Αστρολογία 29-30/06 Θεραπευτικές Επικοινωνίες

zwdia-ερωτοσκοπιο-zodia-ζωδια

Αστρολογία 29 Ιουνίου – Ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα (έως τις 05 Σεπτεμβρίου)

Ενώ ο Ερμής περνά μέσω του Λέοντα, η δημιουργικότητα και η αυτοέκφρασή σας πετούν ψηλά!

Στην επικοινωνία σας προσπαθείτε να εκφράσετε κάτι περισσότερο από απλά γεγονότα ή πληροφορίες, θέλετε να μεταδώσετε τη θεατρική ενέργεια που λέει μια μεγάλη ιστορία!

Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε και βιώνουμε τη ζωή μπορεί να είναι ζωντανός, θεατρικός και διασκεδαστικός τώρα, καθώς πιάνουμε πιο εύκολα τα εκφραστικά και καλά στοιχεία αυτών που συμβαίνουν γύρω μας.

zodia-zvdia-22

Μπορεί να γίνετε πολύ δημιουργικοί, εμπνευσμένοι και ενθουσιασμένοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το μειονέκτημα είναι ότι μπορεί επίσης ευκολότερα να επιδοθείτε σε μια νοοτροπία αυτοεξυπηρετούμενη, εγωιστική ή υπερβολική.

Τα κίνητρά σας πιθανώς θα είναι ευγενικά, ηρωικά και γεμάτα από καλές προθέσεις, αλλά θα μπορούσατε επίσης να ερωτευτείτε τόσο με το όραμα των δυνατοτήτων που ανοίγονται μπροστά σας που να χάσετε την καλή κρίση σας ή να παραβλέψετε τα μειονεκτήματα. Αυτή είναι μια στιγμή για να απολαύσετε τις παιχνιδιάρικες εκφράσεις του αθλητισμού, των παιχνιδιών, του χιούμορ, της διασκέδασης και των παιδιών.

taro-zodia-76

Αστρολογία 29-30/06

Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Λέοντα σχεδόν για 10 εβδομάδες! Ο λόγος για το ασυνήθιστα μεγάλο πέρασμα αυτό είναι επειδή ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος από τις 26 Ιουλίου έως τις 19 Αυγούστου. Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να μπούμε σε ένα βαθύτερο επίπεδο της ενέργειας του Ερμή στον Λέοντα –δηλαδή, την δημιουργικότητα, την αυτοπεποίθηση, την πνευματική άποψη για τον εαυτό μας, την αυτοέκφραση και το πώς αντιλαμβανόμαστε τους άλλους από τον τρόπο που εκφράζονται.

Αστρολογία 30 Ιουνίου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό (Λέων / Ταύρο)

Η αυξημένη διορατικότητα μπορεί να σας φέρει μια νέα καθαρότητα, αλλά μπορεί να μην σας αρέσουν οι απαντήσεις που θα πάρετε, δεδομένου ότι μπορεί να διαταράξουν τη δική σας αντίληψη για το πώς είναι τα πράγματα. Μπορεί να πάρετε κάποια είδηση ή να μάθετε πληροφορίες που θα σας ταρακουνήσουν με κάποιο τρόπο.

taro-tarw

Αστρολογία 29-30/06

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς αυτό μπορεί να είναι απαραίτητο για να ανοίξετε το μυαλό σας σε κάτι στο οποίο αντιστεκόσασταν. Υπάρχει μια Ανώτερη Αλήθεια εδώ που πρέπει να ειπωθεί (από εσάς ή σε εσάς), αλλά ο τρόπος που θα διατυπωθεί μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην αντίδραση. Υπάρχει ο κίνδυνος να μιλάτε πριν καν σκεφτείτε και η παρορμητική ή η αλόγιστη επικοινωνία και οι ιδέες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα απ’ όσα να λύνουν.

Κατά πάσα πιθανότητα θα σας βοηθήσει να ακούσετε πρώτα τον εαυτό σας για να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να πείτε και στη συνέχεια να καταλάβετε πώς να το πείτε με τέτοιο τρόπο που να μην προκαλεί αδικαιολόγητη ζημιά. Προσπαθήστε να ρίξετε το φως της αλήθειας, χωρίς να τυφλώσετε κάποιον με αυτό.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία 30 Ιουνίου – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Χείρωνα ( Λέων / Κριό)

Η ψυχική σας εστίαση και η επικοινωνία σας λαμβάνουν τώρα μια ένεση θεραπευτικής ενέργειας.

Ο κυνισμός και η κατάθλιψη μπορεί να μαλακώσουν τώρα, καθώς μπορείτε να γίνετε πιο δεκτικοί σε μια πιο αισιόδοξη στάση.

Εάν είχατε παγιδευτεί σε κατάσταση φυγής ή σε άσχημες σκέψεις (νομίζοντας ότι έχετε περισσότερο τον έλεγχο των παρορμήσεων σας από ότι πραγματικά τον έχετε), μπορεί τώρα να βρείτε κάποια ανακούφιση και θεραπεία.

Οι ψυχικοί αγώνες και η αυτοκριτική μπορούν να βρουν κάποια συμφιλίωση και αποδοχή που θα φέρει ηρεμία στο μυαλό σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ικανότητα σας να βρίσκετε τις σωστές λέξεις και την κατανόηση για να βοηθήσετε τους άλλους στα προβλήματά τους αυξάνεται τώρα. Η συμπόνια και η ενσυναίσθηση μπορούν να είναι πιο προσιτές, επειδή μπορείτε να δείτε τις δικές σας εμπειρίες σε αυτά που βλέπετε στους άλλους.

Μπορεί επίσης να βρείτε κάποιον που θα σας δώσει καλές συμβουλές ή υποστήριξη για τα δικά σας προβλήματα –ίσως ένα δάσκαλο ή έναν μέντορα– ή θα μπορούσατε να γίνετε εσείς αυτά για κάποιον άλλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67