Αστρολογία 30/05 – 01/06 Φως στην άκρη του τούνελ

σχεσεις-zwdia-ωροσκοπιο-αστρολογια-zodia

Αστρολογία 30 Μαΐου – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Χείρωνα ( στους Διδύμους / Ιχθύες)

Η ψυχική σας εστίαση και η επικοινωνία σας μπορεί να δεχτούν μια δόση θεραπευτικής ενέργειας υπό αυτή τη διέλευση, εφόσον είστε έτοιμοι να βάλετε και εσείς κάποια προσπάθεια για να τη λάβετε.

Το πνεύμα σας μπορεί τώρα να ανυψωθεί με το να δει φως στην άκρη του τούνελ ή βρίσκοντας το φως που θα σας καθοδηγήσει κατά μήκος της διαδρομής που έχετε μπροστά σας.

Δεν θα κάνει, ωστόσο, την σήραγγα ή την διαδρομή να εξαφανιστούν, θα πρέπει και πάλι να περπατήσετε τον δρόμο.

zodia-zvdia-22

Αλλά η ψυχική οπτική σας μπορεί να γίνει πιο δεκτική στις ασυνέπειες και τις απογοητεύσεις υπό αυτή την όψη, η οποία μπορεί να ανακουφίσει το πολύ άγχος και να κάνει το ταξίδι σας λίγο πιο ομαλό. Οι ψυχικοί αγώνες και η αυτοκριτική μπορούν να βρουν κάποια συμφιλίωση και αποδοχή που θα φέρει ηρεμία στο μυαλό σας.

Η ικανότητα σας να βρίσκετε τις σωστές λέξεις και την κατανόηση για να βοηθήσετε τους άλλους στα προβλήματά τους με την παροχή διορατικών σχολίων αυξάνεται. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την όψη, προσπαθήστε να βρείτε την ψυχοσύνθεση και το στυλ της επικοινωνίας που μπορεί να ανεχτεί την αντίφαση, χωρίς να χρειάζεται να εξαλειφθεί η μία για να δικαιολογήσει την άλλη.

chartomantia-087

Αστρολογία 01 Ιουνίου – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη ( Διδύμους / Υδροχόο)

Θα είναι πιο εύκολο να βρείτε το θάρρος της γνώμης σας και να πείτε αυτό που πρέπει να ειπωθεί υπό αυτή τη διέλευση.

Για την ακρίβεια, τα λόγια και οι ιδέες σας μπορεί να ρέουν τόσο εύκολα, που να είναι δύσκολο να σταματήσουν να ξεγλιστρούν από το στόμα σας, πριν να έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε τον καλύτερο τρόπο για να τα πείτε.

Ο τρόπος επικοινωνίας σας θα είναι άμεσος, περιεκτικός και απευθείας στο ψητό, ακόμα κι αν είναι κάπως απότομος ή αιχμηρός.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αν πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιον για μια δύσκολη κατάσταση, αυτή η όψη μπορεί να σας βοηθήσει παρέχοντας το θάρρος και τα λόγια, αν και δεν είναι η ιδανική όψη για μια κατάσταση που απαιτεί περισσότερη διακριτικότητα και τακτ.

Αυτή την περίοδο θα βρείτε το θάρρος να πάρετε ρίσκα ή να υποστηρίξετε τον εαυτό σας αν προκύψει η ανάγκη (κυρίως λεκτικά). Γενικά, είναι μια υπέροχη διέλευση για οτιδήποτε απαιτεί άμεση επικοινωνία (όπως, δημόσιος λόγος, γραφή, ντιμπέιτ), όπως επίσης για την νοητική ευκινησία (όπως, για τη δημιουργία ιδεών, εύρεση λύσεων, λήψη αποφάσεων).

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot