Αστρολογία 3ο Δεκαημερο Μαιου 2018

ζωδια-ερωτικο-σαββατοκυριακο-zwdia

Αστρολογία 21 – 31 Μαΐου: Δημιουργική Ασάφεια!

Τα βήματα της Αφροδίτης θα ακολουθήσει η Αθηνά, περνώντας στον Καρκίνο στις 21 Μαΐου για να παραμείνει μέχρι τις 12 Ιουλίου.

Η πνευματική και ψυχική ευφυΐα που χαρακτηρίζει τη θεά της σοφίας, μέσα από τον Καρκίνο θα κεντρίσει το ένστικτο και την άμεση ανταπόκριση των αισθήσεων.

Στο διάστημα παραμονής της σε αυτό το ζώδιο, που διέπεται από την ευαισθησία της Σελήνης, η Αθηνά ενδέχεται να αποκτήσει έναν διαφορετικό διαισθητικό ρυθμό… Η συνάντησή της με τον Ουρανό, έχει τη δυναμική να της προσδώσει διαφωτιστική δημιουργικότητα!

zodia-zvdia-22

Γύρω στις 22 με 23 Μαΐου θα δημιουργηθεί ένα προσωρινό Τ-τετράγωνο ανάμεσα στον Δία από τον Σκορπιό και τον Ερμή από τον Ταύρο, ενώ και οι δύο θα σχηματίσουν ένα τετράγωνο με την Δήμητρα από τον Λέοντα.

Η δύστροπη όψη του Ερμή με τον Δία, συνήθως επιφέρει υπερβολική σκέψη και φλυαρία… ενίοτε φτάνει και στην υπερβολική δραματοποίηση σε εσωτερικό και εξωτερικό επίπεδο.

Κάθε συνάντηση Ερμή – Δία μπορεί να αναδείξει έναν βάρδο από τον καθένα – αν και αυτή η όψη τους μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια την εσωτερική σας ντίβα. Προσπαθήστε κατά το δυνατόν, να μην χάσετε το μέτρο στις σκέψεις και τα λεγόμενά σας!

zwdia - love

Αστρολογία 21 – 31 Μαΐου: Δημιουργική Ασάφεια!

Οι σκληρές θέσεις του Ερμή και του Δία προς την Δήμητρα, μπορεί να δώσουν την αίσθηση ότι υπάρχει έλλειψη τρυφερότητας. Εσείς ή οι αγαπημένοι σας άνθρωποι, μπορεί να προσηλωθείτε τόσο στις προσωπικές σας φιλοδοξίες που να παραγκωνιστεί η οικειότητα.

Με αυτή την ενέργεια στην ατμόσφαιρα, ίσως να αποζητήσετε στήριξη από το φαγητό ή οτιδήποτε άλλο σας δίνει «ικανοποίηση». Κάποιοι μπορεί να δώσουν ή να λάβουν υπερπροστασία, κάτι που δεν αφορά τη φροντίδα που αποζητούσατε αρχικά!

Τη διαφυγή που θα αναζητήσετε, θα σας την δώσει ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη στις 23 Μαΐου. Θα σας ωθήσει να αποτινάξετε αυτές τις ασφυκτικές «μαμαδίστικες» δονήσεις και να επιστρέψετε στην ομαλότητα.

taro-tarw

Η 25η Μαΐου αναμένεται να είναι μία από τις καλύτερες μέρες αυτού του μήνα. Αν και το κλίμα δεν θα είναι λιτό και εύκολο, θα εμπεριέχει μια ισχυρή μεταμορφωτική δυναμική που μπορεί να υλοποιήσει τα δημιουργικά σας όνειρα. Κάθε συνεύρεση του Ερμή με τον Πλούτωνα επιφέρει απαράμιλλη ακρίβεια, γι’ αυτό η σκέψη σας θα έχει διαύγεια και οξύτητα: δεν θα ξεφεύγει τίποτα και θα διαισθάνεστε τα πάντα!

Το τρίγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα την ίδια μέρα, θα είναι η μοναδική όψη των εξωτερικών πλανητών για το 2018. Πρόκειται για συνάντηση που βγάζει τον καθένα από την εγωκεντρική του πρακτική και τον συνδέει με την εσωτερική του φωνή. Όταν η διαίσθηση του Δία συμπίπτει με την επουλωτική φύση του Ποσειδώνα, ο ρυθμός ζωής λαμβάνει την απαραίτητη επιβράδυνση, ώστε να προλάβει να δεχθεί την εισερχόμενη έμπνευση και δημιουργικότητα!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία 21 – 31 Μαΐου: Δημιουργική Ασάφεια!

Η αμέσως επόμενη ημέρα, ωστόσο, ίσως να σας προσγειώσει απότομα από τις προηγούμενη αέρινη αίσθηση.

Στις 26 Μαΐου θα βρεθούν σε αντίθεση η Αφροδίτη με τον Κρόνο. Στον Κρόνο αρέσει να επιβάλλει περιορισμούς, στις μικρές αμαρτίες που αγαπάει η Αφροδίτη.

Ίσως νιώθετε σαν να σας στερούν το δικαίωμα να χαρείτε κάτι, δίνοντάς σας αντ’ αυτού μια λίστα υποχρεώσεων. Επίσης, η μέρα ίσως να διέπεται από χαμηλή αυτοεκτίμηση. Δεν είναι ιδανική στιγμή για πολυτελείς ή σημαντικές αγορές: ο Κρόνος συνήθως προκαλεί μετάνοια αγορών, άρα και καταστροφή της καλής διάθεσης.

zwdia-zodia-astrologia-65

Αστρολογία 21 – 31 Μαΐου: Δημιουργική Ασάφεια!

Η 27η Μαΐου ενδείκνυται για να ζυγίσετε την προσωπική σας πρόοδο. Η αντίθεση της Εστίας με την Αθηνά κάνει την σκέψη ασαφή και ταυτόχρονα εστιασμένη στον εαυτό σας, σαν να κάνετε κύκλους γύρω από την πηγή των ορίων σας. Δεν θα εντοπίζετε απαντήσεις σήμερα, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη μέρα για να εξερευνήσετε τα δεδομένα χωρίς να προσπαθήσετε να τα διαμορφώσετε.

Ο Ερμής θα περάσει με μεγάλη ταχύτητα στους Διδύμους στις 29 Μαΐου, μετά από μόλις δύο εβδομάδων παραμονή στον Ταύρο. Οι Δίδυμοι είναι ένα από τα ζώδια που κυβερνά ο Ερμής, γι’ αυτό αναμένεται να επιταχυνθούν όλες οι επικοινωνίες από σήμερα. Η σκέψη σας θα είναι εύστροφη και σε επαγρύπνηση, έτοιμοι να λάβει τόνους πληροφοριών!

zodia-zvdia-yy

Αστρολογία 21 – 31 Μαΐου: Δημιουργική Ασάφεια!

Η Πανσέληνος στον Τοξότη την ίδια μέρα, θα συνοδευτεί από εξαιρετικές όψεις ανάμεσα στον Ήλιο, τη Σελήνη, τον Άρη και τους Δεσμούς. Αξιοποιήστε το διασπαστικό τρίγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα, προκειμένου να βρείτε τρόπους να απαλλαγείτε από παλιές πικρίες που δεν εξυπηρετούν πλέον σε κάτι.

Την επόμενη μέρα ο Ερμής θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Χείρωνα, καλλιεργώντας μια τρυφερή και επουλωτική διάθεση. Ίσως να είναι το πιο επικερδές κλείσιμο για τον Μάιο, έναν μήνα που θα μείνει αλησμόνητος!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot