astrologia και 8ος Οίκος: μαγνητική έλξη

ωροσκοπιο-2015-astrologia

astrologia και 8ος Οίκος: μαγνητική έλξη

astrologia: Έχουν γραφτεί πολλά άρθρα για τον τύπο των συντρόφων/εραστών που μας αρέσουν, καθώς και για αυτά που κάνουμε για να τραβήξουμε την προσοχή τους. Όμως, τι συμβαίνει με τους ανθρώπους που προσελκύουμε χωρίς προσπάθεια; Μιλάω για τους τύπους που πάντα μας πλησιάζουν είτε μας αρέσουν είτε όχι.

Κατηγορήστε τον όγδοο οίκο για αυτό. Με κυβερνήτη τον Σκορπιό, κυβερνά το σεξ, τα κοινά οικονομικά, το θάνατο, τους παρορμητισμούς, τις φοβίες και οτιδήποτε πάνω στο οποίο δεν έχουμε τον έλεγχο. Είναι ακριβώς αντίθετα από τον δεύτερο οίκο, τον οίκο της ασφάλειας, και οτιδήποτε έχει να κάνει με τον όγδοο οίκο κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν άβολα.

Οι άνθρωποι τους οποίους μαγνητίζουμε, καθορίζονται από το ζωδιο που βρίσκεται στον όγδοο οίκο τους. Αν ο όγδοος οίκος σας είναι στον υδροχοο, τότε θα προσελκύετε τύπους που ταιριάζουν στον υδροχοου. Ας υποθέσουμε πως ο κυβερνήτης του υδροχοου (ουρανός) βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σας και σε σύνοδο με την σεληνη στον ζυγο. Θα προσελκύσετε εκείνους που διαταράσσουν την συναισθηματική (σεληνη) σας ισορροπία (ζυγος). Θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο πάνω σας, καθώς ο τέταρτος οίκος αντιπροσωπεύει την οικογένεια, την παιδική ηλικία και το παρελθόν. Να θυμάστε πως δεν χρειάζεται να έχουν ηλιακό ζωδιο υδροχοου. Απλά να υπάρχει έμφαση του υδροχοου, του ουρανού ή του εντέκατου οίκου στο χάρτη τους.

zodia-zvdia-22

Οπότε τι κάνουμε με την ενέργεια του όγδοου οίκο αν δεν μας αρέσει αυτός που μας πλησιάζει; Μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα; Και ναι και όχι. Ο υδροχοος στον όγδοο οίκο θα είναι πάντα υδροχοος. Αν θέλετε να προσελκύσετε πιο σταθερούς τύπους, δεν μπορείτε να μετατρέψετε το ζωδιο σε αιγοκερω. Όμως ο όγδοος οίκος έχει να κάνει με τον μετασχηματισμό. Κρατά όλα μας τα μπαγκάζια, έτσι ώστε οι άνθρωποι που προσελκύει να αντιπροσωπεύουν αυτό που βρίσκεται στο ψυχολογικό μας υπόγειο.

zwdia-zvdia-taro-00

Πίσω στο παράδειγμα του υδροχοου. Η σύνοδος της σεληνης με τον ουρανό, υποδηλώνει μία επιθυμία για σταθερότητα και ενθουσιασμό. Δεν είστε χαρούμενοι όταν είστε αδέσμευτοι, αλλά σας πιάνει ανησυχία όταν είστε σε σχέση. Και αυτός είναι ο λόγος που προσελκύετε ανθρώπους που θεωρούνται ηλεκτρικοί και ανήσυχοι. Το κλειδί είναι να βρείτε την ισορροπία στο σπίτι ανάμεσα στην ελευθερία και την ασφάλεια. Αυτό μπορεί να γίνει με έναν σύντροφο που έχει κατανόηση ή κάποια επαγγελματική εξέλιξη στο σπίτι που να ταιριάζει στις συναισθηματικές σας ανάγκες. Μόλις επιτευχθεί αυτή η εσωτερική ισορροπία, οι άνθρωποι που θα σας πλησιάζουν θα είναι πιο ενδιαφέροντες. Θα είναι εμπνευσμένοι φίλοι και όχι εραστές με τραύματα.

Ορίστε ένα άλλο παράδειγμα: ο σκορπιος στον όγδοο οίκο και ο πλούτωνας στον έβδομο. Ωραία, θα σκεφτείτε. «προσελκύω τους άντρες που θεωρώ ιδανικούς. Άντρες του έβδομου οίκου.» Όμως αυτοί οι άντρες μπορεί να θέλουν τον έλεγχο ή να σας παρακολουθούν. Πότε έχετε μία σχέση στην οποία μπορείτε να αναπνέετε; Καθώς ο έβδομος οίκος αντιπροσωπεύει τα προβαλλόμενα χαρακτηριστικά, το κλειδί είναι να δουλέψετε πάνω στο δικό σας αίσθημα της δύναμης. Ύστερα θα βιώσετε μία έντονη, παθιασμένη σχέση χωρίς τη χειραγώγηση.

Ο όγδοος οίκος δεν είναι άμεσος. Αντιπροσωπεύει μερικά από τα πιο προκλητικά θέματα που οι άνθρωποι δεν αντιμετωπίζουν ποτέ. Πολλές φορές είναι πιο εύκολο απλά να τα αποφεύγεις. Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι που προσελκύουμε είναι τόσο δύσκολοι. Απλά να θυμάστε πως η ενέργεια που στέλνει ο όγδοος οίκος ξεκινά από μέσα μας (σκορπιός). Δεν μπορείτε να την αλλάξετε ολοκληρωτικά, αλλά σίγουρα μπορείτε να τη διαμορφώσετε. Μόλις γίνει αυτό, θα προσελκύσετε περισσότερο υγιείς ανθρώπους δίπλα σας.

astrologia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

zwdia-taro-astra