Αστρολογια 2ο Δεκαημερο Δεκεμβριου

zwdia-zvdia-787

Κοινοποίηση:

Αστρολογια Δεκεμβριος 2017

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο. Αυτά είναι τα καλά νέα: από αυτή την εβδομάδα φτάνουμε στη μέση του ανάδρομου κύκλου του Ερμή στον Τοξότη.

Τα άλλα ευχάριστα νέα, σε σχέση πάλι με τον Ερμή, είναι ότι αυτή την εβδομάδα ξεκινά ένας νέος κύκλος χάρη στη σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο.

zodia-zvdia-22

Γίνονται και άλλα πολλά καλά αυτή την εβδομάδα, αν και τα περισσότερα στριμώχνονται προς το τέλος της.Αυτό μπορεί να σας φτιάξει την διάθεση, γιατί στις 10 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Η αγάπη είναι κάτι πραγματικά εξαίσιο, αλλά παύει να είναι τόσο εξαίσιο όταν η Αφροδίτη σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα, έναν πλανήτη που εκπροσωπεί τα όνειρα, τα ιδανικά και τις ψευδαισθήσεις μας.

Μια ερωτική σχέση φτάνει σε τέλμα; Κάποιος ξεχωριστός, που πιστεύαμε πως ήταν ο ένας και μοναδικός, καταλήγει να είναι αυτός που μας κάνει να τρελαινόμαστε; Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Χείρωνα την ίδια ημέρα, μπορεί στην ερωτική απογοήτευσή μας να εμπλέκονται και οι άτσαλες επικοινωνίες ή οι ατυχίες με τα μηνύματα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Ωστόσο, στις 10 Δεκεμβρίου ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που πρωτοσυνέβη στις 25 Νοεμβρίου, 2017, και θα επαναληφθεί στις 7 Ιανουαρίου, 2018.

Αν αυτό το μοτίβο της όψης συνδέεται με τον χάρτη σας (αν έχετε δηλαδή πλανήτες στον Κριό, στον Λέοντα ή στον Τοξότη ανάμεσα στις 22 και 28 μοίρες) οι διορατικές ανακαλύψεις είναι πολύ πιθανές.

Ο Ουρανός έχει να κάνει με το να βρίσκουμε νέους τρόπους σε παλιά πράγματα, και με την επιρροή του Ερμή αυτό το νέο μπορεί να εμφανιστεί με έξυπνες μορφές διατύπωσης ή ως μια αλλαγή στο πώς σκέφτεστε αυτή τη στιγμή μια κατάσταση στη ζωή σας. Μπορεί να αλλάξει η δομή; Υπάρχει κάποιο μέρος της διαδικασίας που θα χρειαζόταν μια πιο αντικειμενική ματιά;

zwdia-fotia

Στη μέση του ανάδρομου κύκλου του, ο Ερμής σχηματίζει αυτό που είναι γνωστό ως κατώτερη σύνοδος με τον Ήλιο. Αυτή είναι η φάση της Νέας Σελήνης του Ερμή: από τώρα και μέχρι την επόμενη σύνοδο με τον Ήλιο (την ανώτερη σύνοδο) όλα τα θέματα που επηρεάζει ο Ερμής -το εμπόριο, η σκέψη, η επικοινωνία, τα ταξίδια- αρχίζουν να γεμίζουν μέχρι να φθάσουν στην ολοκλήρωση. Ο νέος κύκλος ξεκινά στις 12 Δεκεμβρίου και φτάνει στην κορύφωσή του στις 17 Φεβρουαρίου, 2018.

Οι σύνοδοι του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο συνήθως φέρνουν κάποιο επίπεδο σαφήνειας μέσα στο συνηθισμένο θείο χάος της αναδρομής του. Επίσης, αυτή θεωρείται η μόνη μέρα μέσα στον ανάδρομο κύκλο που είναι ιδανική για να κάνουμε πράγματα που κανονικά απαγορεύονται: να υπογράψουμε συμβόλαια, να αγοράσουμε τεχνολογικά πράγματα, να ταξιδέψουμε με οτοστόπ. Καθώς αυτό συμβαίνει κατά τη διάρκεια του τρίτου τετάρτου της Σελήνης, το μήνυμα μπορεί έχει να κάνει με το τι λειτουργεί και τι όχι, γι’ αυτό προετοιμαστείτε να διαχωρίσετε την ήρα από το στάρι και να φύγετε μόνο με όσα είναι ακόμα χρήσιμα.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου που αφορουν τις αθεατες πλευρες τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Αυτό που μπορεί να μην λειτουργεί είναι ότι μπορεί να σκέφτεστε πως έχετε όλες τις απαντήσεις. Στις 12 Δεκεμβρίου, επίσης, ο Δίας θα μπλεχτεί με την φωτιά της Εστίας στο ζώδιο του Σκορπιού. Αναπόφευκτα, υπάρχει κάτι μυστικιστικό και μαγικό σε αυτό τον συνδυασμό, με τον Δία να φέρνει τη σοφία και την Εστία να φέρνει την πνευματική αφοσίωση, στο ζώδιο του Σκορπιού, ο πυρήνας της Εστίας μπορεί να μετατραπεί σε καζάνι.

Θετικά αυτό εκδηλώνεται ως μια σοβαρή, ανελέητη αναζήτηση για την αλήθεια, αλλά αν δεν προσέξουμε, μπορεί να φτάσει έως τον σκληροπυρηνικό φονταμενταλισμό. Αν όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη, θα μπορούσα ευγενικά να προσθέσω πως υπάρχουν εξίσου πολλοί δρόμοι για την Σαμσάρα – πείτε σε όλους γύρω σας να τα βάλουν με τα δικά τους ελαττώματα, με τον δικό τους τρόπο, στη δική τους ώρα.

Στις 14 Δεκεμβρίου, καθώς η Σελήνη μπαίνει στην Βαλσαμική φάση της, σηματοδοτώντας τα τελευταία στρώματα φωτός που την βλέπουν, η Αφροδίτη θα ρίξει μια υπέροχη ματιά στον Βόρειο Δεσμό. Αν έχετε πλανήτες στις 13 με 19 μοίρες στα ζώδια της φωτιάς, μπορεί να ακούσετε θετικά νέα και να έχετε καλές εξελίξεις σε θέματα που επηρεάζει η Αφροδίτη. Φυσικά, όπως πολλοί μπορεί να ελπίζετε, αυτό θα περιλαμβάνει τον έρωτα, αλλά μπορεί επίσης να περιλαμβάνει τα οικονομικά, την τέχνη και όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την θηλυκότητα.

zwdia-zodia-tarw

Η τάση της Αφροδίτης συνεχίζεται την επόμενη ημέρα στις 15 Δεκεμβρίου, καθώς η Αφροδίτη συναντά τον ανάδρομο Ερμή και οι δύο πλανήτες μαζί συνδέονται αρμονικά με τον αστεροειδή Δήμητρα. Ο συνδυασμός των δυνάμεων της Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή με κάνουν απευθείας να σκέφτομαι την επιστροφή κάποιου παλιού εραστή. Αντίστοιχα, το μυαλό μας μπορεί να τρέξει σε αναμνήσεις παλιών συντρόφων ή, αντίθετα, αναμνήσεις από τα παλιά τωρινών συντρόφων. Κάποιες φορές ένα ταξίδι πίσω στο παρελθόν μπορεί να είναι η τέλεια υπενθύμιση του πόσο μακριά έχουμε φτάσει (και αυτές οι αναμνήσεις μπορεί να λειτουργήσουν ως ένα υπέροχο έναυσμα για την ερωτική αναζωπύρωση).

Την ίδια ημέρα ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Χείρωνα, μια όψη λιγότερο άνετη. Για να πω την αλήθεια, βλέπω αυτή την όψη ως μια στιγμή θεραπείας μέσα στις άλλες αστρολογικές όψης της ημέρας, αλλά δεν θα ήταν σωστό να μην σας προειδοποιήσω: είναι πολύ πιθανό το ταξίδι στο παρελθόν να σας κάνει να πονέσετε τρομερά. Για κάποιους, αυτές οι αναμνήσεις μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται για να κόψουν το νήμα, να προχωρήσουν μπροστά και προς τα πάνω.

zodia-zvdia-22

Την επόμενη ημέρα, έχουμε δύο αλλαγές στο αστρολογικό τοπίο: Η Δήμητρα σταθεροποιείται ανάδρομη και η Ήρα περνάει στον Υδροχόο.

Ο αστεροειδής Δήμητρα γυρίζει ανάδρομος στις 16 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει ανάδρομος έως τις 19 Μαρτίου, 2018 καλύπτοντας τις 18-4 μοίρες του Λέοντα. Ότι κι αν αναπτύσσατε στο μέρος του χάρτη σας που κυβερνάται από τον Λέοντα, μπορεί να κάνει μια μικρή παράκαμψη, καθώς εσείς εξερευνάτε θέματα αυτοαξίας. Μην πάρετε αυτή την μείωση της ταχύτητας ως αποτυχία: είναι απλώς ένα προσωρινό ταξίδι για να αναλύσετε το πώς η μητέρα σας, το άγχος που σας προκαλεί ο αποχωρισμός ή το φαγητό και τα θέματα με το σώμα σας έχουν επηρεάσει -και πιθανώς κρατήσει πίσω- τις επιθυμίες σας πάνω σε αυτό τον τομέα.

Ο αστεροειδής Ήρα, η θεά του γάμου, έχει περάσει μεγάλο διάστημα στον Αιγόκερω μέσα στο 2017. Συνήθως, η Ήρα περνάει το κάθε ζώδιο του κύκλου μέσα σε δύο μήνες, έτσι η δεκάμηνη παραμονή της στον Αιγόκερω μπορεί να έμοιαζε με αιωνιότητα. Αυτή η περίοδος θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τους Καρκίνους και τους Ταύρους, καθώς η Ήρα είχε κατασκηνώσει με το ζόρι στα μέρη του χάρτη σας που αφορούν τους ερωτικούς συντρόφους και τους εραστές από τον Φεβρουάριο.

taro-zodia-76

Στις 16 Δεκεμβρίου, η Ήρα περνάει στον Υδροχόο, γεγονός που θα σας κάνει να νιώσετε ανακούφιση. Σοβαρή, γειωμένη και παραδοσιακή στον Αιγόκερω, ενώ στον Υδροχόο είναι πολύ πιο ανάλαφρη, καθόλου σφιγμένη και έτοιμη να ξεκινήσει να σπάει τους καταπιεστικούς κανόνες της σχέσης που σχεδόν την έπνιξαν μέχρι θανάτου στον Αιγόκερω.

Επίσης, στις 16 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος στον Τοξότη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και τον αστεροειδή Αθηνά, ενώ ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Εν συντομία, οι δημιουργικοί χυμοί σας θα ρέουν και θα προσφέρουν καρπούς: εξαιρετικές παρακάμψεις και λύσεις μπορεί να πραγματοποιηθούν μπροστά στα μάτια σας και μπορεί επιτέλους να νιώσετε έτοιμοι να κάνετε ένα άλμα (ο Τοξότης λατρεύει τα μεγάλα, θετικά άλματα προς το άγνωστο).

zwdia-092

Όπως ακριβώς η όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό στην αρχή της εβδομάδας πρότεινε πως κάτι δύσκολο μπορεί να εμφανιστεί με μια νέα, καλύτερη μορφή, η όψη Ήλιου – Ουρανού – Αθηνάς θα σας παροτρύνει αντίστοιχα προς μια αλχημική αλλαγή.

Αν κάποια ευκαιρία βρέθηκε μπροστά σας κοντά στις 19 Νοεμβρίου και μετά άρχισε να φθίνει, τα πράγματα μπορεί να γυρίσουν σήμερα, αλλά μην περιμένετε τίποτα καταλυτικό έως τις 29 Δεκεμβρίου, όταν σχηματιστεί η τρίτη και τελευταία όψη.

Απολαύστε αυτές τις στιγμές των πέρα δώθε, γιατί την επόμενη εβδομάδα έρχεται η μεγαλύτερη αστρολογική αλλαγή του 2017: Ο Κρόνος περνάει στον Αιγόκερω.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot