Αστρολογία 30/07 – 05/08 Αποκαλύψεις και Δικαίωση

ζωδιο-ωροσκοπιο-zwdia

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 

Αυτή η εβδομάδα θα δίνει την αίσθηση μιας ακόμα μάχης, ανάμεσα στην παλιά φρουρά και την καινοτόμα εμπροσθοφυλακή.

Άραγε μπορούν να συναντηθούν κάπου αυτές οι δύο πλευρές; Αυτή τη στιγμή, θα χρειαστεί το κατιτίς παραπάνω!

Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ο Ήλιος θα μοιράζεται τα παραζαλισμένα εδάφη του Λέοντα με τον ανάδρομο Ερμή. Με το ζώδιο των βασιλέων στο προσκήνιο, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια αιφνιδιαστικά στοιχεία για τους ηγέτες του κόσμου – από αυτά που συνήθως κρύβονται κάτω από το χαλί…

zodia-zvdia-22

 

Ταυτόχρονα, μπορεί να καταστεί δύσκολο να «αναγνωστούν» τα κίνητρα κάποιων υψηλά ιστάμενων και η δύναμη να αλλάξει χέρια με απρόσμενους τρόπους!

Σε προσωπικό επίπεδο, προσέξτε πολύ αυτές τις μέρες να μην παρασυρθείτε σε συγκρούσεις για τον προβολέα. Δεν κερδίζει πάντα αυτός που έχει τα περισσότερα – αλλά μπορεί να βρεθεί με έναν τόσο υπέρογκο λογαριασμό στα χέρια του, που να μην βρίσκει τρόπο να τον πληρώσει!

Αν νιώσετε να μάχεστε για να κερδίσετε περισσότερη προσοχή ή κύρος, πατήστε στα πόδια σας και αντισταθείτε σε αυτή την παρόρμηση. Να θυμάστε ότι η αφρόκρεμα βγαίνει πάντα στην επιφάνεια, τα υπόλοιπα είναι έπεα πτερόεντα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 

Αφήστε τους ανούσιους ανθρώπους να εξανεμιστούν. Στο τέλος θα επικρατήσει η αξία έναντι της εικόνας – αλλά θα πρέπει να επιστρατεύσετε την υπομονή σας, μέχρι το τσίρκο να τελειώσει την παρέλασή του!

Την Πέμπτη 2 Αυγούστου, ο πολεμιστής Άρης θα συγκρουστεί με τον ριζοσπάστη Ουρανό σε ενα  θυελλώδες τετράγωνο . Τα νεύρα θα τεντωθούν, καθώς εγωκεντρισμοί και ιδεολογίες θα θελήσουν να καταλάβουν την κεντρική σκηνή.

Ο Ουρανός αποτελεί συνήθως τον ανατροπέα του ζωδιακού κύκλου. Όμως, από τις 15 Μαΐου ο πλαγιοδρόμος πλανήτης έχει υιοθετήσει μια πιο σταθερή διάθεση, αρχίζοντας έναν 8ετές ταξίδι στον προσεκτικό και συντηρητικό Ταύρο. Ο θερμόαιμος Άρης κινείται ανάδρομος, μέσα στον διανοούμενο και ιδεαλιστή Υδροχόο.

zwdia

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 

Και μόνο η σκέψη για τα ισχυρά βραχυκυκλώματα που μπορεί να προκληθούν, είναι αρκετή για να κάψει τα εγκεφαλικά κύτταρα! Από την άλλη πλευρά, ίσως αυτό να είναι το έναυσμα για να προαναγγελθούν οι πραγματικές αλλαγές.

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο Άρης είναι ο πολεμιστής του σύμπαντος. Αλλά και με τους δύο σε σταθερά και ισχυρογνώμονα ζώδια, πρέπει έκαστος να αντισταθεί προσωπικά στην κατάρρευση κάθε παράδοσης και δομής! Να χτίσετε τα καινοτόμα σχέδιά σας σε στιβαρά θεμέλια, λίγη επιχειρησιακή σύνεση μπορεί να βοηθήσει πολύ!

Αν νιώσετε να ανεβαίνουν οι τόνοι επικίνδυνα, τα άστρα συστήνουν διακριτικές κινήσεις μέχρι το Σάββατο. Στις 4 Αυγούστου αναδύεται ένα προσγειωμένο Τέταρτο Σελήνης στον Ταύρο, που θα επανεντάξει λίγη ευαισθησία στον κόσμο.

zwdia

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 

Αυτή η ακριβοδίκαιη επήρεια έχει τη δυναμική να εισάγει στην εξίσωση τον ρεαλισμό ή να αποτελέσει ηθική αφύπνιση. Αν και δεν βλάπτει κανέναν ο αισιόδοξος ιδεαλισμός, η Ουτοπία δεν χτίστηκε σε μία μέρα!

Ο Ταύρος των θεμελίων θα θυμίσει σε όλους τη δύναμη των λαϊκών κινημάτων. Ποια αλλαγή μπορείτε να επιφέρετε στη δική σας γωνιά του κόσμου το σαββατοκύριακο που έρχεται;

Αρχίστε να δράτε τοπικά και σύντομα μπορεί να νιώσετε τα αποτελέσματα σε παγκόσμιο επίπεδο – ειδικά αν γνωστοποιήσετε τις προσπάθειές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

zodia-astra-tarot

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 

Ο Ταύρος κυβερνά τις αξίες, από τις πεποιθήσεις που υποστηρίζετε μέχρι τον τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματά σας. Μην ξεχνάτε τη δύναμη που έχει το πορτοφόλι του καθενός!

Αντί να πληρώνετε ασυναίσθητα, σκεφτείτε το οικονομικό οικοσύστημα του οποίου είστε κομμάτι. Για παράδειγμα, μπορεί να στοιχίζει λίγο παραπάνω να ψωνίσετε από τον μανάβη της γειτονιάς, αλλά έτσι στηρίζετε την τοπική οικονομία.

Κλείστε για λίγο τους υπολογιστές σας και βγείτε για να βρεθείτε πιο κοντά στη φύση. Η μαγεία αυτού του Τέταρτου της Σελήνης σε ζώδιο της Γης, παρέχει το ιδανικό σκηνικό για μια εκδρομή ή μια ολιγοήμερη απόδραση!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia