντας εστιάζει στην ταυτότητα, την ατομικότητα, την αυτοεκτίμηση, τη δημιουργικότητα, την αυτοέκφραση και τη διασκέδαση.

zodia-zvdia-22

Μπορείτε να επωφεληθείτε με ανανέωση, αναζωογόνηση και αναζωπύρωση του φλογερού πνεύματός σας. Γιορτάστε την ύπαρξή σας! Κάντε κάτι που σας υπενθυμίσει το ποιος είστε.

Γεμίστε τις μπαταρίες σας και κάντε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να επιστρέψετε στο κέντρο της τροχιάς των περιστάσεων στη ζωή σας –μην περιστρέφεστε στα άκρα, όπου μπορεί να αισθάνεστε στο έλεος των πάντων γύρω σας.

Τι κάνετε (ή τι θέλετε να κάνετε) στη ζωή σας που εκφράζει αυτά που σας παθιάζουν και σας κινούν; Ποιο είναι το επίκεντρο της αίσθησης του σκοπού στη ζωή σας και ποιο είναι το επόμενο βήμα ώστε να κινηθείτε προς την κατεύθυνση αυτή;

zwdia - love

Εάν αισθάνεστε σαν να είστε κολλημένοι ή σαν να έχετε χάσει την αίσθηση του σκοπού, κάντε κάτι που σας ανεβάζει. Αν θα μπορούσατε να κάνετε οτιδήποτε στη ζωή σας, ποιο θα ήταν αυτό; Και τι μπορείτε να κάνετε ( έστω και κάτι μικρό) για να κάνετε ένα βήμα προς την κατεύθυνση αυτού του στόχου;

Ανανεώστε την αίσθηση του εαυτού σας και κάντε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να είστε αυτός που είστε. Κάντε παρέα με παιδιά και παρακολουθήστε τον τρόπο που παίζουν και είναι αυθορμήτως ελεύθερα. Βρείτε τρόπους για να συνδεθείτε με το χαρούμενο παιδί μέσα σας. Γιορτάστε την ύπαρξή σας!

zodia-543

Αστρολογία 24 Ιουλίου – Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (16:09 στους Παρθένο / Ιχθύες)

Ο ρομαντισμός, ο ιδεαλισμός, η φαντασία και οι φαντασιώσεις ανθίζουν σε μια φωτεινή αύρα αυτή τη στιγμή, γεγονός που πιθανών να επηρεάσει τις σχέσεις σας, τις αλληλεπιδράσεις σας, τα οικονομικά σας και τις αξίες σας –προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο!

Η συμπόνια, η φροντίδα και η ανιδιοτελής προσφορά μπορεί να είναι τα κατάλληλα ιδανικά για να στοχεύσετε, εφόσον είστε σε θέση να θυμάστε ότι τα ιδανικά τείνουν να χάνουν λίγη από τη λάμψη τους, όταν μετατρέπονται σε σκληρή πραγματικότητα.

Εάν το ξεχάσετε αυτό, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι απογοητευτικό ή να σας προσγειώσει σκληρά στην πραγματικότητα. Η απογοήτευση που μπορεί να νιώσετε μπορεί επίσης να υπονοεί ότι υπάρχουν κρυφές ελπίδες ή υψηλές προσδοκίες που δεν μπορεί κανείς στην πραγματικότητα να ικανοποιήσει.

zwdia-zodia-astrologia-65

Στοχεύστε στο να εξισορροπήσετε την αθωότητα και την λαχτάρα σας, με την κρίση του μεγαλύτερου, σοφότερου, ωριμότερου εαυτού σας και κάντε έναν έλεγχο πραγματικότητας με έναν έμπιστο φίλο ή σύμβουλο σε περίπτωση αμφιβολίας. Εφόσον σας έχω προειδοποιήσει για όλα αυτά, θα προσθέσω ότι μπορεί επίσης να είναι μια πολύ δημιουργική και γεμάτη έμπνευση περίοδος –απλά να θυμάστε να κρατάτε το ένα πόδι σας στο έδαφος.

Αστρολογία 25 Ιουλίου – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Χείρωνα (02:14 στους Λέοντα / Κριό)

Αυτή είναι μια εποχή που μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι πρόσφατες προσπάθειές σας να επιδιορθώσετε και να θεραπεύσετε τους χρόνιους αγώνες σας στη ζωή αρχίζουν να αποδίδουν.

Είναι πιθανό να έχετε την αυτοπεποίθηση τώρα να δοκιμάσετε νέες λύσεις ή τουλάχιστον να προσεγγίσετε τα προβλήματα σας από μια διαφορετική οπτική γωνία που ρίχνει νέο φως στην κατάσταση σας.

zodia-astra-tarot

Μέρος αυτής της προόδου μπορεί να προέρχεται από την τόλμη σας να περπατήσετε το δικό σας μονοπάτι ή από την εύρεση θάρρους για να αντιμετωπίσετε την κρυφή σκιά της ανησυχίας σας και της αδυναμίας σας (το κρυφό πλεονέκτημα που αυτές οι ανησυχίες σας δίνουν).

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί αγώνες και πληγές στη ζωή σας που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από αυτό το είδος θεραπείας, αν και μπορεί να είναι δελεαστικό να αφήσετε αυτή την όψη να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείτε. Επιδιώξτε να βρείτε ένα σημείο ισορροπίας μεταξύ του απλώς να βυθίσετε τα δάχτυλα σας στα ταραγμένα νερά και αυτού που πιστεύετε πως είναι αρκετό, σε σχέση με το να βουτήξετε ολόκληροι στα βαθιά και να μείνετε εκεί.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra