αστρολογια 8/8: επικοινωνιακές αποκαλύψεις

αστρολογια

Κοινοποίηση:

αστρολογια 8/8: επικοινωνιακές αποκαλύψεις

αστρολογια 8/8: σύνοδος ήλιου-ερμή

Ο ήλιος στο ζωδιο του λεοντα θα σχηματίσει σύνοδο με τον ερμή. Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης, το αίσθημα του εαυτού και του σκοπού της ζωής σας, θα ενωθεί με αυτά που σκέφτεστε, αντιλαμβάνεστε και εκφράζεστε. Από την μία μεριά, αυτό ωφελήσει την ροή των ιδεών και της επικοινωνίας από το μυαλό σας προς τον εξωτερικό κόσμο. Επίσης θα αυξήσει την προοπτική και την παρατηρητικότητα. Από την άλλη μεριά, ίσως η γλώσσα σας δεθεί κόμπος, καθώς θα είναι δύσκολο να βρείτε τις σωστές λέξεις για να εκφραστείτε. Σε αυτή την περίπτωση, απλά παρατηρήστε και ακολουθήστε την ροή.

αστρολογια 8/8: τριγωνο ερμή-ουρανου

Ο ερμής στο ζωδιο του λεοντα θα σχηματίσει τριγωνο με τον ουρανό στο ζωδιο του κριου. Οι ασυνήθιστες ιδέες, η διορατικότητα και αναπάντεχες πιθανότητες αποτελούν μέρος αυτής της όψης. Θα είναι πιο εύκολο να ανοίξετε το μυαλό σας. Η ικανότητά σας να βλέπετε πέρα από τα συνηθισμένα, θα σας γεμίσει με οράματα και με απίστευτη αίσθηση του χιούμορ. Θα έχετε την έμπνευση να πειραματιστείτε με κάτι καινούριο ή κάτι που εκτός χαρακτήρα. Ίσως έχετε την παρόρμηση να απελευθερωθείτε από παλιές συνήθειες ή περιορισμούς.

Ωστόσο, προσέξτε να μην απελευθερωθείτε υπερβολικά ή επιδείξετε τόσο αυθόρμητη συμπεριφορά που θα σας οδηγήσει σε ασυνέπειες και απροσεξίες. Οι λέξεις θα βγαίνουν από το στόμα σας πριν καν σκεφτείτε, και θα δημιουργήσετε αρκετές άβολες καταστάσεις στους γύρω σας. Από την άλλη μεριά, θα έχετε την διαύγεια να πείτε την αλήθεια.

zodia-zvdia-22

αστρολογια 8/8: τρίγωνο ηλιου-ουρανού

Ο ήλιος στο ζωδιο του λεοντα θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ουρανο στο ζωδιο του κριου. Ο αυθορμητισμός σας θα αυξηθεί καθώς και οι εκπλήξεις στη ζωή σας! Το αίσθημα του χιούμορ και της διασκέδασης χαλαρώνουν με αυτή την όψη, καθώς και η ικανότητα να απελευθερωθείτε από παλιές συνήθειες. Η διορατικότητα και το θάρρος θα χτυπήσουν κόκκινο! Το πνεύμα σας θα απελευθερωθεί, οδηγώντας σε συμπεριφορά «εκτός χαρακτήρα». Είναι υπέροχη στιγμή να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να πειραματιστείτε.

ζωδια-ζωδιο-zwdia-zwdio

Θα είναι τόσο εύκολο να βγείτε από την καθημερινότητα, για αυτό θα πρέπει να προσέξετε τους παρορμητισμούς σας. Αν η αυτοπεποίθησή σας δεν ήταν στα καλύτερά της τελευταία, ίσως επιδείξετε απροσεξία και ασυνέπεια.

αστρολογια 8/8: τετράγωνο ερμή-κρονου

Ο ερμής στο ζωδιο του λεοντα, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον κρονο στο ζωδιο του σκορπιου. Οι σκέψεις, οι ιδέες και η επικοινωνία χρειάζονται δομή, λογική και διακριτικότητα, αν και δεν θα είναι εύκολο να επιτευχθεί. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά για να μεταδώσετε αυτά που σκέφτεστε, καθώς οι γύρω σας θα αντισταθούν στις ιδέες σας ή δεν θα κατανοούν τις βασικές σας αρχές. Ήρθε η ώρα για ξεκάθαρη, αντικειμενική και προσγειωμένη επικοινωνία στη σκέψη σας, αλλά είναι επίσης σημαντικό να το κάνετε χωρίς υπερβολή και ακαμψία.

αστρολογια διαβάστε επίσης

ερωτικό ωροσκοπιο εβδομάδας 4-10/8

αστρολογια εβδομαδας 4-10/8: ερωτικες εντάσεις

zvdia-zwdia-008