αστρολογια 22/9: ο ηλιος στο ζωδιο του ζυγου

zwdia-αστρολογια-zodia-ζωδια-astrologia

Κοινοποίηση:

αστρολογια 22/9: ο ηλιος στο ζωδιο του ζυγου

αστρολογια: χειροκροτήστε δυνατά για την άφιξη της εποχής του ζυγου: την στιγμή να γιορτάσουμε τα ραντεβού, το ζευγάρωμα και τις σχέσεις. Όταν ο ήλιος περάσει σε αυτό το καλλιτεχνικό, διπλωματικό και έτοιμο για φλερτ ζωδιο στις 22 Σεπτεμβρίου, είναι υπέροχο να έχετε εμμονές με το ρομάντζο. Τουλάχιστον μέχρι να περάσει ο ηλιος στο ζωδιο του σκορπιου, στις 22 Οκτωβρίου, όπου θα μπορείτε πλέον να επικεντρωθείτε στο σεξ.

Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, οι σχέσεις θα εμβαθύνουν, αν η πρόθεσή σας είναι να οδηγήσετε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Αρραβώνες, γάμοι και επιδείξεις αγάπης είναι συχνό φαινόμενο στο τέλος του Σεπτεμβρίου και τις πρώτες τρεις εβδομάδες του Οκτωβρίου –και δεν είναι επειδή ο καιρός είναι καλός. Είμαστε όλοι ερωτευμένοι με τον ερωτα, και θέλουμε να σταθεροποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας.

Από την άλλη μεριά, αν αυτό που επιθυμείτε είναι μία ανέμελη επαφή (ή παραπάνω από μία), η ενέργεια του ζυγου θα σας βοηθήσει και σε αυτό. Είναι ένα ιδιαίτερα κοινωνικό ζωδιο. Ένα ζωδιο που συνδυάζει το πνεύμα με το φλερτ, κάνοντας τις συζητήσεις έντονες και παθιασμένες.

zodia-zvdia-22

ζωδια-ζωδιο-zwdia-zwdio-ταρο

Αν χωρίσατε πρόσφατα και προσπαθείτε να γιατρέψετε τις πληγές σας, ίσως ξυπνήσετε μία μέρα κατά τη διάρκεια της εποχής του ζυγου και συνειδητοποιήσετε πως είστε έτοιμοι να βαδίσετε ξανά στον δρόμο των ραντεβού.

Είναι υπέροχη περίοδος να ανανεώσετε την ιστοσελίδα σας στο ίντερνετ ή να αφήσετε τους φίλους να σας στήσουν ένα ραντεβού στα τυφλά. Αν δεν είστε έτοιμοι, τουλάχιστον συναντήστε φίλους μετά την δουλειά –κανείς δεν είπε πως πρέπει να βρείτε κάποιον οπωσδήποτε. Ο ζυγος θα υποστηρίξει την αργή προσέγγιση καθώς και τις ανέμελες γνωριμίες.

zwdia-tarw-133