Αστρολογία, 26/07 Ανάδρομος Ερμής. Ερωτικές επιστροφές και επανενώσεις!

mikri-epanastasi-zwdia

Αστρολογία, 26/07 Ανάδρομος Ερμής. Ερωτικές επιστροφές και επανενώσεις!

Ανάδρομος Ερμής 26/07 – 19/08 μέσα στο ζώδιο του Λέοντα

Αστρολογία πιο αναλυτικά:

Κριός: Δεν έχετε δεύτερες πια ευκαιρίες και το ξέρετε. Αν ζητάτε να είστε και πάλι μαζί σε μια φυσιολογική σχέση με αυτόν που αγαπάτε, τότε ψάξτε από τώρα να βρείτε τον τρόπο.

zodia-zvdia-22

Τυχερό διάστημα : 27- 30/07

Ταύρος: Οι επιλογές οι αισθηματικές που έχετε κάνει, μέχρι στιγμής δεν ήταν και οι πιο επιτυχημένες. Αυτό που πρέπει τώρα να κάνετε, είναι να δώσετε παραπάνω βαρύτητα στα εργασιακά σας.
Τυχερό διάστημα : 02 – 07/08

Δίδυμοι: Υπάρχουν εμπόδια, για να είστε και πάλι μαζί με κάποιον που δεν χωρίσατε πολύ καλά. Τουλάχιστον ξέρετε στο τώρα τι έχει αλλάξει και μπορείτε, να το διορθώσετε.
Τυχερό διάστημα : 01- 05/08

Καρκίνος: Από την ώρα που θα γυρίσει σε ανάδρομη φορά ο Ερμής, εσείς θα λάβετε πολλά μηνύματα – τηλεφωνήματα- συναντήσεις, από τον άνθρωπο που αγαπάτε για να είστε μαζί πια μόνιμα.
Τυχερό διάστημα : 28 – 31/07

Αστρολογία, 26/07 Ανάδρομος Ερμής

zodia-543

Λέων: Η αυστηρότητα και η αδιαλλαξία σας είναι σαφώς μέρος του χαρακτήρα σας, αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο για να φέρετε κοντά σας αυτόν που τόσο πολύ θέλετε.
Τυχερό διάστημα : 03- 08/08

Παρθένος: Οι έρωτες θα έχουν τον πρώτο ρόλο στην ζωή σας, και μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού. Αυτό που έχει την σημασία του για εσάς, είναι να μείνετε κοντά σε αυτόν που μόνο αγαπάτε.
Τυχερό διάστημα : 28/07- 03/08

Ζυγός: Μια καλή – τυχερή είδηση θα έρθει από τον άνθρωπο σας, που θα σας ανοίγει τους δρόμους για έναν γάμο! Αυτό θα συνοδευτεί και από τυχερό χρήμα.
Τυχερό διάστημα : 30/07- 06/08

zwdia - love

Αστρολογία, 26/07 Ανάδρομος Ερμής

Σκορπιός: Έχετε ξοδέψει πολύ από τον χρόνο σας, σε υποθέσεις που έχουν λήξει πια. Μπορεί να σας επανεμφανιστούν από τις αρχές του Αυγούστου, αλλά εσείς μην κολλάτε μόνο εκεί.
Τυχερό διάστημα : 31/07 – 03/08

Τοξότης: Τα λόγια που έχουν μείνει μισά, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε από τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου και μετά στον άνθρωπο, που έχετε ερωτευτεί. Τα υπόλοιπα θα τα φροντίσει το σύμπαν.
Τυχερό διάστημα : 01 – 04/08

zodia-88

Αιγόκερως: Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να σας κάνει να ξεχάσετε όλα αυτά που περάσατε στο παρελθόν σας, με αυτόν που ακόμη θέλετε. Ίσως να το καταφέρει ένας νέος έρωτας.
Τυχερό διάστημα : 05 – 09/08

Υδροχόος: Αν έχετε την υποψία, ότι ο πρώην σας θέλει να τα ξαναβρεί μαζί σας, και το ζητάει και η δική σας η καρδιά, τα αστρολογικά της εποχής, θα σας στρώσουν το κόκκινο χαλί.
Τυχερό διάστημα : 02 – 09/07

Ιχθείς: Με έναν τόσο μπερδεμένο αστρολογικό σύστημα, εσείς πρέπει να κάνετε ότι μπορείτε για να ξεχωρίσετε τι θέλετε, από τον κάθε έναν τομέα της ζωής σας.
Τυχερό διάστημα : 28 – 30/07

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65