Αστρολογία 25-26/07 Ενα ταρακούνημα τώρα

αστρολογια-Ιουλιος-2014-astrologia-zwdia-zodia

Αστρολογία 25 Ιουλίου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό (02:29 στους Λέων / Ταύρο)

Ο κόσμος σας μπορεί να βιώσει ένα ταρακούνημα τώρα, καθώς το Σύμπαν αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να κάνει τα πράγματα ενδιαφέροντα. Αυτή είναι μια αφύπνιση που έχει σχεδιαστεί για να σας ξεσηκώσει από τους τρόπους που έχουν γίνει ρουτίνα, έχουν κολλήσει ή έχουν καθυστερήσει.

Το «ριζοσπαστικό κάθαρμα» μέσα σας μπορεί να τρώγεται για να βγει και να προκαλέσει προβλήματα, τα οποία από τη μία πλευρά μπορεί να είναι αναγκαία.

Αλλά από την άλλη να προκαλέσουν πολλή αναστάτωση και ενδεχομένως ακόμη και καταστροφή. Να είστε σε επιφυλακή για νέες ιδέες και ευκαιρίες συγκαλυμμένες ως ατυχήματα ή κρίσεις.

zodia-zvdia-22

Η συνηθισμένη σας έννοια του εαυτού και του σκοπού μπορεί να γίνει κάπως άστατη τώρα. Αλλά πιθανότατα δημιουργείται χώρος για νέα ανάπτυξη και για περισσότερες δυνατότητες. Αν προσπαθείτε να κόψετε παλιές συνήθειες ή να απαλλαγείτε από παλιούς περιορισμούς, αυτή μπορεί να είναι η ώρα – αλλά μπορεί αυτό να δημιουργήσει ένα χάος που θα πρέπει να καθαρίσετε αργότερα.

Αντισταθείτε στον πειρασμό να επαναστατήσετε μόνο και μόνο για να κάνετε κάτι διαφορετικό και έχετε αντ’ αυτού ως στόχο να απελευθερωθείτε από παλιές μορφές αυτοέκφρασης και ιδανικών που δεν λειτουργούν πια για σας. Περιμένετε το απροσδόκητο και έπειτα σερφάρετε στα κρουστικά κύματα.

Διαβαστε  στο Ανάδρομος Ερμής – Ωροσκόπια Εκτακτου Ανάγκης  αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αστρολογία 26 Ιουλίου – Ο Ερμής σταθεροποιείται ανάδρομος (23:27 στον Λέοντα, έως τις 19 Αυγούστου)

Ναι, έφτασε και πάλι αυτή η στιγμή! Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος για τις επόμενες 3+ εβδομάδες. Για έως και μια εβδομάδα πριν και μετά τη σημερινή ημέρα, ο Ερμής θα κινείται πολύ αργά ή θα σταματήσει (εξ ου και «σταθερός»).

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να αντιμετωπίσετε ένταση, απογοήτευση, σύγχυση, παρεξηγήσεις ή να νιώθετε σαν να μειώνεται η πρόοδός σας.

Ο κύκλος του ανάδρομου Ερμή είναι συνήθως ιδανικότερη εποχή για να επανεξετάσουμε, να διασκευάσουμε, να συλλογιστούμε και να ολοκληρώσουμε παλιές εκκρεμότητες, αντί να ξεκινήσουμε νέα εγχειρήματα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Είναι χαρακτηριστικό του κύκλου νέες ιδέες και πληροφορίες που δεν είχαμε προβλέψει να προκύπτουν αργότερα, οι οποίες μπορεί να αλλάξουν όλη την εικόνα.

Εξαιτίας αυτού, συνήθως συνίσταται να αποφεύγουμε τη λήψη τελικών ή μόνιμων αποφάσεων (π.χ. υπογράφοντας συμβάσεις ή βάζοντας νέα έργα σε κίνηση) κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας και μέχρι και 2 εβδομάδες μετά από αυτή.

Ωστόσο, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε κάποια έρευνα για την προετοιμασία σημαντικών αποφάσεων, οι οποίες είναι συνήθως καλύτερο να αναβληθούν μέχρι και μετά την ανάδρομη πορεία του Ερμή.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εν τω μεταξύ, ενώ ο Ερμής είναι ανάδρομος, περιμένετε το αναπάντεχο και αφήστε πολύ επιπλέον χρόνο στον σχεδιασμό του προγράμματός σας (για να ελαχιστοποιηθούν οι διαταραχές από τις καθυστερήσεις και τις επιπλοκές).

Μείνετε ευέλικτοι και μάθετε να τα πηγαίνετε καλά με τις παραξενιές. Είναι σύνηθες να χρειάζεται να αναβάλετε ραντεβού ή να επαναλάβετε πράγματα, διότι οι οδηγίες ή οι πληροφορίες μπερδεύτηκαν την πρώτη φορά.

Κάντε κάποια πράγματα που χρησιμοποιούν τη διαίσθησή σας, τη δημιουργικότητα, τη μη ορθολογική σκέψη σας για κάποιο διάστημα, μέχρι ο Ερμής να γυρίσει και πάλι στην ορθή του πορεία.

zodia-zvdia-yy

Αστρολογία 25-26/07

Αν πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κάτι σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, που δεν μπορεί να αναβληθεί, μην εκπλαγείτε αν χρειαστεί μετά να το ξανακάνετε. Μπορεί να βοηθήσει το να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κάνετε τριπλό έλεγχο σε αυτό που κάνετε.

Αλλά κάποιες από τις ατυχίες δεν μπορούν πάντα να προβλεφθούν ή να προληφθούν, οπότε μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας (ούτε με τους άλλους).

Να θυμάστε: Ο Ερμής αγαπά τις φάρσες. Αυτός είναι ο χρόνος ψυχαγωγίας του. Βοηθά το να μάθετε να γελάτε μαζί του.

zwdia-taro-astra

Αυτή τη φορά ο σταθμός του Ερμή περνά σχεδόν απαρατήρητος! Για την ακρίβεια, πέρα από κάποιες σύντομες επαφές με τη Σελήνη, δεν συμβαίνουν σημαντικές όψεις ανάμεσα στον Ερμή και σε άλλους πλανήτες από τις 09 Ιουλίου έως τις 08 Αυγούστου, οταν θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Ήλιο.

Αυτό το ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα ελεύθερης πτώσης της ενέργειας θα κάνει σίγουρα τον ανάδρομο κύκλο του Ερμή πολύ πιο ενδιαφέρον. Πιο παράξενο, πιο δύστροπο, πιο παιχνιδιάρη, πιο περίεργο.

Μείνετε χαλαροί και ευέλικτοι. Απλοποιήστε, όποτε είναι δυνατόν, το πρόγραμμά σας και αφήνετε επιπλέον χρόνο για να ασχοληθείτε με τις επιπλοκές. Αλλά, πρώτα απ’ όλα, να είστε ανοιχτοί σε νέες οπτικές, ιδέες και παρατηρήσεις.

Διαβαστε  στο Ανάδρομος Ερμής – Ωροσκόπια Εκτακτου Ανάγκης  αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot